Cobra’s situatie update van 12 oktober 2017, met informatie over de vorderingen van de Lichtkrachten in de ondermaanse ruimte, en Aarde projecten over ruimtereizen waarmee de sluier kan worden doorgeprikt.

Spel van spiegels, 6 oktober 2017, door Untwine

11 Echte Klokkenluiders die de wens van de wereldelite voor een ‘new world order’ bedreigen, 18 september 2017, door collective-evolution.com

Hemel en Aarde Techniek Dit is een krachtige techniek die kan helpen om de levenskracht te verbeteren, en hulp bij genezing.

De branden in Californie zijn niet “wild”, zij zijn veroorzaakt, oktober 2017, door Jim Stone, over weermodificatie en geo-engineering.

N.B. eventnl.info is in juni 2015 begonnen en daar zijn sinds die tijd alle publicaties van Cobra naar het Nederlands vertaald te vinden, alsmede zijn belangrijkste posten van vóór die tijd. Verder zijn er veel andere vertalingen, over meditaties en -technieken, Agartha, Cintamani stenen, Tachyon, Nieuw Atlantis, informatie van verschillende klokkenluiders, enz. Ga naar de index pagina van het eventnl blog om te zien wat je daar allemaal kunt vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in