Red: In dit interview wordt onder meer uitgebreid ingegaan op Tachyon energie. Aan het eind van het interview heb ik daarom vertalingen opgenomen over Tachyon technologie en de link naar de website.
Het advies van Cobra aan ons aan het eind van het interview is : “Ik zou een paar dingen zeggen. De eerste is, ik zou iedereen vragen om de visie vast te houden, om te weten wat je wilt creëren, houdt de visie. En het tweede is om te leren samen te werken in een team. Dit zijn de twee hoofdfactoren op dit moment dat wij door deze specifieke fase gaan naar de volgende.”

Welkom allemaal. Wij zijn de International Golden Age Group. Onze groep is Mandarijn georiënteerde Prepare For Change Group, dus onze leden bevinden zich over de hele wereld. Wij zijn zeer toegewijd aan Event, disclosure, eerste contact en ascentie. Wij hebben veel platforms, bronnen, en activiteiten, en je kunt daarvan een goed gebruik maken en het delen met zoveel mensen als je kunt. Het volgende is onze officiële website: www.golden-ages.org Hier vind je Cobra’s informatie in het Chinees.
De werelds eerste zes ‘bloemen van leven’ Cintamani grids waren door ons in Taiwan verwezenlijkt vóór Cobra’s Taipei Ascentie Conferentie op 11 en 12 maart 2017.

Na de voltooiing van de bloemen van leven Cintamani grids verschenen op 31 mei veel zeldzame en prachtige wolkenschepen in zuidelijk, centraal, oostelijk en noordelijk Taiwan, allemaal op dezelfde dag!
Overwinning van het Licht!

Interview

Welkom terug Cobra, dit is ons interview op 29 juni 2017. Wij willen jou echt eens per twee maanden interviewen, maar van maart tot mei was de situatie zo intens en het is nog steeds op ‘red alert’. OK, vandaag zullen Untwine, ik -Patrick-, en Jedi je wat vragen stellen. Wij beginnen met de eerste:

Untwine : Cobra, je zei dat jouw vlucht boven de sluier resulteerde in de ontdekking van chimera, juist?

Cobra : Feitelijk niet direct, maar ik zou zeggen dat de intel die ik daarboven ontving de ontdekking van de chimera als consequentie had.

U : En wisten de Resistance en de Galactische Confederatie en de opgestegen meesters over de chimera vóór die periode?

C : Zij wisten over de chimera maar zij kenden niet de details over de toplet en strangelet bommen.

U : OK, dus de interactie met jou toen jij boven de sluier ging resulteerde in deze ontdekkingen?

C : Dit was een deel, niet het enige deel, niet was een deel van de situatie.

U : Heeft een ziel een gefixeerd geslacht of kan het incarneren in zowel mannelijk als vrouwelijk?

C : De ziel kan incarneren in beide.

U : Zijn de oorspronkelijke vedische leringen gekomen van contact met buitenaardsen, of Agartha, of beide?

C : In feite kwamen de meeste van de oude spirituele leringen van mysteriescholen, dus ook de vedische leringen; zij kwamen van mysteriescholen van Atlantis, en nadat Atlantis onder water verdween was er een bepaalde periode waarin delen van deze leringen waren, zou ik zeggen, tot een zekere graad veranderd, zij waren tot een zekere graad verstoord, maar ja, ook bewaard tot een zekere graad, en dit maakt deel uit van dat proces.

U : OK, was er ook wat buitenaards en Agartha contact in deze tijdsperioden na het zinken van Atlantis?

C : Ja, dat was er.

U : Wanneer een object voorbij de sluier gaat wordt het dan automatische getachyoniseerd?

(red: Onder deze link vind je de website met de Pleiadian technologieën, waaronder Tachyon. Onderaan dit interview heb ik wat teksten – zoals tachyon – van deze website vertaald.)

C : Het is niet automatisch getachyoniseerd als de tijd niet lang genoeg is, maar het ontvangt een zekere hoeveelheid tachyons.

U : En als de periode lang genoeg is, is het dan permanent getachyoniseerd?

C : Ja, als de periode lang genoeg is dan is het permanent getachyoniseerd, maar de concentratie van tachyons is niet heel hoog want, zou ik zeggen, de concentratie van tachyons in bijvoorbeeld de lage Aarde laag is niet erg hoog.

U : OK. Dus bijvoorbeeld: de Cintamani die jij voorbij de sluier zond, zouden deze meer tachyons of minder tachyons hebben dan wat jij tachyoniseert op de grond?

C : Zij zouden minder hebben, maar verschillende soorten tachyons, dus een combinatie van tachyonisering op de grond en het sturen van de stenen voorbij de sluier is een fantastische combinatie die ze meer effectiviteit geeft in het oplossing van de anomalie hier op de oppervlakte.

U : Ah, zij zijn ook getachyoniseerd op de grond?

C : Ja natuurlijk, al mijn Cintamani stenen zijn op de grond getachyoniseerd.

U : OK, zijn er technologieën op de door de mens gemaakte satellieten en internationale ruimtestations om de tachyons te blokkeren, want zij zitten boven de sluier?

C : In basis is er deze sluiertechnologie, haarp ionosfeer technologie die ook ontwikkeld zijn om de tachyon impact op de oppervlakte te minimaliseren.

U : Dus, voor de mensen bijvoorbeeld die op ISS zitten, krijgen zij meer energie dan op de grond?

C : Ja, natuurlijk.

U : Zijn er op de ISS technologieën geplaatst om dit te minimaliseren?

C : De cabal achter NASA hersenspoelt de astronauten om de positieve effecten te minimaliseren van tijd voorbij de sluier.

U : Begint de chimera zich te realiseren dat zij niet veel langer weerstand kunnen bieden aan de Galactische Confederatie?

C : Ik zou niet zeggen dat zij zich realiseren dat zij geen weerstand kunnen bieden, maar zij realiseren zich dat zij op de lange termijn het gevecht zouden kunnen verliezen.

U : Dus wat is hun lange termijn plan?

C : Ik zou dit niet openlijk publiek willen bespreken op dit moment, wellicht later, maar nu nog niet.

U : Zijn Putin en de top Russische militairen zich bewust van diepere intel zoals de gevangenis status van planeet Aarde, chimera, de Galactische Confederatie?

C : Zij zijn zich tot op zekere hoogte bewust, nogmaals, het hangt af van over wie je spreekt in de Russische hoge militairen of Putin. Putin is zich bewust van de Pleiadians natuurlijk, dus ik zou zeggen dat hij veel meer intel heeft dan Trump bijvoorbeeld.

U : En weet hij bijvoorbeeld dat de Aarde een gevangenis status heeft?

C : Hij heeft een zeker beperkt begrip van deze situatie.

U : Is er een kern van een paar priesters en priesteressen in Agartha?

C : Ja er zijn feitelijk bepaalde groepen die je op die manier kunt beschrijven.

U : Zijn dit opgestegen wezens?

C : Nee, zij zijn niet opgestegen, maar zij zijn spiritueel hoogst ontwikkeld en zij zijn… op een manier zijn zij heel puur en heel ver vooruit.

U : Wat is hun rol in het bevrijdingsproces?

C : Zij verankeren de energieën van galactische natuur die heel erg nodig zijn, en in feite met deze energieën bewaren zij de balans op de planeet, dus de planeet wordt niet vernietigd door de negatieve krachten. En zij hebben dit gedaan gedurende de afgelopen 25.000 jaar.

U : Dus zij verankeren het van onderaf in het Aarde grid.

C : Zij verankeren het van onderaf in het Aarde grid en ook voorbij de scope van deze planeet.

U : Bevinden zij zich op een specifieke locatie of zijn zij verspreid over rondom de planeet?

C : Zij bevinden zich op bepaalde specifieke locaties die strategisch het meest effectief zijn voor wat zij aan het doen zijn.

U : OK, dank je.

Patrick : OK, Cobra, fijn je te ontmoeten. Laten wij eerst wat vragen stellen over de situatie update. De eerste is de plasma anomalie aanwas-vortex dicht bij de oppervlakte van de planeet, binnen zijn buitenrand zo’n 3 Aarde radii van het planetaire centrum. Betekent het dat het hoofd van de Yaldabaoth groter is dan de sluier die zich bevindt binnen de range van de Aarde stratosfeer?

C : In feite is het hoofd van Yaldabaoth bijna dezelfde range als deze, zou ik zeggen, buitenste sluier die is – zou ik zeggen – 3 Aarde radii van het planetaire centrum. Dus je moet begrijpen dat er verscheidene sluier begrenzingen zijn met verschillende dichtheden van de anomalie, en de buitenste is zo’n 3 Aarde radii van het centrum, en dit is de omvang van het hoofd van Yaldabaoth.

P : In een situatie update van afgelopen februari gaf je aan dat de Lichtkrachten het voor elkaar hebben gekregen om het meeste van de plasma anomalieën te verwijderen van het zonnestelsel en verder, houdt dit in dat de duistere vloot, alle slaven kolonies en implantatiestations voorbij de Maan-Aarde orbit zijn opgehouden te bestaan?

C : In basis, wat was overgebleven tot februari waren slavenkolonies die rechtstreeks waren verbonden met de chimera groep, en geen enkele verbonden met de geheime ruimteprogramma’s, deze waren eerder al geschoond, en nu is het enige ding dat is overgebleven het hart van de chimera groep met betrekking tot deze situatie, al het andere is weg.

P : Dus geen duistere vloot, geen implantatiestations?

C : Niet meer.

P : Heel goed, OK. Tijdens de Taipei Ascentieconferentie afgelopen maart gaf je aan dat er een enorme positieve basis is onder noord Taiwan, en het is uitgebreid om onderdak te geven aan 3 miljard mensen. Is het veilig voor jou en de Lichtkrachten om te spreken over het doel van deze ondergrondse basis?

C : Niet op dit moment. Maar dit is een van de meest belangrijke ankers voor de Lichtkrachten in dit planetaire gebied, maar ik zou niet meer gedetailleerde informatie willen geven over wat het doel is van deze plaats.

P : Is deze basis nu uitgebreid richting centraal Taiwan?

C : Nee.

P : Afgelopen maand was Taiwan het eerste Aziatische land om gelijke sekse huwelijken te legaliseren. Wie zit achter deze wereldwijde trend van gelijke sekse huwelijken, de Lichtkrachten of de duistere krachten?

C : Ik zou in feite zeggen dat de cabal dit promoot, want zij hebben een agenda, en deze agenda is om de bevolking op een bepaalde manier te verwarren en te programmeren.

P : Stemmen de Lichtkrachten in met zo’n trend?

C : De Lichtkrachten kunnen deze trend op een positieve manier gebruiken, want iedereen heeft natuurlijk het recht van zelfexpressie, maar ik zou zeggen dat de achtergrond motivatie van de huidige trend niet van het Licht is.

Jedi : OK, de volgende gaat over de geschiedenis van de Aarde. De galactische superwave die 13.000 jaar geleden plaatsvond was krachtig genoeg om de ondergang van Atlantis te veroorzaken, waarom heeft het niet alle plasma anomalieën geschoond en de sluier rondom de Aarde?

C : Omdat de hoeveelheid anomalie op dat moment zo enorm was in deze lokale kwadrant van de galaxy dat de superwave niet krachtig genoeg was.

J : Behoorden Japan, Korea en Taiwan lang geleden tot het Lemurië continent?

C : Zij maakten niet feitelijk deel uit van Lemurië, maar zij hadden sterke verbindingen met Lemurië.

J : OK, dus Taiwan is niet op het eerdere Lemurië continent?

C :  Nee, nee.

J : OK, wat veroorzaakte de vernietiging van de Lemurië gemeenschap?

C : Het waren natuurlijke cataclysmen als een gevolg van het verschuiven van de tektonische platen op dat moment.

J : Waren de duistere krachten verantwoordelijk?

C : De duistere krachten waren daarvoor niet verantwoordelijk.

J : OK, in jouw post “Bevrijd de kolonies rapport en korte planetaire situatie update”, gaf je aan dat de Israëli’s een Arabische stam waren, levend in het territorium van Saoedi-Arabië en Jemen, en nooit voet hadden gezet in Palestina. Als Israëli’s geen voet hebben gezet in Palestina, waar op Aarde bracht Mozes ze vanuit Egypte?

C : Hij ging alleen van Egypte naar een bepaald gebied dat nu in Saoedi-Arabië is.

J : OK. Is de “Yellow Emperor” een sterrenwezen of een lid van de oosterse Agartha gemeenschap?

C : Hij kwam van een zeker sterrenstelsel in de Draco constellatie, hij was verbonden met Thuban Draconians, de positieve Draconians, die feitelijk hielpen bij het brengen van een hoge cultuur in China meer dan 5.000 jaar geleden.

J : Wow, geweldig. Wat was zijn missie tijdens oud China?

C : Zijn missie was om de gemeenschap feitelijk te brengen… om hoge cultuur te creëren, om schrijven te introduceren, om bepaalde landbouwtechnologieën te introduceren en andere zaken, bij de inlandse stammen in China in die tijd.

P : OK, de volgende vragen hebben betrekking op religie en mythe. Wat is de essentie van Sarira, de legendarische Boeddhistische relikwie? Soms, wanneer de Boeddhistische monnik sterft zullen zij hun lichaam verbranden en er zullen wat kraal-achtige relikwieën overblijven.

C : Ja, ik zou eerst moeten zeggen dat de meeste van hen vals zijn. Deze die echt zijn is iets dat iemand kan achterlaten tijdens het ascentieproces als gematerialiseerde essentie van Licht, dus, bijvoorbeeld, als een Boeddhistische monnik dat niveau van bewustzijn bereikt en sterft kan soms het lichaam verdwijnen, of zelfs als hij niet verdwijnt en wordt gecremeerd is er een zekere parelachtige essentie die de essentie van zijn zielsaanwezigheid draagt als een anker op de fysieke laag. Maar nogmaals, ik zou zeggen dat meer dan 98% hiervan nep is.

P : Is het Westerse Paradijs van Boeddhistische een sterrennatie in hogere dimensie? Zo ja, kun je ons vertellen in welke dimensie het bestaat?

C : Dit refereert in basis aan de zogenoemde zesde dimensie of de Boeddhistische laag. Het is de dimensie van verlichting, de dimensie van bliss.

P : Is carnivoor een vorm van unieke anomalie met quarantaine Aarde of een noodzakelijke rol in de universele voedselketen?

C : Het maakt deel uit van de voedselketen van bepaalde niet ontwikkelde planeten, wanneer voedsel nog steeds deel uitmaakt van evolutie, maar op Aarde is het misbruikt door de archons.

P : Je hebt gezegd dat het fysieke universum co-creatie is van de Bron en primaire anomalie. Is de 4e dimensie ook een co-creatie van de Bron en primaire anomalie?

C : Alle universa zijn dat.

P : Er wordt geschat dat dit fysieke universum al 13,7 miljard jaar oud is, betekent dit dat de primaire anomalie langer heeft bestaan dan dit universum?

C : De primaire anomalie bestond ook in de vroegere universa, in de vroegere kosmische cycli. En het heeft altijd bestaan als een potentieel. En dit potentieel was gemanifesteerd tijdens interactie tussen de Bron en de primaire anomalie potentieel, dus toen universa geboren werden in ruimte-tijd continuüm was het met deze interactie dat het van potentieel naar realiteit ging.

P : Bestond het universum alleen boven de 5e dimensie voordat 3e en 4e dimensionale universa waren gecreëerd?

C : Ja. In feite waren hogere dimensie universa eerst gecreëerd, en daarna ontstonden lager dimensionale universa vanuit de hoger dimensionale universa, feitelijk werd materie verdicht naar lagere dimensies.

P : Is Yggdrasil, de boom van 9 werelden in Norse mythologie in feite een allegorie van een kosmisch plasma filament netwerk?

C : Nee, het is een beschrijving die gelijk is aan de kabbalistische boom van leven, en is in feite een kaart van verschillende dimensies in het universum.

P : Als tijdreizen mogelijk is, waarom hebben de Lichtkrachten niet ingegrepen in de activiteiten van de duistere krachten middels tijdreizen?

C : Tijdreizen is niet zo eenvoudig als de meeste mensen denken, tijdreizen is alleen mogelijk wanneer je ingangs- en uitgangspunten hebt in hetzelfde niveau van bewustzijn, dus je zou een ontvanger moeten hebben op de oppervlakte van de planeet met voldoende bewustzijn om deze hulp te ontvangen. En ja, de Lichtkrachten grijpen in maar dit alleen is niet genoeg om het probleem van duister in dit universum op te lossen.

P : Nu dat de Lichtkrachten teleportatietechnologie hebben, zijn zij niet in staat om een wereldwijd Cintamani grid te implementeren door het teleporteren van Cintamani stenen wereldwijd?

C : In basis wat de Lichtkrachten nodig hebben is de oppervlaktebevolking die Cintamani stenen met hun eigen energie op de oppervlakte van de planeet plaatsen, want wat wij aan het genezen zijn is de primaire anomalie verbonden met het bewustzijn van de mensheid. De Lichtkrachten zelf, bijvoorbeeld het Agartha netwerk, en de Resistance Movement, hebben de zorg op zich genomen van hun eigen Cintamani grids lange tijd geleden, en deze zijn gewoon goed, Maar wat nodig is, is een netwerk van Cintamani stenen dat is verbonden met de mensheid op de oppervlakte van de planeet. Want de energie die deze Cintamani stenen ontvangen moet gaan door een menselijk energienetwerk.

P : Ah, zo zijn wij op een manier ons eigen compressienetwerk aan het uitzetten.

C : Dit is precies wat er gebeurt.

P : Bestaat Griffin, het legendarische dier werkelijk?

C : Het bestond in Atlantis, en daarvoor waren er veel vreemde creaturen die bestonden als een resultaat van genetische technologie, en deze types creaturen bestaan nog steeds, maar niet op deze planeet.

P : Zijn Dragon families gelimiteerd tot de fysieke laag, of leven sommigen van hen in de energielagen van de Aarde?

C : Zij zijn zowel fysiek als niet fysiek.

P : Bestaat de Chinese-stijl slangachtige dragon werkelijk?

C : Deze types van dragon entiteiten bestonden, vooral in verscheidene sterrenstelsels van de Draco constellatie, en zij bestonden ook in de fysieke vorm, en zij bestonden ook onder de oppervlakte van deze planeet.

P : Als de sluier tachyon partikels weghoudt van de Aarde, hoe kunnen wij een tachyon grid van Licht creëren op Aarde?

C : Met een netwerk van tachyon kamers. En ook met een netwerk van elk getachyoniseerd product dat functioneert als een node in het tachyon energiegrit op de oppervlakte van de planeet.

P : Is het goed om getachyoniseerde kristallen te dragen of ze te begraven in energiepunten en steden?

C : In basis zijn tachyon kristallen, de meeste daarvan, bedoeld voor persoonlijk gebruik, maar er zijn wat specifieke kristallen die feitelijk zijn ontworpen om in bepaalde posities te worden geplaatst en dit gebeurt al.

P : Waar en hoe hebben de duistere krachten ons ertoe gebracht om zielscontracten te ondertekenen voor onze incarnatie?

C : In basis waren de eerste zielscontracten getekend voordat wij, als sterrenwezens, het quarantaine Aarde gebied binnenkwamen. Iedereen die binnen is gekomen heeft op de een of andere manier zo’n soort contract getekend. En dan werd er een ander contract getekend voor elke incarnatie. Je moet begrijpen dat het tekenen van een contract niet is zoals op de fysieke laag waar je een stuk papier ondertekent, het was meer een energetische overeenkomst, wanneer je ‘ja’ zei tegen een bepaald iets.

P : Wat is het verschil tussen causaliteit en karma?

C : Causaliteit is eenvoudig de wet van oorzaak en gevolg, het is puur een fysieke wet. Op fysieke en hogere energielagen. wanneer je een bepaalde actie doet, zal dat een bepaalde reactie triggeren, dat is gewoon de wet van de fysica. Karma is een ideologie die de realiteit van causaliteit wil omdraaien in iets anders, en wat excuses maken, zeggend dat wat nu gebeurt een resultaat is van jouw acties in het verleden, terwijl in realiteit de meeste van deze acties waren gefabriceerd door de cabal en door de archons.

P : Tot welke dimensie heeft Boeddha tot dusver geascendeerd?

C : Op dit moment is hij, ik zou het beschrijven als ergens tussen de 8e en 9e dimensie, overeenkomstig de terminologie die ik gebruik. Maar je moet begrijpen dat verschillende mensen verschillende terminologieën gebruiken voor verschillende dimensies of dichtheden.

P : Er zijn veel spookachtige gebeurtenissen in de menselijke geschiedenis, zoals Bell Witch. Weet jij de oorzaak achter deze gebeurtenissen?

C : In basis zijn spookachtige gebeurtenissen wanneer er een zeker, zou ik zeggen, portaal is geopend tussen de fysieke en niet-fysieke lagen, en veel van deze konden plaatsvinden toen bepaalde plasma portalen open waren, sommige daarvan natuurlijk en sommige daarvan kunstmatig met technologie, want je moet begrijpen dat bepaalde zeer gelimiteerde groepen geavanceerde technologieën hadden door de hele menselijke geschiedenis, en zij gebruikten deze plasma technologieën om portalen te openen waardoor bepaalde entiteiten binnen konden komen van de etherische laag via plasma, en fysieke effecten konden maken.

P : Waarom komen deze spookachtige gebeurtenissen nauwelijks voor na de negentiger jaren?

C : Zij gebeuren, maar de meeste mensen hebben verschillende verklaringen ervoor.

P : Kun jij het 20 jaar en terug programma beschrijven in het geheime ruimteprogramma?

C : Ik ben het niet eens met dit specifieke deel van intel, dus ik zou een statement hebben dat dit niet plaatsvindt. Tijdreizen gebeurt niet op dit manier.

J : Aarde en Venus zijn algemeen gezien als vrouwelijke planeten, terwijl de Zon en Mars in het algemeen als mannelijke ster en planeet worden beschouwd. Ik wil weten wat werkelijk het geslacht van een planeet of zelfs een galaxy bepaalt.

C : In basis is het de energiehandtekening van het engelachtige wezen dat is verankerd in een planeet, want een planeet is gewoonlijk een engelachtig wezen dat een planetair fysiek lichaam heeft, de bol is het fysieke lichaam van een zeker hoogst ontwikkelde engelachtige entiteit, en deze entiteiten kunnen meer mannelijke of meer vrouwelijke polariteiten hebben, en in het geval van de Aarde is het meer vrouwelijk.

J : Waarom worden in veel verschillende mythologieën gouden appels genoemd?

C : Het is eenvoudig een symbool dat van de tijd van Atlantis kwam, toen de gouden appel het symbool was van de ziel, en goud als een metaal was een verbinding met het spirituele Licht van de ziel.

J : Wat is de oorsprong van I Ching en zijn oorspronkelijke doel?

C : Dit is deel van de, zou ik zeggen, kennis die naar de planeet was gebracht door de gouden keizer, en van de Thuban cultuur. En 64 combinaties van I Ching maken deel uit van de kosmische code voor DNA, en deze 64 combinaties kunnen de meeste gebeurtenissen beschrijven die plaatsvinden in het universum. Verwisseling van 64 combinaties is, zou ik zeggen, een universele code, universele taal.

J : Oh ok. Heel mooi.

C : Ja.

J : Hoe zouden wij een ascentiegroep moeten creëren?

C : Het is nu te vroeg om te spreken over ascentiegroepen, want de situatie is er nog niet klaar voor op de oppervlakte van deze planeet. Wanneer de situatie klaar is zal ik instructies geven, maar wij zijn er nog niet.

J : Dus zouden wij nu ascentiegroepen moeten beginnen?

C : Nee, nog niet.

J : Maar Event ondersteuningsgroepen is heel goed, ja?

C : Ja, dat is perfect.

J : Dus ascentiegroep is de volgende fase, ja?

C : Het is de volgende fase wanneer de mensen er klaar voor zijn en wanneer de energievoorwaarden rondom de planeet klaar zijn, want als je zo’n groep opricht vóór het goede moment zal het niet goed groeien, er zullen te veel aanvallen zijn en te veel obstakels en niet genoeg effect. Elke situatie heeft het juiste moment, en het juiste moment hiervoor is nog niet gekomen.

J : Dus de Event ondersteuningsgroepen zullen later ascentiegroepen worden?

C : Ja

J : OK, heel mooi. In aanvulling op Larimar, is er enig soort kristal, edelsteen of meteoriet in uitlijning met de Atlantis gemeenschap?

C : Aquamarijn draagt de energiehandtekening van Atlantis.

J : Kun je wat zeggen over de starry stone genaamd Healdsburgites ?

C : Deze heeft zijn oorsprong in het Orion sterrenstelsel.

J : Weet je hoe het Libyan Desert Glass  moet worden gebruikt?

C : Lybian desert glass is een zeer uniek type van steen, want wat het doet, het transmuteert de negatieve delen van jouzelf, de negatieve delen die je ontkent. Het helpt je hoe om te gaan met je innerlijke duister, en dit is alleen voor mensen die bereid zijn en klaar om hun eigen innerlijke onderdrukte negatieve delen onder ogen te zien.

J : Dus het is goed voor mensen die veel negativiteit van binnen hebben?

C : Alleen als zij bereid zijn om dat te confronteren en het te genezen. Het is een steen die niet goed is voor mensen die teveel negativiteit hebben en die niet bereid zijn om ermee af te rekenen, het zou hen juist meer onstabiel maken.

J : Soms kan ik een onzichtbare energiebal voelen tussen mijn handpalmen, en ik kan zijn contractie voelen wanneer ik probeer het in elkaar te drukken. Weet jij wat dit fenomeen is?

C : In basis is er een plasma stroom die door je vingers vloeit van de meridianen, en etherische stromen gaan door je vingers, en wanneer jouw vingers in een bepaalde positie zijn kunnen zij een bal creëren. een plasma of etherische bal, en je kunt het feitelijk voelen. Het is een heel echt object, wat vooral gebeurt als je krachtige speciale oefeningen doet gebeurt dit veel vaker.

J : Is het mogelijk voor een stel tweelingzielen om te incarneren in twee verschillende planeten?

C : Ja, dit gebeurt veel in dit universum. Planeet Aarde is een unieke situatie waar dit proces is gecontroleerd door de archons.

J : Er wordt gezegd dat bijna 10 miljoen sterrenzaden zijn geïncarneerd op Aarde. Weet jij hoeveel daarvan tweelingzielen zijn, als percentage?

C : Je moet uitleggen wat je bedoelt. Elke persoon heeft een tweelingziel.

P : Zij hebben een tweelingziel, maar soms zijn deze niet geïncarneerd op deze planeet Aarde?

C : Soms zijn ze dat, maar niet erg vaak, en zelfs als ze zeldzaam ontmoeten, en zelfs als zij ontmoeten is er gewoonlijk een interferentie die het heel moeilijk maakt voor ze om enige soort van uitwisseling te hebben.

J : OK. En omdat mensen mij vragen over hun tweelingziel, zij zeggen wellicht zijn onze tweelingzielen niet op de planeet, zijn zij in een sterrenschip nu of zij zijn in de Pleiaden, gebeurt dit?

C : Ja, ik zou zeggen dat 95% van de mensen niet hun tweelingziel hier hebben, niet op de fysieke laag. Zij zitten op andere locaties, in ruimteschepen, of ondergronds, of elders in het zonnestelsel, of in de Pleiaden, of ergens anders.

J : OK, mooi, is dat goed nieuws?

C : Het is aan jezelf hoe je het interpreteert.

J : Wat betekent het om een ‘blue ray’ kind te zijn of een indigo kind?

C : Zij zijn gewoon verschillende beschrijvingen van verschillende types van sterrenwezens die als kinderen op deze planeet zijn geïncarneerd.

J : Wat is de oorsprong van sterrenzaad?

C : Het is in basis engelachtige wezens, wij als engelachtige wezens, wij kwamen van verschillende sterrenstelsels en incarneerden hier op deze planeet.

J : Is er veel niet-sterrenzaad bevolking betrokken met Event support groepen en ascentie meditatie?

C : Nee.

J : Dus dat is waarom er nu niet zo veel mensen zijn.

C : Ja, in feite is het percentage mensen dat ontwaakt is nog niet erg hoog op dit moment.

J : Er wordt gezegd dat sommige sterrenzaden ervoor kozen om te leven als single voor het belang van hun ascentie en planetaire ascentie in dit ene laatste fysieke leven. Ben jij het eens met dit statement of is dit in feite een voor-de-geboorte programmering om sterrenzaden te verhinderen zich te herenigen met hun soulmates en tweelingzielen?

C : Het is een programmering die vereniging van soulmate en tweelingziel verhindert.

J : Oh, OK. Dus dit betekent dat single niet goed is, of …?

C : Het kan het zijn als het een persoonlijke keuze is, maar in veel gevallen is het geen persoonlijke keuze, het is een gefabriceerde situatie.

J : Hebben Boeddha en Jezus hun eigen ascentie bereikt in hun levenstijd?

C : Ja, zij bereikten hun ascentie op het moment van hun dood, of ik zou zeggen transformatie, toen hun publieke fysieke leven over was zijn zij overgegaan naar een hogere staat van bewustzijn.

J : Waarom zijn deze opgestegen wezens dood gegaan als stervelingen?

C : Eenvoudig om een voorbeeld te laten zien, en feitelijk Jezus vooral is gematerialiseerd in zijn Lichtlichaam een paar dagen daarna.

J : OK, dus wanneer zij leven zijn zij niet zogenoemde opgestegen meesters?

C : Nadat zij door deze transformatie gaan zijn zij opgestegen meesters.

J : Waarom hebben de meeste gechannelde boodschappen oorsprong in het westen, meer dan in het oosten?

C : Het is eenvoudig omdat channeling in deze huidige vorm een uitvinding van het westen was, en het is niet zo populair in het oosten. Een het meeste hiervan is gecommercialiseerd door new age netwerken en een heel klein percentage hiervan is echt.

J : Hoe kan ik zeker zijn dat een bepaalde gechannelde boodschap echt is, afkomstig van een positief hoog spiritueel wezen?

C : Eenvoudig door je onderscheidingsvermogen te gebruiken. Een hoog spiritueel wezen zal je altijd meer geïnspireerd achterlaten, het zal nooit jouw staat van bewustzijn neerhalen, het zal altijd jouw conditie verbeteren.

J : Hoe zijn visies in dromen gecreëerd?

C : Jouw eigen ziel kan je een visie sturen door een droomstatus.

J : Waarom kunnen sommige dromen de mensen helpen om hun problemen in hun dagelijks leven op te lossen?

C : Nogmaals, omdat het jouw ziel is die tot je spreekt via jouw dromen, wanneer je niet in staat bent om de boodschap te horen in jouw ontwaakte staat.

J : Wat voor soort spirituele training moet ik doen om Akashic records te ontcijferen?

C : Er zijn extreem weinig mensen die dat werkelijk kunnen doen, ondanks dat velen claimen dat zij het kunnen, kunnen zij het feitelijk niet, dus het is iets dat gewoonlijk natuurlijk spontaan komt nadat jouw ascentie is bereikt.

J : Dus nu is het echt moeilijk voor ons om dat te doen.

C : Het is heel uitdagend en het is heel veel training, en de meeste mensen die claimen dat zij het kunnen, kunnen het echt niet.

J : Waarom kan de Dalai Lama kiezen om te incarneren in een bepaald individu?

C : Feitelijk is het instituut van Dalai Lama lange lange tijd geleden door de archons gekidnapt, en zij zijn degenen die de incarnatie bepalen.

J : Kunnen mensen op andere planeten zich hun vorige levens herinneren na incarnatie?

C : Ja natuurlijk.

J : Oh, het is alleen de quarantaine Aarde die dit probleem heeft, wij kunnen ons niet herinneren.

C : Ja, ja, op dit moment is dat zo.

J : Wat betekent het als wij herhaaldelijk de nummers als 1111, 1212, 222 en 333 zien?

C : Het maakt deel uit van kosmische synchroniciteit. Het maakt deel uit van het kosmische web komend van de Bron, de mensen ontwakend via deze synchroniciteit.

J : Wat voor soort van genezingstechniek zou jij aanbevelen aan kankerpatiënten?

C : In basis zijn er bepaalde klinieken rondom de wereld die volledige protocollen hebben hoe kanker te genezen. Veel daarvan zijn niet erg publiek want de cabal is ze aan het neerhalen, maar er zijn mensen die volledige protocollen hebben gecreëerd. Zij zijn niet eenvoudig, maar het genezen van kanker is iets dat kan worden gedaan en ik heb contact met mensen die in staat zijn om op dat gebied te helpen.

J : OK, is het handig om DNA te programmeren met de intentie van zelfreparatie wanneer je een healing sessie doet?

C : Dit kan helpen als het op de goede manier gebeurt met de juiste hoeveelheid bewustzijn.

P : OK, het volgende deel gaat over planetaire bevrijding. Zoals je eerder hebt gezegd, als een enkel mens de planeet Aarde kan bevrijden door te verbinden met zijn volledige IK BEN aanwezigheid, waarom heeft St. Germain onze planeet niet bevrijd door het oproepen van zijn IK BEN aanwezigheid 200 jaar geleden?

C : In basis was hij niet voldoende bewust van de planetaire situatie, maar zelfs al was hij dit niet voldoende bewust, had hij een enorme impact op de westerse gemeenschap, die nog steeds wordt gevoeld en zal worden gevoeld. Dus om een volledig succes in deze missie te hebben moet je je bewust zijn van veel feiten waar hij zich op dat moment niet van bewust was. En de situatie was er ook niet klaar voor.

P : Als wij bewust een tachyon healing kamer bouwen op een leylijn, zal tachyon stromen door de hele leylijn?

C : Ja

P : Gegeven het feit dat Israel een sleutelcode van Licht van Atlantis heeft, hoe zouden wij deze code moeten activeren voor het belang van Nieuw Atlantis?

C : OK, het is nog niet de tijd om dat te doen, want dit is een heel sensitief gebied, en dit zal in basis gebeuren ten tijde van de Event en na de Event.

P : Ik heb gemerkt dat het begraven van Cintamani stenen de activiteiten van de cabal kan tackelen via verschillende privé foundations. Daarom, noem alsjeblieft vijf foundations of NGO’s  waar wij – Lichtwerkers – zo snel mogelijk zouden moeten ingrijpen.

C : OK, het zou veel makkelijker zijn om op het internet te gaan, te zoeken naar door Soros gefinancierde organisaties, en dat zal een hele goede keus zijn. En natuurlijk kun je toevoegen de wereldgezondheidsorganisatie, de verenigde naties soort organisaties, en je zult zo al een enorme lijst hebben.

P : Het is bijna vier jaar sinds de Lichtkrachten operatie Pandora initieerden. Zouden wij een paar meer etherische bevrijdingsmeditaties moeten doen om het proces te versnellen?

C : In basis wat wij nodig zouden hebben is om het aantal mensen te laten toenemen die mediteren op zondagen, maar ik heb dat losgelaten omdat er eenvoudigweg niet genoeg samenwerking is op de oppervlakte van de planeet om dit te laten gebeuren, dus de Lichtkrachten zijn nu plan B aan het gebruiken, dat langer duurt maar zekerder is. En dit is een van de redenen waarom dit alles zoveel tijd vergt.

P : Hoe zouden wij een gebied van Licht in onze omgevingen moeten vestigen?

C : In basis moet je eerst een groep van bewuste mensen hebben die in staat zijn om samen te werken in een team, dit is stap nummer 1. Ik zou voorstellen de formering van groepen van bewuste mensen die kunnen werken als een team, die kunnen werken buiten alle innerlijke geschillen, en wanneer genoeg van deze groepen zijn opgericht zal de volgende fase van de creatie van gebieden van Licht worden vrijgegeven. Daarvóór is er eenvoudig geen punt om dit te doen, want dit is de fundering.

J : OK, nu het laatste deel, over de na-Event issues. Kunnen Lichtwerkers of sterrenzaden werken op de sterrenschepen of Galactische Confederatie na de Event?

C : Ja natuurlijk, op een zeker moment, wanneer er genoeg interactie zal zijn en wanneer wij door een bepaald proces zullen gaan, zullen zij in staat zijn om te leven of te werken op de schepen.

J : Bedoel je direct, of heel snel na de Event, of …?

C : Dit zal wat tijd vergen want er moet een integratieproces zijn. Maar dit hoeft niet te lang te duren.

J : Oh, niet te lang?

C : Wellicht een jaar of zo, dat is mijn inschatting voor de eerste mensen van de oppervlakte om te beginnen te werken op een schip. Maar dat is maar een heel heel ruwe schatting.

J : OK, dus na het eerste contact of …?

C : Geleidelijk na het eerste contact ja.

J : Na de financiële reset, zullen veel ondernemingen verplicht zijn om hun aandelen terug te kopen. Wat zouden deze ondernemingen doen als zij niet genoeg cash of kapitaal hebben om zo’n overeenkomst te completeren?

C : Veel ondernemingen zullen failliet gaan, en alleen de gezonde delen van ondernemingen zullen overblijven, dus het deel van de onderneming dat kan laten zien dat zij in staat zijn om iets waardevols te produceren zal overblijven, en de andere branches van deze ondernemingen zullen eenvoudig worden gedwongen om failliet te gaan. En dit zal worden gebruikt om de ondernemingen te schonen van alle bureaucratie, en alle cabal-gebaseerde activiteiten.

J : Wat is de prijs standaard voor zo’n terugkoop plan?

C : Je moet dat anders formuleren, wat bedoel je met prijs standaard?

P : Om de aandelen te kopen moet je de prijs van deze aandelen weten, dus wanneer de ondernemingen hun eigen back-up plannen toepassen, over wat voor soort prijs hebben wij het als zij zulke overeenkomsten zullen doen?

C : OK, de prijs zal worden vastgesteld door verschillende factoren, een van de factoren zal zijn de huidige waarde op de aandelenmarkt, dan zal het de index zijn van het gezonde deel van de onderneming. Er zijn verschillende indexen die vaststellen hoe de onderneming zich gedraagt en hoe het functioneert. Het zal een nogal complex algoritme zijn dat moet worden overeengekomen en dit zal de uiteindelijke prijs van de aandelen bepalen.

J : Na de Event, wanneer zullen alle geavanceerde technologieën beschikbaar komen voor de oppervlaktebevolking?

C : De mensheid is niet klaar voor alle technologieën, bepaalde rassen hebben technologieën die veel meer geavanceerd zijn dan iets waar je mogelijk over zou dromen, de mensheid zal de volgende stap krijgen die kan worden geïntegreerd, en dan zullen bepaalde individuen meer krijgen. Maar ik zou zeggen, de kwantum sprong die de mensheid zal ervaren zal enorm zijn, het zal fantastisch zijn. Maar de mensheid moet nog steeds door een innerlijk proces van spirituele groei gaan om de volledige voordelen te ontvangen van de transformatie.,

J : Je zei eens dat het eerste contact plaats zal vinden een jaar na de Event; kunnen wij zo’n tijdgat verkorten door het introduceren van allerlei soorten van geavanceerde technologieën, inclusief deze die werden gebruikt in het geheime ruimteprogramma?

C : Dit ‘een jaar’ plan bevat dit al, en ik zou zeggen dat het grootste probleem hier is niet de technologie, het grootste probleem is het menselijke bewustzijn. Na de Event zullen de mensen de relatie tussen bewustzijn en technologie moeten begrijpen, en alleen spiritueel volwassen wezens zullen toegang hebben tot meer technologieën. Want anders creëert dit een onbalans die kan worden misbruikt.

J : Zal incarnatie ophouden te bestaan nadat de Aarde zijn eigen ascentie heeft gecompleteerd?

C : Incarnatie zal alleen een optie zijn voor degenen die het willen ervaren, maar de meeste mensen zullen niet hier bestaan op deze planeet nadat de Aarde zijn eigen ascentie heeft gecompleteerd.

J : Zal de nachtlucht drastisch veranderen nadat de Aarde zijn eigen ascentie completeert?

C : Ja, het zal veel veranderen want de fotonen zullen niet meer de dragers van informatie zijn, want wanneer wij nu in de lucht kijken, kijken wij naar het verleden, want het Licht heeft wat tijd nodig om te reizen van verschillende sterrenstelsels naar de Aarde. Maar dan zullen de tachyons de dragers van informatie zijn, dus je zult de lucht zien zoals het nu is op dit moment, wat ietwat anders is dan wat je ziet als je nu in de lucht kijkt.

J : Dus wij zullen meer en meer sterren in de lucht zien?

C : Je zult ze zien zoals zij nu zijn, niet zoals zij waren op het moment dat het Licht deze sterren verliet om naar de Aarde te reizen.

J : Kan de gehele oppervlakte bevolking herenigen met hun tweelingzielen na de Event?

C : Niet onmiddellijk, maar geleidelijk zal dit proces doorgaan. Nogmaals moet ik zeggen dat het proces van spirituele evolutie voor de mensheid niet a la minuut zal zijn, het zal wat tijd vergen, het zal heel snel zijn maar niet alles zal in één nacht gebeuren.

J : Veel Lichtwerkers zouden liever wachten op na-Event healing technologieën, liever dan enige healing techniek te leren die er nu is. Wat is jouw commentaar hierop?

C : Ik zou iedereen krachtig aanraden om te leven in het huidige moment, en niet te wachten op de Event, want als jij wacht op de Event zal jouw leven gefrustreerd worden en saai, en altijd wachten op het moment dat de Event komt. Als jij jouw leven leeft in het huidige moment, en actief betrokken bent bij het bespoedigen van het proces, dan zal jouw leven vol zijn en heel interessant, en dan, wanneer de Event gebeurt zul je meer voorbereid zijn.

J : OK, mooi. Zullen geavanceerde healing technologieën healers vervangen na de Event?

C : Niet volledig, want er is altijd een menselijk element dat bestaat in een healing proces.

J : Dus de healers kunnen nog steeds van belang zijn in hun healing technologie nu.

C : Ja, healers zullen veel helpen. En er zal een enorme nood zijn voor healers in de eerste paar weken na de Event.

J : OK, mooi. Dus nu is het nog steeds op ‘red alert’?

C : Helaas ja.

J : Is de situatie beter?

C : De situatie wordt langzaam beter, maar de Lichtkrachten staan nog steeds op red alert. De situatie is nog niet opgelost maar het wordt langzaam beter. Het gaat echt langzaam, maar ja, het is beter.

P : Wij zitten in de allerlaatste mijl in de planetaire bevrijding, Cobra, heb jij iets te zeggen, om de mensen te bemoedigen, of iets toe te voegen?

C : Ik zou een paar dingen zeggen. De eerste is, ik zou iedereen vragen om de visie vast te houden, om te weten wat je wilt creëren, houdt de visie. En het tweede is om te leren samen te werken in een team. Dit zijn de twee hoofdfactoren op dit moment dat wij door deze specifieke fase gaan naar de volgende.

P : OK, dank je Cobra

J : Dank je

U : Dank je

C : Dank jullie. Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

L:ink http://tachyonis.org/

Pleiadian technologieën

Terwijl wij langzaam de lang geprofeteerde Gouden Eeuw naderen, hebben de Pleiadians onze core groep team bij Phoenix Group gevraagd om te beginnen met het verspreiden van hun healing technologieën onder de mensen. Daarom hebben wij de beste Pleiadian technologieën verzameld die op dit moment beschikbaar zijn op de planeet, en wij bieden ze aan via deze website. Wij werken samen met Pyradyne, de onderneming van dr. Fred Bell voor geavanceerde Pleiadian technologieën. Hij was zelf een Pleiadian contactpersoon en heeft rechtstreeks van Semjase, een wijze Pleiadian vrouw, het ontwerp ontvangen voor de Nuclear Receptor. Wij zijn ook in contact met een Europese ontwerper van Tachyon technologie die hij rechtstreeks van de Pleiadians heeft ontvangen.

Wij zoeken actief naar ‘op grote schaal’ verspreiders van onze technologieën. Als je belangstelling hebt, kun je ons rechtstreeks benaderen op het Phoenix Group e-mail adres voor meer informatie. In de toekomst, wanneer de tijd er rijp voor is en het veilig is om te doen voor iedereen die erbij is betrokken, zijn wij van plan om vrije energie apparaten aan te bieden op deze website.

Tachyon Producten

De Tachyon producten die hier worden aangeboden zijn ontwikkeld door New Energy Tachyon, een onderzoeks- en ontwikkelingsmaatschappij gebaseerd in Europa. Op dit moment focussen zij op het onderzoeken van het effect van invloed van exotische vormen van materie, zoals niet-geioniseerd plasma, gluonisch duistere materie en neutrino duistere materie op het tachyon veld. Zij onderzoeken ook het gedrag van het tachyon veld bij extreem lage temperaturen, bijvoorbeeld in liquide nitrogeen. In suborbital en ortibal ruimte rondom Aarde bestuderen zij het effect van kosmische stralen op het tachyon veld. De onderneming werkt samen met leidende ondernemingen van de burger ruimteresearch initiatieven, zoals Bigelow Aerospace en UP Aerospace. Zij waren aanwezig bij de eerste commerciële suborbital testvlucht voor kleine ondernemingen, dank zij hun samenwerking met ZG Aerospace LLC. Zij nemen deel aan het ‘Fly your stuff’ programma van Bigelow Aerospace aan boord van hun Genesis II orbital ruimtevaartuig.

Wat zijn Tachyons?

Tachyons zijn subatomische partikels die sneller reizen dan licht. Het zijn partikels die fysieke materie inblazen met spiritueel licht. Tachyonisering is een technologisch proces dat fysieke materie inblaast met een toegenomen hoeveelheid van tachyons en permanent de kwantum eigenschappen verandert van atomische nuclei die deze materie samenstellen. Chemische compositie is niet veranderd, de verandering vindt plaats op subatomisch niveau. Want het vermindert entropie van fysieke materie, het keert het verouderingsproces om en het versterkt het immuun systeem.

Is de tachyonisering permanent of zullen de effecten verminderen na enige tijd?

Dit proces is permanent en onomkeerbaar. Het is niet mogelijk om tachyons te verwijderen door ze bloot te stellen aan hitte, magnetische velden of enig type van chemische reactie.

Is het tachyoniseringsproces veilig?

Het proces is volledig veilig. Het verandert niet de chemische samenstelling van materie en het creëert niet enig type van elektromagnetisch veld of enig type van radioactiviteit.

Waarom zijn tachyon producten een goede keuze onder welzijnsproducten?

Tachyon producten zitten tussen de meest effectieve middelen om jouw kwaliteit van leven te verbeteren, die de fysieke oorzaken verwijderen van veel ziekten en onbalansen in onze lichamen. Tachyon producten kunnen niet worden misbruikt en gaan goed samen met andere welzijnsproducten. Aangezien Tachyons ons fysieke lichaam en onze hogere energielichamen gelijk beïnvloedt, verbeteren zij ons welbevinden en versnellen onze spirituele groei dramatisch.

Zijn er enige bij effecten van Tachyon producten?

Het is goed om te weten dat zij een zuiverings- en ontgiftingsproces triggeren dat tot een paar weken duurt en dat kan wat milde bij-effecten hebben, zoals hoofdpijn, slapeloosheid. Dit is alleen een signaal dat vergiften snel jouw lichaam aan het verlaten zijn, dat in feite gezonder wordt. Het is goed om gedurende die tijd heel veel water te drinken.

Je kunt hier rechtstreeks je Tachyon producten bestellen. Betaling gaat via PayPal. Verzendkosten wereldwijd bedragen 10 euro per product. Hou alsjeblieft rekening met een verzendperiode van drie weken nadat jouw order is geplaatst.

Noot van Veronica: ik had een paar jaar geleden voor eigen gebruik een Tachyon energiecel gekocht. Omdat op dat moment mijn al bejaarde hond heel snel achteruit ging besloot ik om de tachyon cel in zijn halsband te naaien. Hij heeft daarna nog bijna twee jaar in een goede gezondheid geleefd. Helaas werd uiteindelijk zijn artrose te pijnlijk en heb ik afgelopen januari afscheid van hem moeten nemen, hij was toen 15,5 jaar oud, een behoorlijke leeftijd voor een Border Collie.

Tachyon Healing Kamer

Pleiadians en andere kosmische gemeenschappen van Licht gebruiken tachyons als een basis bron van energie: als hyperdrive energiebron voor hun ruimteschepen door het creëren van hyperspace wormholes, voor healing, informatie doorgifte en voor andere doeleinden. Tachyon riem die de grens representeert tussen het entropische en syntropische universum is nu onze planeet aan het omhullen. Hoge energie kosmische stralen komen dit zonnestelsel binnen van interstellaire ruimte en dragen tachyons met zich. Sommige van deze tachyons bereiken de oppervlakte van onze planeet door een hyperdimensionale wormhole die wij hebben gecreëerd met een kwarts oscillator kristal aan boord van Genesis II ruimtevaartuig en deze tachyons kunnen worden gebruikt in onze Tachyon Healing Kamer die wij hebben ontwikkeld in samenwerking met de Pleiadians. Deze speciale Tachyon Kamer maakt de aankomst van tachyons van hogere dimensies in fysieke materie mogelijk.

Tachyons hebben een buitengewoon genezings- en harmoniseringseffect. Zij kunnen volledig alle energievelden harmoniseren die het gevolg zijn van zwaartekracht, elektromagnetisme en zwakke nucleaire kracht. Dit reflecteert in de praktijk in een overvloed van manieren. Tachyon energie harmoniseert en verlevendigt de energiematrix die alle materie vormt en dus ook onze mentale, emotionele, ethischere en fysieke lichamen. Dit alles heeft een groot effect op onze fysieke gezondheid en welzijn. Aangezien het alle elektromagnetische emissies harmoniseert is het ook een excellente bescherming tegen alle vormen van elektrosmog. Een healing sessie binnen de Tachyon Kamer duurt 20 minuten en heeft onomkeerbare positieve effecten op alle aspecten van ons zijn.

De Pleiadian Tachyon Healing Kamer wordt op maat gemaakt overeenkomstig jouw specificaties en kan worden gebruikt als de meest geavanceerde healing technologie voor spa’s en healing centers. Prijs op aanvraag. Een flexibel financieringsplan is beschikbaar. Hou alsjeblieft rekening met 3 maanden voor constructie en aflevering.

Er wordt een planetair netwerk van Tachyon Healing Kamers gebouwd. Je kunt nu wereldwijd Tachyon healing sessies boeken. (red: In Europa in Zwitserland, Slovenië, Oostenrijk, Tsjechië en Duitsland, de contactgegevens vind je onder deze link.)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in