Ook al is de kritieke massa niet gehaald, onze Vredesmeditatie was een enorm succes. Gegeven het feit dat wij, als gevolg van de urgentie van de situatie, maar vier dagen hadden om dit te organiseren op een zeer ongelegen tijdstip tijdens een werkdag, en gegeven het feit dat de cabal bijna volledig het delen van deze meditatie op Facebook heeft geblokkeerd, waren wij zeer succesvol.

Een paar uur voor de meditatie was er dit sein in de lucht:

http://www.amsmeteors.org/2017/04/bright-fireball-over-san-diego-ca/

Op het hele exacte moment dat ik deze meditatie online wilde zetten afgelopen vrijdag heeft iemand heel veel moeite gedaan om de hele Blogger offline te krijgen:

http://downdetector.com/status/blogger/news/121741-problems-at-blogger

Het is interessant om te zien dat de cyberaanval op Veterans Today deze website neerhaalde gedurende 12 uur, ruwweg op hetzelfde tijdstip. Volgens hun bronnen was de US Army Cyber Command op Fort Huachaca verantwoordelijk, het spoor leidend naar generaal McMaster. Kennelijk willen zij niet dat DIT artikel wordt gepubliceerd:

http://www.veteranstoday.com/2017/04/06/swedish-medical-associations-says-white-helmets-murdered-kids-for-fake-gas-attack-videos/

Zoals de Resistance heeft voorspeld was dinsdag het moment van maximale spanning. De archon families die hier zijn beschreven:

http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2017/04/many-people-died-to-obtain-the-sent-to-me-by-the-individual-below-who-for-good-reasons-wishes-to-remain-anonymous-i-like-t.html

(red: deze publicatie van Benjamin Fulford is ook vertaald, zie aan het eind van dit bericht van Cobra)

vooral Orsini en Pallavicini, probeerden Doom 33 eindstrijd wereldvernietingsprogramma te activeren via hun Khazarian ‘underdogs’ binnen het Omega grit, om de eindstrijd profetieën te laten uitkomen:

http://stateofthenation2012.com/?p=70849

Dit was snel voorkomen een paar uur later, toen de Pleiadians met sommige sleutelcontactpersonen binnen het Russische en Chinese leger contact hadden opgenomen, wat ook mogelijk was gemaakt – naast andere redenen – door de energie ondersteuning die wij met onze meditatie hebben gemaakt aan het energiegrit rondom de planeet.

De Pleiadians hadden een korte discussie met Putin, “hem bepaalde zaken vertellend die hij persoonlijk niet kon waarderen”, maar toen zij aan hem uitlegden wat op het spel staat, begreep hij, nam het risico, en koos ervoor om samen te werken met het Licht.

Als al dit wapengekletter wereldwijd niet snel stopt, liggen de volgende opties op tafel, afhankelijk van het niveau van urgentie: ‘exposure, disclosure en removal’ (ontmaskering, openbaarmaking en verwijdering).

Exposure betekent dat de Russische media gedetailleerde intel zal vrijgeven over A) wereldwijd illuminatienetwerk en hun operaties en/of B) geheime bondgenootschappen tussen de US regering en negatieve buitenaardsen.

Disclosure betekent volledig vrijgave van intel over buitenaardse aanwezigheid, financiële reset en de Event, via Russische en Chinese media, wat in feite al is begonnen:

https://v.qq.com/x/page/c0390w2t2hv.html

Removal betekent dat Spetsnaz agenten zich bezig houden met het illuminatienetwerk, beginnend met de ‘onheilige vier’.

Exposure begon onmmiddellijk met Putin die het vertelde precies zoals het is:

https://www.rt.com/news/384333-putin-idlib-attack-provocation/

Als een resultaat van onze meditatie en de Pleiadian interventies wordt er opeens over vrede gesproken:

https://www.washingtonpost.com/world/chinas-xi-in-call-with-trump-urges-peaceful-settlement-to-korea-crisis/2017/04/12/63c127a3-40fc-4115-ae25-3399900c9108_story.html?utm_term=.039fc8e242c3

https://www.rt.com/usa/384455-trump-assad-animal-syria/

https://www.rt.com/usa/384633-trump-russia-lasting-peace/

Vrezend dat volledige disclosure gebeurtenissen ze nu zullen inhalen, heeft de NASA zich gehaast om aan te kondigen dat er een mogelijkheid is van buitenaards leven op de Saturnus maan Enceladus:

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04/13/nasa-announce-major-discovery-ocean-worlds-search-alien-life/

Dit is de eerste keer in de menselijke geschiedenis dat de mainstream wetenschap openlijk heeft toegegeven dat er een mogelijkheid is dat wij niet alleen zijn.

Dragon bronnen hebben gecommuniceerd dat bepaalde vertegenwoordigers van de cabal nu hun overgave onderhandelen, maar de Resistance is heel sceptisch over wat hier uit zal komen.

Er is nog steeds veel werk dat moet worden gedaan, want het conflictknooppunt in Noord Korea is nog niet opgelost:

https://www.rt.com/news/384554-us-armada-china-korea-menace/

http://www.veteranstoday.com/2017/04/13/pravda-north-korea-nuclear-war-to-start-on-the-day-of-the-sun/

De Pleiadians kunnen wellicht verdere actie ondernemen en de Resistance blijft op ‘full alert’.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

Hieronder de vertaling van de publicatie van Benjamin Fulford waar Cobra naar verwijst:

http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2017/04/many-people-died-to-obtain-the-sent-to-me-by-the-individual-below-who-for-good-reasons-wishes-to-remain-anonymous-i-like-t.html

04/12/2017

Benjamin Fulford: Veel mensen zijn gestorven om de zending te pakken te krijgen die aan mij is gestuurd door het individu hieronder die, om hele goede redenen, anoniem wenst te blijven.

Anoniem individu: Ik zou commentaar willen geven op iets wat jij zei in de video met de titel “Benjamin Fulford On David Rockefeller’s Passing & the Power Vacuum Created. The Ochelli Effect 2017” (red: video te zien als je de link naar het Engelstalige artikel volgt)

In de video zeg jij dat je gelooft dat “de Rothschilds neutraal zijn en alleen maar alleen willen worden gelaten”. Ik kan je vertellen dat al dezen in posities van absolute macht, zoals de koningin van Engeland, de Rothschilds, de Bushes, de Clintons, de Rockefellers, de paus, de verborgen jezuïetenhiërarchie, etc…. zij zijn allemaal EEN grote blije bloedfamilie.

Zij zijn allemaal nichten, neven, ooms en tantes van elkaar. Ik ken sommige van deze mensen dus laat hen je niet voor de gek houden!

Zij zijn als Medusa, een enkel maar complex brein met veel kleine slangenhoofden verbonden. De belangrijkste figuren staan zelfs niet eens in het publieke oog, de top van de piramide is bekend als de zwarte adel ofwel “Ancient Egyptian Ptolemaic Dynasty Rulers”; “The Saturnalia brotherhood”, “The Real 13 Zoroastrian Bloodlines of The Illuminati”.
De volgende lijst van misdaadfamilies staan in volledige controle van de onderneming van Jesus (Jesuits); “High Grey Council Of Ten”, “the Black Pope”, “the White Pope” en al het andere waar jij het vaak over hebt, inclusief alle koninkrijken rondom de globe. Dit zijn de families die het complexe brein / hoofd van de slang vormen. De zelf-benoemde Luciferian halve goden die regeren over hun eigen G.O.D. (Goud, Olie, Drugs):

House of Borja
House of Breakspeare
House of Somaglia
House of Orsini (Orso)
House of Conti
House of Chigi
House of Colonna
House of Farnese
House of Medici
House of Gaetani
House of Pamphili
House of Este
House of Aldobrandini

Zoals je zag staan de Rothschilds niet in de top 13. Er zijn natuurlijk andere machtige misdaadfamilies zoals de Maximum familie, de Pallavicini (Maria Camila Pallavicini is machtiger dan koningin Elizabeth). Ja, koningin Elizabeth is onderschikt aan deze mensen.

De meest machtige man in de wereld is de ‘Grey Pope” (grijze paus), zijn naam is Pepe Orsini en hij woont ergens in Italië, hoogst waarschijnlijk Venetië en het vaticaan. Hij controleert de zwarte en witte pausen die nu beiden algemeen zijn. De grijze paus blijft altijd ongezien!

Heb jij opgemerkt dat David Rothschild trouwde met princes Olimpia Aldobrandini? Want zij zijn allen een enorme familie die altijd hun laatste namen veranderen om de samenzwering verborgen te houden en om publiek nauwkeurig onderzoek te vermijden. Veel van deze mensen leven nu in Azië, vooral China, India, Japan, Singapore, Indonesië en de Filippijnen. Wat vertelt dit jou? Ja, om de nieuwe wereldorde te creëren met Azië aan het stuur? Dit is waarom zij langzaam al de US producerende infrastructuur verschoven naar Azië en China.

In het kort; de zwarte paus is de president van deze wereld en de Bourbon koning van Spanje is de monarch van de wereld (niet koningin Elizabeth zoals de meesten geloven). Hij controleert het vaticaan via de jezuïeten – De Spaanse Borgia’s / Borja creëerden de jezuïeten – Hij is ook bekend als de koning van Jeruzalem. (Wat vertelt dit jou over wie in het geheim regeert over de Zionisten – Khazarian globale staat van Israel?) En de grijze paus is de “vastgestelde” regeerder over dit alles!

Als jij je afvraagt waarom het altijd Italianen zijn en geen Spanjaarden die regeren over vaticaan stad? Omdat hun modus operandi is om altijd de show achter de schermen aan te voeren zonder enige publiciteit of publieke bijval, en om niet aan te wakkeren de 500+ jaren oude Italiaanse haat voor de Spanjaarden. (Voor details hiervan, kijk naar de geschiedenis van verschrikkelijke regering van paus Alexander VI en ook de scheiding van Henry VIII -Engeland- van Catherine van Aragon -Spanje-.)

Wij moeten ermee stoppen om naar landen te kijken als vijanden en beginnen te zoeken naar deze bloedlijnen en hun voetsoldaten, zoals de commissie van 300, Bilderbergers, trilaterale commissie, etc., als de werkelijke vijanden – niet alleen van het menselijk ras maar van al het leven op deze planeet!

Als wij werkelijk het machtsvacuüm willen creëren dat wij nodig hebben op de top van de piramide van macht, om effectief te beginnen met het implementeren van wat echte veranderingen, moeten wij deze gedemoniseerde mensen vervolgen. Maak je niet druk over de kunst en de schatten die zijn opgeslagen binnen hun compounds, voor elk jaar dat een van hen leeft sterven 100.000 van ons. Welke schat zou zoveel waard kunnen zijn? Wij moeten ze ‘nuke’ voordat zij ons ‘nuke’, simpele logica Benjamin. (red: nuke staat voor nucelaire bommen)

Een laatste opmerking: de beste US politieke leider die wij hebben is verreweg Ron Paul. Hij heeft bewezen om de ideale leider te zijn voor de USA, onderzoek hem goed. Laten wij niet een andere clown steunen. Paul Ryan of enige militaire man zou ook desastreus zijn. Zij weten alleen hoe orders op te volgen, het is verbazingwekkend hoe gehersenspoeld de militairen zijn, altijd blind orders opvolgen.

Het was zo’n opluchting om te lezen wat jij zei over Donald Trump in je rapport van deze week. Ik ben blij dat je hem nu ziet voor wat hij werkelijk is.

Vertaald door Veronica

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in