thunderdragon

We nodigen alle Tri-Sphere groepen en alle ander mediteerders graag uit om deel te nemen, met ons, in een speciale meditatie deze vrijdag om 15.00 pm UTC

Je kunt de juiste tijd voor Holland vinden in deze link:

http://www.worldtimeserver.com/convert_time_in_UTC.aspx

De Vietnamese Tri-Sphere groep zal een speciale Onweer Draak Meditatie starten, vrijdag middag 14 oktober om 15.00 pm UTC, om hun hulp aan te bieden bij het onklaar maken van de biochip implantaten. Wat volgt is een beschrijving van deze speciale meditatie. Deel dit met jullie netwerk alsjeblieft om na te gaan of er mensen geinteresseerd zijn om mee te doen hieraan en ons te vergezellen hierin.

In een bericht van 9 Oktober zegt Cobra:

Deze 3 biochips zijn het fysieke ankerpunt voor de 3 belangrijkste implantaten, die zich bevinden in de frontale lobe (de voorste hersenen) en de plek juist boven de navel. De frontale lobe biochips zijn verbonden aan de optische zenuw van beide ogen en verbonden aan de de gehoor-cortex van het brein, met kunstmatige synapses (zenuwuiteinden). Deze zenden een constante geluid/video data-stroom uit van alles wat je ziet en hoort, in de centrale computer van de Chimera groep. Die computer houdt voortdurend de activiteit van de aardoppervlakte in de gaten en voorkomt contact tussen de oppervlakte bevolking en het Agartha netwerk en/of buitenaardse Lichtwezens, met plasma toplet bom vergeldingsreactie-mechanismes.

De biochip boven de navel kan effectief het gedrag van de oppervlakte-bevolking controleren, met electrische biofeedback training-programmering. (source)

We nodigen jullie uit om actie te ondernemen op vrijdag 14 Oktober om 15.00 pm UTC

Gezamenlijk, komen we tot een besluit, op basis van vrije wil, om de biochips onklaar te maken. We zullen de Onweer Draken van Bhutan vragen om onse te assisteren (hun symbool is de illustratie bovenaan deze pagina). Daar de Onweer Draak gestationeerd is in Bhutan, kunnen we d.m.v. visualiseren ons voorstellen dat het vanuit Bhutan de gehele planeet zal gaan omvatten, via het Cintamani netwerk.

Tijdens de Taiwan Conferentie, juli 2016, op de dag dat de scheuren in de sluier ontstonden, was er een zeer krachtig onweer. Iedereen kon voelen dat er iets speciaals aan het gebeuren was.

Tijdens een vorige conferentie vroeg iemand Cobra over de extreme hoofdpijnen die sommige mensen ondervonden en dat ze meldden dat in sommige gevallen, tijdens een krachtig onweer, de hoofdpijnen stopten. Cobra zei dat het komt doordat het onweer het electrische netwerk van de implantaat stil legt voor korte tijd. Op een of andere manier veroorzaakte de electriciteit van het onweer een verstoring in het implantaat systeem.

 

keep-calm-and-love-thunder-storms

 

Er kan ook een overeenkomst (correlatie) zijn tussen de kracht van een onweer om het implantaat systeem stil te leggen en de occulte kracht van de Onweer Draak. Er zou ook een plasma aspect van onweer betrokken kunnen zijn in dit proces.

Meditatie instructies:

1. Verbind jezelf met je Tri-Sphere en je trio. Kijk naar het Onweer Draak symbool voordat je je ogen sluit. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.  Je kunt deze audio begeleiding gebruiken als je wilt:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2016/09/weekly-ascension-meditation-guided-audio.html

2.Verklaar je intentie om deze meditatie als een instrument te gebruiken voor het bespoedigen van het (Ascension) Verheffings-proces voor planeet Aarde en haar inwoners/bewoners.

3. Visualiseer een pilaar van Licht, dat vanuit de Galactische Centrale Zon stroomt, uitgaand naar alle Lichtpunten in ons Zonnestelsel, er doorheen en door je lichaam heen naar het Centrum van de Aarde. Visualiseer een andere pilaar van Licht oprijzend vanuit het Centrum van de Aarde, opwaarts, door je lichaam heen en opwaarts naar alle Lichtwezens in ons Zonnestelsel en ons Melkwegstelsel (Galaxy) Je zit nu in twee pilaren van Licht, stromend zowel opwaarts als neerwaarts, tegelijkertijd. Houdt deze pilaren van Licht een aantal minuten actief.

4. Visualiseer dit Licht nu als een regenboog vortex, zich verspreidend door de gehele Aarde en vervolgens door het gehele Zonnestelsel, daarbij alle duisternis en misvatting oplossend, ook de Matrix. En visualiseer geluk, overvloed, vrede en liefde voor alle wezens die zich in ons Zonnestelsel bevinden.

5. Visualiseer en voel de werking van de Onweer Draak in Bhutan, samenwerkend met Lichtwezens van de Galactische Confederatie, zich verspreidend door het grid rondom de Aarde en visualiseer diens electrische kracht om het gehele implantaat – en biochip – netwerk wereldwijd onklaar te maken. Visualiseer en voel de opklaring van energie rondom de Aarde, de balans van positieve en negatieve ionen, het stilvallen van alle negatieve technologie en het grid van de Aarde doorstroomd met positieve kosmische energieen.

6. Visualiseer het Eerste Contact (First Contact) met weldoende ET rassen. Visualiseer de Event nu, in dit moment, plaatsvindend om eindelijk planeet Aarde te bevrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in