Oorspronkelijk artikel van Cobra’s blog: “Quarantine Earth Endgame”, gepubliceerd March 10, 2014.

 

Quarantaine Aarde Eindspel

Het is nu veilig om bepaalde informatie vrij te geven die veel helderheid zal geven over de hele situatie rondom de Event en de dynamische spanning tussen de lichtkrachten en de duistere krachten. Alhoewel deze informatie schokkend voor sommige mensen kan zijn, is de tijd voor de mensen gekomen om de waarheid te weten, want alleen wanneer de waarheid bekend is kunnen situaties worden opgelost.

Om volledig de situatie op deze planeet te begrijpen moeten we teruggaan naar een specifieke periode van de galactische historie toen de duistere krachten werden gecreëerd. Zij hebben het Rigel sterrensysteem in de Orion constellatie gekozen als hun hoofdkwartier, waarvandaan zij hun galactische rijk controleerden.

Zij hebben snel ontdekt dat het nemen van gijzelaars hen de meest efficiënte macht gaf tegen de lichtkrachten omdat de lichtkrachten om hun mensen geven en vaak hun acties afbraken, zodat de lichtwezens die door het duister gegijzeld werden niet gewond zouden raken.

De duistere krachten hebben hun gijzelings-machtsmechanismen ontwikkeld en op hetzelfde moment ontwikkelden zij exotische wapentechnologieën die rotzooi veroorzaakten door de Galaxy, hele planeten vernietigden, volledige civilisaties uitroeiden.

Op een zeker moment ontwikkelden zij hun meest efficiënte gijzelings-machtsmechanisme. Zij hebben geëist dat de Bron stopte met het geven van informatie aan de Opgestegen Meesters en aan de Galactische Confederatie over de clandestiene activiteiten en plannen van de duistere krachten, want anders dreigden zij grote sectoren van de Galaxy te vernietigen.

Vanaf dat moment ontvingen de lichtkrachten geen informatie meer over specifieke delen van activiteiten van de duistere krachten. Dit heeft een kosmische energie splitsing gecreëerd tussen licht en duister door alle dimensies heen, en dat was het begin van dualiteit. Op de vijfde dimensie en daarboven manifesteerde het duister simpelweg als afwezigheid van informatie en gebrek aan begrip hoe de kosmische situatie te herstellen. Van dat moment begonnen sommige rassen te geloven dat duister en lijden een noodzakelijk ingrediënt zijn van de levenservaring, zoals de nacht volgt op de dag en de dag volgt op de nacht.

Dit heeft het voor de duistere krachten mogelijk gemaakt om hun Rigel hoofdkwartier tot een echte quarantaine te maken waar geen licht kon binnenkomen, aangezien de Opgestegen Wezens geen informatie ontvingen over de activiteiten die op Rigel plaatsvonden en daardoor konden zij geen licht en liefde sturen om de situatie daar te genezen. In het geheim hebben de duistere krachten daar hun meest dodelijke wapen ontwikkeld, de ‘strangelet’ bom.

De strangelet bom is een “conglomerate of heavy quarks, called strange quarks”:

http://en.wikipedia.org/wiki/Strange_matter

Als dit conglomeraat onder extreme druk en temperatuur wordt gezet begint het een kettingreactie van verandering van gewone materie naar vreemde materie:

http://en.wikipedia.org/wiki/Strangeness_production

Als zo’n kettingreactie niet zou worden gestopt kan slechts één strangelet bom het gehele bekende universum vernietigen. Gelukkig hebben de lichtkrachten altijd de technologie gehad om de actieradius van een strangelet bom drastisch in te perken. Toch is een strangelet bom een veel dodelijker wapen dan een thermonucleaire bom.

Gedurende miljoenen jaren hebben de duistere krachten een paar fysieke en nogal veel meer etherische strangelet bommen vervaardigd en deze op Rigel opgeslagen.

Column2

25,000 Jaar geleden hebben zij hun tweede quarantaine kwartier gecreëerd, de Planeet Aarde, en zij hebben een deel van hun strangelet bommen en ander exotisch wapentuig daar naartoe getransporteerd. Dit wapentuig was de echte reden waarom de Galactische Confederatie niet heeft ingegrepen gedurende de Nazi holocaust, Hiroshima en Nagasaki nucleaire explosies, Stalinistische zuiveringen of de Rwanda genocide. Op dat moment wist de Galactische Confederatie nog niet precies wat voor wapentuig het duister tot zijn beschikking had, zij wisten alleen dat als zij zouden ingrijpen dat desastreuze consequenties zou kunnen hebben.

Gedurende de hele 20e eeuw heeft de Confederatie obstakels voor het eerste contact verwijderd, de een na de ander, totdat zij in er 1995 klaar voor waren. Dit triggerde in die tijd een rood alarm onder de top archons op aarde en zij hebben besloten om alle overgebleven duistere krachten van de Galaxy op te roepen om de quarantaine aarde te verdedigen. Dit resulteerde in de zogenoemde Congo archon invasie van 1996.

Voor een korte periode van een paar jaar zijn de duistere krachten erin geslaagd om de controle te hebben over de meeste sterrenstelsels in een radius van 1000 lichtjaren rondom de planeet aarde, met uitzondering van het Sirius sterrenstelsel. Zij hebben het zelfs voor elkaar gekregen om in 1996 het Pleiadiaanse sterrenstelsel binnen te vallen en dit is hoe dat eruit zag:

http://www.youtube.com/watch?v=FGBhQbmPwH8

http://www.youtube.com/watch?v=sdbsP86XzA8&list=RDOnsnZvR4X68

Dit was een enorme schok voor het Pleiadiaanse ras omdat zij vóór deze invasie honderdduizenden jaren lang in vrede leefden.

Rigelianen hebben zelfs een klein aantal Pleiadianen gegijzeld, ze naar de aarde getransporteerd naar diep ondergrondse militaire bases onder Zuidwest, en ze gemicrochipped. Dit is hoe het er feitelijk uit kon zien in Dulce basis ergens in 1996 of 1997:

http://www.youtube.com/watch?v=gAjR4_CbPpQ

De Galactische Confederatie heeft de Pleiaden in 1999 bevrijd en de Resistance heeft in 2001 de Pleiadiaanse gevangenen van Dulce en andere bases bevrijd, maar het Pleiadiaanse ras had bijna een tiental jaren nodig om volledig van de schok bij te komen en om in staat te zijn om volledig te participeren in de operaties van de Galactische Confederatie voor de bevrijding van de planeet aarde.

In de periode tussen 1996 en 1999 waren alle Rigeliaanse strangelet bommen en ander exotisch wapentuig naar de planeet aarde gebracht. Het grootste deel van de fysieke exotische wapens was door de Resistance tot 2004 verwijderd, maar een groot deel etherische exotische wapens bleef, tot zeer recent.

Onder de andere exotische wapens wil ik aanhalen fysieke antizwaartekracht ‘scalar’ wapens. In 2004 waren zij allemaal verwijderd en de Resistance staat niet toe dat ooit nog zulk soort wapens wordt ontwikkeld door het militair industrieel complex. De Resistance ondersteunt echter wel de ontwikkeling van antizwaartekracht technologie voor vreedzame doeleneinden:

http://m.disclose.tv/news/Boeing_Antigravity_propulsion_comes_out_of_the_closet/100519#DTV

Sinds 1999 zijn de Opgestegen Meesters, de Galactische Confederatie en de Resistance Movement actief bezig om laag na laag van exotische etherische technologieën van quarantaine aarde te verwijderen. Elke keer als een laag is verwijderd ontvangt de Opgestegen Meester informatie van de Bron over de volgende laag. Dan verwijdert Confederatie en Resistance personeel deze volgende etherische laag. Dit proces was op deze manier gaande tot een paar weken geleden toen een drastische doorbraak is bereikt.

De Opgestegen Meesters hebben toen informatie van de Bron ontvangen over ALLE overgebleven etherische duistere krachten en hun technologieën. Dit heeft effectief de basis/fundering opgelost van het realiteitssysteem van dualiteit en het verwijderde de fundering van de macht van de top-archons op deze planeet. De idiote realiteit van duister tegenover licht zal spoedig ineenstorten en dan zal alleen licht overblijven en al het lijden zal voor altijd verdwenen zijn.

SaveEarth

Op 8 maart 2014 was alleen een laatste laag van etherische archons en hun exotische etherische wapentuig overgebleven. Het overgrote deel van etherische reptillians is weg, het meeste van hun technologieën is weg, er is hoofdzakelijk een kleine groep van idiote archons met hun exotische etherische wapens. Of zij strangelet bommen hebben of iets anders is onduidelijk, omdat deze informatie nog om veiligheidsredenen wordt vastgehouden. Dit is nu nog de enige overgebleven factor die de Event tegenhoudt. Hoe lang deze laag zal bestaan is om dezelfde redenen ook onduidelijk.

Op de fysieke laag is alles klaar voor de Event. Er is ook een enorme vloot van Confederatie schepen rondom de aarde. Er zijn ongeveer 5 biljoen verhulde fysieke schepen gepositioneerd in de LEO regio:

http://en.wikipedia.org/wiki/Low_Earth_orbit

In aanvulling hierop zijn er ongeveer 120 miljoen verhulde fysieke Confederatie schepen in de regio tussen de Karman linie

http://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%A1rm%C3%A1n_line

en de Armstrong limit:

http://en.wikipedia.org/wiki/Armstrong_limit

Het aantal en de strategische positie van verhulde Confederatie schepen in de troposfeer en op de oppervlakte van de planeet blijft nu nog hooggeclassificeerd.

Als de eerste scheur verschijnt in de laatste etherische verdedigingslaag van de archons zullen gebeurtenissen daarna snel volgen. We kunnen de volgende ontwikkelingen verwachten, snel opeenvolgend, niet noodzakelijkerwijs in dezelfde volgorde:

-Openheid over extreem geavanceerde en efficiënte medicinale technologieën door de ‘mainstream media’ (msm)

-Onweerlegbaar bewijs van het bestaan van Atlantis, vrijgegeven door de msm

-Onweerlegbaar bewijs van het bestaan van buitenaardse civilisaties, vrijgegeven door de msm, meest waarschijnlijk vanuit geheime NSA-bestanden, door Snowden of elke andere klokkenluider

-Volledig functionele vrije-energie ‘home-units’ te koop via een publieke website

-Arrestatie of fysieke verwijdering van de top-leden van de cabal, vrijgegeven door de msm

-Wereldwijde financiële reset

-The Event.

Om het proces te bespoedigen hebben de lichtkrachten mij gevraagd te beginnen met het indrukken van ‘openheid acupunctuur punten’. Ik zal er de eerste twee van indrukken.

Ten eerste, ik sta in contact met een hele sterke positieve groep met substantiële financiële capaciteit, productie infrastructuur en een strategisch plan om massaproductie te starten om betaalbare vrije-energie apparaten voor de mensheid beschikbaar te maken. Zij zijn op zoek naar uitvinders met werkende ‘overunity’ apparaten die snel in massaproductie kunnen worden genomen. Als er uitvinders zijn met persoonlijke integriteit die bevrijding van de planeet vóór persoonlijk gewin stellen, niet bang zijn voor de cabal, en die werkende ‘overunity’ prototypes hebben die ‘scalable’ zijn en gemakkelijk te reproduceren, kunnen zij contact met mij opnemen via

[email protected]

Ten tweede, er is een zeker project dat zowel de Resistance als de oppervlakte bevolking aangaat. Als er iemand is die sinds 1996 fysiek contact had met de Resistance of het Agartha netwerk, kan deze contact met mij opnemen via

[email protected]

Op het fysieke veld is de situatie op de oppervlakte van de planeet langzaam zijn climax aan het bereiken. De cabal is te ver gegaan en ultimatums zijn door de lichtkrachten gesteld. The cabal had een demonstratie nodig van een milde versie van ‘stardust’ technologie en dit is vrijelijk gegeven:

http://www.washingtonpost.com/world/national-security/attorney-general-eric-h-holder-hospitalized/2014/02/27/3e826da6-9fce-11e3-9ba6-800d1192d08b_story.html

Hier moet ik aan toevoegen dat stardust niet alleen kan worden gebruikt om te blokkeren/hinderen van cabal leden, het kan ook worden gebruikt om mensen te genezen. Stardust kan de meeste oorzaken van chronische pijn genezen in 15 minuten. Het is tijd dat de mensen EISEN dat deze technologie wordt vrijgegeven om genezing te brengen aan de mensheid. Er zullen spoedig veel meer geavanceerde genezingstechnologieën worden vrijgegeven en de positieve militairen in Egypte hebben hun eerste stap in deze richting gezet, ondanks pogingen om ze in diskrediet te brengen:

http://www.theguardian.com/world/2014/feb/28/egypt-unveil-device-detects-cures-aids

Het bestaan van deze apparaten is rechtstreeks aan mij bevestigd door Dragon bronnen en bronnen binnen de witte adel van Egypte.

Mensen worden zich eindelijk bewust van de acties van Jezuïet-gesteunde ‘Blackwater/Academi mercenaries’ in Oekraïne die proberen de Oekraïne en Rusland in een militair conflict te manipuleren:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2576490/Are-Blackwater-active-Ukraine-Videos-spark-talk-U-S-mercenary-outfit-deployed-Donetsk.html

Een van de redenen is dat de Jezuïeten de Russisch-Orthodoxe kerk in Oekraïne willen vernietigen en deze wil vervangen met de Jezuïet-vriendelijke Oekraïense Grieks Katholieke kerk:

http://henrymakow.com/2014/03/Israel-Shamir-Counter-Coup-in-Crimea%20.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Greek_Catholic_Church

De andere reden is dat de Jezuïeten de Oekraïne willen toevoegen aan de Europese Unie, die een Jezuïeten creatie is:

http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits

Er zijn veel groepen met sterke militaire capaciteit die erg boos worden op de cabal, en de lichtkrachten kunnen en willen hen niet langer tegenhouden, dus deze groepen zullen hoogst waarschijnlijk beginnen met het verwijderen van leden van de cabal van de planeet, als zij dat al niet hebben gedaan, en zij zullen niet wachten op het massa-arrestatie scenario en de Event. Hier moet ik aan toevoegen dat slechts ca 10% van de Jezuïeten tot de duistere krachten behoren en veel leden van de cabal zitten tegen hun wil in het illuminatie netwerk, dus ik wil de hiervoor genoemde groepen vragen om onderscheidingsvermogen te gebruiken in hun cabal-verwijderingoperaties.

Een van deze groepen heeft gecommuniceerd dat, als er nog maar één persoon sterft als gevolg van de ‘Blackwater/Academi mercenary’-acties in de Oekraïne, zij zullen beginnen met het verwijderen van de ‘mercenaries’, en als dat niet genoeg is zullen zij beginnen met het een voor een verwijderen van de top-leden van de cabal.

Een andere groep heeft Poetin geadviseerd dat, in plaats van het Oekraïne conflict militair op te lossen, hij Spetsnaz agenten zou moeten sturen om te beginnen de leden van de cabal te verwijderen.

Een mysterieuze ‘onbekende weldoener’ heeft bepaalde mafia groepen benaderd en zij hebben trouw aan hem gezworen en hun rug naar hun voormalige sponsors gekeerd; de illuminazi en de Jezuïeten.

Er zijn op zijn minst twee andere groepen klaar voor actie en ik zal ze niet bij naam noemen.
Zoals Fulford afgelopen week zei: “In de tussentijd zie hoe senior cabalisten een voor een verdwijnen.”.

 

Zie ook: https://eventnl.wordpress.com/2015/06/15/eindspel-quarantaine-van-de-aarde/

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in