Deze site is een tijdje niet bijgewerkt. Ik adviseer de lezers die Cobra’s info in het Nederlands willen lezen om naar het blog http://eventnl.wordpress.com/ te gaan, want die wordt up to date gehouden en daar staan altijd de meest recente artikelen vertaald naar het Nederlands. Ook worden andere interessante artikelen vertaald, kijk voor alles wat je op eventnl kunt vinden op de index pagina.

In de periode november 2017 – april 2018 is er veel gebeurd; Cobra’s partner Isis is aangevallen met gerichte energiewapens en is overgegaan naar het Licht. Naar aanleiding daarvan hebben de Lichtkrachten hun strijd geïntensiveerd om de Aarde te bevrijden, maar hebben besloten vanwege de moeilijke situatie hier op Aarde om de informatie daarover te beperken tot het moment dat het veilig genoeg is om het vrij te geven. Hieronder het overzicht van alles wat is gepubliceerd in deze periode.

2018:

 • Situatie update, 7 januari, “2018 Zal een jaar zijn van veel doorbraken. De Lichtkrachten creëren een krachtig verenigd veld in het hele zonnestelsel in de tweede fase van een belangrijke operatie die al een paar keer in dit blog is genoemd en die de codenaam ‘Mjolnir’ heeft.” Hier is wat meer informatie over Mjolnir – ‘De Hamer van Thor” – uit Wikipedia en via James Gilliland. Verder heeft Cobra enkele links opgenomen waarvan hier de Nederlandse vertalingen: ““In deze geheime bijeenkomst van de bankiers in april 2016 was besloten om ‘blockchain’ technologie het vehikel te laten zijn om cash geld te elimineren: https://eventnl.wordpress.com/2018/01/09/een-nieuw-digitaal-cash-systeem-onthuld-in-een-geheime-bijeenkomst-in-new-york-april-2016-nl-vertaling-8-januari-2018/ en Een plan van de archons was om volledig het emotionele leven en betekenisvolle sociale interacties van menselijke wezens af te sluiten. Dit is waarom zij smart phones hebben geïntroduceerd.”: https://eventnl.wordpress.com/2018/01/10/nieuwe-studie-hoe-smartphones-onze-kinderen-ongelukkig-maken-en-dramatische-verschuivingen-in-hun-gedrag-veroorzaken-aug-2017-nl-vertaling-8-januari-2018/
 • Operatie Mjolnir, 16 januari, “Mjolnir, ook genoemd ‘de Hamer van Thor’ is een speciale verhulde technologie van de Galactische Confederatie die ervoor zal zorgen dat de Galactische Codex opnieuw wordt nageleefd in de quarantaine Aarde sector:” In deze update geeft Cobra wat informatie over ondergrondse steden en bases en hij verwijst voor een verdere uitleg naar Corey Goode’s  Cosmic Disclosure, seizoen 9, episode 5, over Onderzeese bases, van 29 december 2017
 • Isis Astara, op 27 januari vraagt Cobra ons om Licht, Liefde en Genezing te sturen aan Isis Astara die in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt. Op 29 januari heeft zij de fysieke laag verlaten en hij vraagt ons om haar Licht en Liefde te sturen tijdens haar reis naar het Licht.
 • Situatie update, 3 februari, met intel over de besluiten die door de Lichtkrachten zijn genomen na de aanvallen met gerichte energiewapens op en het uiteindelijke overlijden van Isis Astara.
 • De kracht van de Godin, 18 februari, het is nu van het grootste belang om ons te verbinden met de vrouwelijke Godinnenaanwezigheid en de kwaliteiten van Liefde, Compassie en Tederheid te koesteren om de overgang te stabiliseren en de wreedheid tegen te gaan die zo dominant is op de oppervlakte van de planeet. Om ons daarbij te helpen zijn er de volgende meditaties: Goddess Vortex meditatie, en Meditatie voor de terugkeer van de Godin.
 • Gerichte Energiewapens, 24 februari, Gerichte energiewapens zijn GEEN plasma wapens, het zijn GEEN scalar wapens. Het zijn fysieke wapens die elektromagnetische straling doorgeven. Ze worden door de cabal gebruikt bij hun aanvallen op het ontwaakte deel van de menselijke bevolking. De Lichtkrachten hebben gevraagd dat zoveel mensen als mogelijk is deze informatie en het bewustzijn over de gerichte energiewapens verspreiden en om zo vaak als je dat wilt de meditatie te doen dat het gehele cabal middenkader weigert om nog langer gerichte energiewapens te gebruiken en dat zij leren om samen te werken en deel te nemen aan de menselijke gemeenschap op een constructieve manier.
 • Korte Situatie Update: 2 maart, De Lichtkrachten kunnen niet aan wie dan ook veel intel vrijgeven over oppervlakte operaties zonder de operaties zelf te compromitteren. De Lichtkrachten hebben gewaarschuwd dat door het ontbreken van substantiële intel er veel blabla intel rond zal gaan op het internet. Er wordt dus veel onderscheidingsvermogen geadviseerd. Cobra zal in de nabije toekomst veel intel kunnen vrijgeven die niet rechtstreeks is gerelateerd aan oppervlakte operaties. De Lichtkrachten hebben hem gevraagd om intel vrij te geven over Godinnenmysteries en wat “andere” intel die tot dusver heel diep geclassificeerd was. Deze intel kan krachtige reacties triggeren van veel leden van de oppervlaktebevolking die dit blog lezen.
 • Oppervlakte Situatie Update, 4 maart, bevat enkele afbeeldingen en heeft het label “Project 83”.
 • Seksuele Energie, 6 maart, Seksuele energie is verbonden met een van de diepste Godinnenmysteries, het mysterie van re-integratie van vrouwelijke en mannelijke polariteiten naar ascentie. De archons hebben de menselijke seksuele energie sinds de late Atlantische periode gemanipuleerd, proberend om zoveel afscheiding als mogelijk te creëren. Zij deden dit door mannen en vrouwen op een verschillende manier te implanteren, een psychologische tweespalt creërend en afscheiding tussen vrouwelijke en mannelijke persoonlijkheden. Deze primaire afscheiding sinds de tijd van Atlantis is de belangrijkste reden voor misverstanden in mannelijke-vrouwelijke relaties. Aan het eind van Cobra’s artikel staat een artikel van Therese Zumi waarin zij de woorden heeft weergegeven van Isis, Cobra’s onlangs overleden partner, die zij in 2012 heeft gesproken over het belang van de Godinnenenergie. De boodschap van Isis is om de Godinnenenergie in onszelf te brengen en te gronden. Voorts verwijst Cobra in deze post naar een beschrijving van de Ordo Bucintoro; je vind hier de vertaling.
 • Contact, 18 maart, De Galactische Confederatie Krachten van Licht hebben verordend dat de oppervlakte van deze planeet een Confederatie domein wordt overeenkomstig de Galactische Codex, sectie IV/2. (Klik hier voor een nadere uitleg.) De gijzelingssituatie op de oppervlakte van de planeet is heel moeilijk en bevrijding zou wat meer tijd nodig kunnen hebben dan verwacht. De Lichtkrachten hebben Cobra gevraagd om de oppervlaktebevolking te instrueren dat zij de oppervlakte van de planeet in een ‘Contact Schotel’ veranderen; de instructies staan in het artikel.
 • Aanvulling op de instructies voor ‘Contact Schotel’, 19 maart, Cobra heeft naar aanleiding van de vele vragen op zijn ‘Contact’ bericht van 18 maart 2018 wat verduidelijking aan zijn bericht toegevoegd, zoals de minimale afmetingen terrein die nodig zijn om een klein schip te kunnen laten landen, en waarom het zo belangrijk is dat je het decreet in STILTE doet en er met niemand over spreekt of je het al dan niet hebt gedaan.
 • Pleiadians, 22 maart, beschrijving van geschiedenis en cultuur van de Pleiadians en wat zij voor de Aarde doen. Cobra voegt daar het volgende aan toe: “Ik kan daarom met geen mogelijkheid begrijpen hoe bepaalde mensen in feite geloven dat dit blog een soort van diepgaande misleiding is en dat ik mensen manipuleer. ….Dit is geen grap, dit is een serieuze oorlog waarin ik veel heb gegeven voor het goede doel – veel meer dan de meeste mensen hebben gedaan – en ik ben veel meer kwijt geraakt dan de meeste mensen (red: de moord op zijn zielsverwant Isis Astara). Daarom verdien ik respect. De oppervlakte van deze planeet bevat veel meer duister dan ik, de Resistance, of de Pleiadians, ooit hebben verwacht. Het opruimen van deze complexe situatie creëert onvermijdelijk vertragingen. Ik ben daar niet blij mee. Jij bent er niet blij mee. Niemand is er blij mee. Dus stop met een beta te zijn, stop met zeuren en klagen en DOE iets om de oppervlakte van de planeet meer verdraagbaar te maken.”
 • Zielsfamilies, 2 april, Om te beginnen ons voor te bereiden op de na-Event en na-Contact gemeenschap, hebben de Pleiadians Cobra gevraagd om intel te verspreiden over zielsfamilies. Hij beschrijft de ontwikkeling en legt uit waarom de duistere krachten altijd zielsfamilies wilden vernietigen.
 • Vredesmeditatie voor Syrië op 15 april, 11 april, oproep – doe mee!
 • Rapport over de vredesmeditatie en over de ascentieconferentie in Boedapest, 23 april, in Boedapest “was succesvol voorbij onze wildste dromen. Wij hebben de nieuwe positieve tijdlijn voor de planeet veilig gesteld door het activeren van het planetaire Sisterhood of the Rose netwerk op een geheel nieuw niveau. Het is nu van het grootste belang om zoveel mogelijk fysieke Sisterhood of the Rose groepen te creëren.” Verder vermeldt Cobra: “Onze conferentie heeft veel mensen doen ontwaken, bracht veel leden van zielfamilies samen en heeft een enorme vloed van energieën van Liefde in het planetaire energieraster verankerd. Deze ervaring is heel aangrijpend geweest, zoals je in dit rapport kunt lezen:” Het rapport waarnaar Cobra verwijst is ook vertaald: https://eventnl.wordpress.com/2018/04/25/ascentie-conferentie-boedapest-deel-1-door-steve-smaly-22-april-2018/

2 REACTIES

 1. allo ben blij deze vertaling te hebben gevonden in het Nederlands Ik ben reeds een tijdje ingeschreven in de engelstalige versie vanuit america en krijg dit in die taal elke dag sinds meer dan een jaar
  Mijn vraag is gaan jullie bijwerken tot vandaag (de laatste was op 23 april met liefdevolle groeten

 2. Tja, het updaten van deze site wordt vaak vergeten. Waar het gaat om de berichten van Cobra en verwante informatie verwijs ik naar wat ik bovenaan heb geschreven: “Ik adviseer de lezers die Cobra’s info in het Nederlands willen lezen om naar het blog http://eventnl.wordpress.com/ te gaan, want die wordt up to date gehouden en daar staan altijd de meest recente artikelen vertaald naar het Nederlands. Ook worden andere interessante artikelen vertaald, kijk voor alles wat je op eventnl kunt vinden op de index pagina.”
  Ik zal weer een pagina maken met alles wat in de afgelopen paar maanden is gepubliceerd, maar als je naar de eventnl website gaat vind je het ook. Je kunt je ook op eventnl abonneren (rechterkolom bovenaan) zodat je elk nieuw bericht via de e-mail krijgt.
  Er wordt overigens wel aan gewerkt om een beter systeem van up to date houden van de nl-pfc website op te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in