In dit artikel gaat Therese Zumi Sumner in op de oproep van Saint Germain om iedereen te vergeven, ongeacht zijn/haar voorgeschiedenis.

TZ hier: Zo’n 5 jaar geleden luisterde ik naar een vrouw die werd geïnterviewd over haar ervaringen van opgegroeid te zijn in een illuminatie bloedlijn familie. Zij hield zich verborgen nadat zij in staat was geweest om van de groep te ontsnappen. Ik zal je wat details geven over twee van de gebeurtenissen uit haar leven die zij beschreef, zoals ik mij ze herinner.

Toen zij zo’n 4-5 jaar oud was werd zij alleen gelaten in een kamer in haar huis, zonder voedsel of water, gedurende meerdere dagen. Op de tweede dag kwam haar moeder binnen met een kan met water en een glas. De moeder dronk een glas water en toen het kind om wat water vroeg goot de moeder het overgebleven water over haar hoofd en verliet de kamer. Toen het ritueel / test eindigde kwam een hoger mannelijk lid van de illuminatie groep waar de familie mee is verbonden de kamer in en feliciteerde haar dat zij zo’n sterke jonge vrouw is en was geslaagd voor haar test.
Op een leeftijd van 11-12 jaar werd zij vanuit het Europese land waar zij woonde naar Rome gevlogen, naar het Vaticaan. Daar, samen met twee andere kinderen van dezelfde leeftijd die zij eerder nooit had ontmoet, is zij naar een kamer in de catacomben onder het Vaticaan genomen waar een priester in een rood gewaad de drie kinderen in de illuminatie heeft ingewijd. De drie kinderen moesten staan en kijken, terwijl de priester ritueel een baby vermoordde op een marmeren plaat voor hen. Zij herinnert zich dat de marmeren tafel een dieper deel rondom had waar het bloed in kon stromen.
Zij zegt dat de baby gedrogeerd moet zijn geweest want het huilde niet. Alles wat zich herinnert was dat zij tegen zichzelf zei – steeds maar weer – “laat het gauw voorbij zijn, laat het gauw voorbij zijn – laat het gauw voorbij zijn”.

Zou jij er een probleem mee hebben om deze vrouw te vergeven dat zij deel heeft uitgemaakt van, geboren is in, een familie als deze? Ik betwijfel het. Wij moeten in deze dagen bedenken dat er duizenden menselijke Lichtwezens zijn die binnen deze families zijn geïncarneerd. Sommigen daarvan die zijn ontsnapt helpen de Licht Resistance Movement. Cobra heeft altijd gezegd dat velen de groepen / families op het laatst zouden verlaten.

Toen Saint Germain eerder dit jaar tot ons sprak via het kanaal Linda Dillon, sprak hij lang over dit onderwerp van compassie en acceptatie. Hij wil dat wij compassie hebben voor iedereen.

Sommige van de eerste updates die wij in 2012 van Cobra kregen gaven details over de zogenoemde elite die wij vaak de cabal noemen. Wij leerden dat de bron jezuïetengroep de “show hebben geleid” gedurende de laatste 500 jaar. Zij zijn geholpen door de Rothschilds en de Rockefellers van over de hele wereld. Achter de jezuïetenleiders waren de archons die hun ondergeschikten controleerden, voornamelijk vanaf de plasma lagen, behalve voor sommige archon leiders die zijn geïncarneerd in de zwarte adel families.

Als jij hoort tot degenen die pas onlangs wat van de grote hoeveelheid informatie hebben gelezen, over hoe menselijke wezens zijn gecontroleerd door de zogenoemde elite, is het heel goed mogelijk en begrijpelijk dat je boosheid voelt naar deze duistere leiders. Deze boze gevoelens zullen moeten stromen, moeten worden toegestaan, geaccepteerd, maar aan het eind bereiken wij een punt van weten en begrijpen dat de acties en keuzes van mensen altijd zijn verbonden met hun ervaringen en programmeringen in het verleden.
Als jij altijd “in oorlog” bent geweest dan weet je niets anders.
Als jij trauma moest ervaren, klaar zijn om van alles te doen om te overleven, dan weet je niets anders.
Deze zielen – deze ongelooflijk trieste verloren zielen – zijn totaal het contact met hun hart kwijt. Zij hebben geleerd om te stoppen met voelen – als een manier van overleven.

Er is altijd een keuze

Proberen om een ziel te ondersteunen en lief te hebben die zijn hart voor zijn gevoelens heeft afgesloten, is bijna als het doen van iets onmogelijks. Iemand die gedurende eonen oorlog heeft gekend, en strijd en angst als een manier van bestaan, heeft geleerd om te overleven door controle en manipulatie, en zij zijn altijd op de uitkijk, altijd achterdochtig jegens iemand die onvoorwaardelijk geeft. Al deze zielen zullen altijd een keuze hebben om het Lichtpad te kiezen en door een proces van genezing te gaan. Velen zullen dit pad kiezen en velen zullen dat niet doen, en deze zullen teruggaan naar de Galactische Centrale Zon en uiteindelijk hun reis beginnen als een nieuwe ziel, helemaal vanaf het begin.

Hier is een quote van Cobra’s update over de Voorwaarden voor Overgave voor de verschillende cabal groepen waar hij ook details geeft van de oorsprong van elke Aarde groep.

“Ten tweede, de cabal leden die zich vrijwillig overgeven zullen door een psychologische transitie gaat om deel te gaan uitmaken van de Lichtkrachten en zij zullen eerlijk worden behandeld. Zij zullen allemaal stardust worden dus als iemand van hen probeert iets idioots te doen voordat zij volledig het Licht accepteren, zullen zij onmiddellijk worden verlamd en dan van de planeet worden verwijderd. Tijdens het reconciliatieproces moeten zij volledig hun acties uit het verleden vrijgeven en oog in oog komen te staan met de woede van de mensen, maar er zal niet worden toegestaan dat zij gewelddadig worden behandeld en zij zullen niet worden gestraft. De grootste straf zal voor hen zijn hun bewustzijn, nadat zij wakker zijn geworden en zich volledig realiseren wat zij hebben gedaan. Zij zullen door een psychologisch genezingsproces gaan en zullen de rest van hun leven in dienst staan van de mensheid en van het Licht.”
Om deze gehele update te lezen, zie; http://2012portal.blogspot.se/2016/07/terms-of-surrender-update.htm
Nl vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2016/07/15/bericht-van-cobra-14-juli-2016-voorwaarden-voor-overgave/

Saint Germain

Eerder dit jaar had Saint Germain een heel belangrijke boodschap** voor Lichtwerkers van dit moment. Hij zij dat hij twee categorieën wilde bespreken. Hij begon met de oude en onopgeloste issues die aan de oppervlakte waren gekomen – naar voren waren gekomen zowel individueel als collectief. Hij riep ons krachtig op om “ze welkom te heten met onze harten volledig geopend“. Ik persoonlijk heb de afgelopen maanden met mijn oude issues afgerekend en ik ben er zeker van dat velen van jullie dit zullen herkennen. Je denkt dat “je er bent”, dat je eindelijk het Licht hebt gezien en eindelijk “het hebt begrepen” en dan komt datzelfde oude issue weer op en weer, totdat je het opgeeft en het in de handen van de Moeder legt en zij leidt je liefdevol naar een kalme haven.

Saint Germain gaat door met uit te leggen dat, wanneer deze oude issues omhoog komen, dit dingen zijn die niet zijn uitgewerkt. Hij zegt: “er is geen noodzaak voor drama, er is geen noodzaak voor afscheiding. Wij hebben ACCEPTATIE nodig – want in acceptatie gaan wij de flow in“. Hij herinnerde ons eraan dat met Kerstmis wij door de Co. van de Hemel zijn geadviseerd om te zijn in “bereidheid en vergeving, echter wanneer wij in acceptatie zijn brengen wij onze uitlijning met onze goddelijke wil naar voren. Wees in je heilige bereidheid en accepteer eenvoudig, en sta deze ontvouwing toe“.

Hij gaat dan door met de tweede categorie en zei “tegelijkertijd is er iets anders gaande – een snelle acceleratie van de creaties, van jouw dromen – van jouw hartenwensen* die je naar voren wilt halen. Dat is de goede vervulling aangezien je meer volledig begint te begrijpen hoe dit proces van ascentie en vervulling werkt“.

Hij wil dat wij “accepteren in vreugde, plezier, dankbaarheid, want dan zal deze creatie-energie groeien en bloeien”.

Ik herinner mij dat Cobra in een interview benadrukte dat wij niet moesten wachten tot de Event er was om zo alles te laten veranderen, maar dat wij nu zouden moeten beginnen met het manifesteren van onze hoop en dromen. Je zult je herinneren dat Cobra door Saint Germain is gevraagd om te helpen, te steunen, de komst van de Nieuw Gaia nieuwe gemeenschap: “Nu heeft graaf de Saint Germain mij gevraagd om hem te helpen met het completeren van het Nieuw Atlantis project. Het planetaire energiegrit van Nieuw Atlantis is namelijk het energiemiddel dat de compressiedoorbraak zal manifesteren, de Event en de Nieuwe Gemeenschap”.
http://2012portal.blogspot.se/search?q=New+Atlantis
Nl vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2017/01/06/bericht-van-cobra-4-januari-2017-nieuw-atlantis/

Wonden en littekens door oorlogen

Saint Germain vertelde ons dat wij allemaal herstellende zijn van enig niveau van oorlog en de wonden van de oorlog. Wanneer hij zegt “allemaal” bedoelt hij iedereen, inclusief al deze mensen / wezens die ons in gijzeling houden. Hij legde uit dat wij de wonden van oorlog aan het genezen zijn, zo ver weg als de intergalactische oorlogen, zo ver weg als Atlantis waar de gehele mensheid aan lijdt. Hij herinnert ons eraan dat in deze tijd van snelle verandering, deze tijd van de vervulling van Moeders Plan (waarvan hij zegt dat het geen luchtkasteel is maar zeer reëel), de tijd van ascentie, wij aan het transmuteren zijn, laten gaan, genezen, onze lasten, wonden, geloofsystemen, alles dat ons heeft verwond.

Hij bespreekt de diepe mentale, emotionele en spirituele littekens door deze vele oorlogen hier, die naar de oppervlakte komen om te genezen zodat “zich een nieuwe huid vormt”. Een heel belangrijk deel van deze genezing – naast bereidheid en vergeving – is compassie.

“het is deze diep aanvaarde compassie voor iedereen want iedereen heeft tot een grotere of mindere omvang…. jullie zijn allemaal slachtoffers geweest, allen beroofd van vrede …. het moet worden genezen en het wordt gedaan met grote compassie.

Je moet een systeem adopteren, een houding, een passie voor compassie, en ik meen dit mijn geliefden, voor iedereen. Voor degenen die volledig betrokken zijn in ISIL, voor degenen betrokken bij de illuminatie, degenen die betrokken waren bij verschrikkelijke daden van misbruik van macht, politiek, sociaal, institutioneel, structureel, vooral politiek.

Het is begrijpen met een hart vol van Liefde dat deze mensen, deze mede menselijke wezens, die ook allemaal zijn gekomen in de vervulling van de Moeders Droom, dat zij slachtoffers zijn geweest en dat op vele manieren hun wonden van de oorlog zelfs dieper zijn want zij hebben valse geloofsystemen aangenomen. Zij hebben geweld aangenomen met een krachtig geloof dat zij op de weg waren of correct, hun innerlijk of uiterlijk zelf verloochenend – het maakt niet uit – er kan niet een splinter van oordeel zijn want het is op deze manier dat jullie allemaal verder gaan – dat wij allemaal samen voortgaan”.

 Het meest belangrijk nu is onze emotionele balans

Laten wij niet toestaan dat het laatste gevecht dat nu plaatsvindt onze stemming nu dicteert. De cabal is in volledige paniek nu, en als wij toestaan dat elk stukje nieuws over het doorgaande gevecht ons evenwicht aantast zodat wij sommige dagen ons high van vreugde voelen en andere dagen down in de diepten van wanhoop, dan zullen deze komende weken en maanden zijn als een rit in de achtbaan.

Wij weten dat wij volledige disclosure zullen hebben. Cobra heeft het steeds weer opnieuw gezegd dat, ongeacht wat wij horen betreffende pogingen om ons te ‘voeden’ met een gedeeltelijke disclosure, dit niet zal gebeuren! Wij zullen volledige disclosure hebben en niets anders. Dit is een artikel over dit onderwerp dat ik een jaar geleden schreef: https://prepareforchange.net/2016/03/12/partial-disclosure-is-not-an-option/

Het inferieure is aan het verdwijnen, het superieure komt eraan

Wij hadden fenomenale resultaten van onze laatste “Etherische Bevrijding Meditatie, Cobra beschreef de resultaten als episch. Deze meditatie verminderde de verwachte overgebleven tijd voorafgaand aan de Event met de helft! Wij kunnen er zeker van zijn dat wanneer de tijd er rijp voor is de Resistance Movement zal voorstellen dat wij ons opnieuw verenigen in een speciale meditatie die uiteindelijk zal het arriveren van de Event zal versnellen met de snelheid van Liefde.

Volgende keer moeten wij duidelijk benadrukken dat iedereen die deel wil nemen onmiddellijk de noodzakelijke informatie moet downloaden zodat zij niet hoeven te vertrouwen op het ontvangen van de informatie als de meditatie gaat beginnen.

Een server crashte de laatste keer omdat bijna 1 miljoen mensen tegelijkertijd probeerden de informatie te openen. Laten wij voortdurend kalm blijven en in balans, dagelijks verbindend met de Bron / Moeder – Vader – Ene – en met Gaia. Balans op elke mogelijke manier; fysiek, emotioneel en mentaal, is doorslaggevend in deze tijd. Sta het anderen niet toe om jouw energie te stelen, op enig niveau.

Wij zijn in het proces van het verankeren van onze goddelijke wil op Gaia. Goddelijke Moeder – Godin – Maat heeft ons nodig om in tandem te werken met haar Goddelijke Wil. Eerder dit jaar werden wij geïnformeerd dat wij doen wat op dit moment op Gaia moet worden gedaan voor de hergeboorte van de ware democratie – werkelijke gemeenschap – gebaseerd op de uitdrukking van Liefde en Vertrouwen, waar er geen wens is voor controle met enige leugen, maar waar integriteit en waarheid alomtegenwoordig zijn.

Ik herinner mij dat Saint Germain in zijn boodschap zegt dat wij een “fantastische, fabuleuze, fenomenale klus hebben gedaan” zelfs terwijl soms ongeduldig wachtend voor de ‘vervulling’ van onze Heilige Moeder. Hij benadrukt dat door het in acceptatie te zijn – in de flow – in staat om te vergeven, wij de ontvouwing toestaan.

Wij zijn ons nu bewust van het feit dat wij werkelijk soevereine wezens zijn met de vrijheid om onze bestemming te creëren. Wij kunnen niet falen want wij werken in tandem met de gehele Co. van de Hemel, met onze sterrenbroeders en zusters, en de gehele Galactische Confederatie en met de Resistance Movement.

Bedenk waar onze goddelijke Moeder ons een tijdje geleden aan herinnerde, namelijk dat wij ons het potentieel moeten herinneren dat ieder van ons draagt. Zij zei dat wij “moeten begrijpen de scope van waar jij toe in staat bent – onafhankelijk van hoe jij jezelf ziet – dat jij bent van mijn Essentie“.

Zij vertelde ons dat zij “ons roepen heeft gehoord, onze smeekbedes en tranen in de nacht – niet zeker dat wij door kunnen gaan – maar ook dat je weet: het is de tijd van vervulling van jouw plan en Mijn plan …. (wat bevat) de ontvouwing van Liefde – het opnieuw verankeren van Liefde als de fundamentele energie en leidingprincipe van bestaan in dit rijk”.

Na de Event

Het Plan na de Event is voor ons om volledig onze rollen te verankeren als coscheppers van Moeders goddelijke wil. Wij zijn nu de grond aan het leggen om deze doelen te zekeren en te cementeren. Dingen beginnen sneller te komen. Er is een gevoel dat zaken met een sneller tempo zouden kunnen gebeuren. Wij moeten persoonlijk voorzorgsmaatregelen nemen om te verzekeren wat is gewonnen.
Wij worden geleid bij elke stap op de weg van de gehele reis en niets kan fout gaan.

Wij zouden in onze harten moeten blijven, onze harten de weg laten leiden in het corrigeren van elke situatie. Wij weten de waarheid en wij zouden geen enkele oude ego angsten toe moeten staan om ons terug te houden. Wij weten nu wie wij zijn. Verandering is de enige constante – Moeder gaat door en Zij heeft ons nu mèt haar nodig.

Overwinning van het Licht!

**Link: St. Germaine on Personal and Global Healing ~ An Hour with an Angel http://inlightuniversal.com/st-germaine-on-personal-and-global-healing-an-hour-with-an-angel/

Therese Zumi

www.veritasgalacticsweden.com

Vertaald door Veronica

 https://eventnl.wordpress.com/2017/05/01/wij-moeten-een-passie-hebben-voor-compassie-saint-germain-april-2017-door-pfc-therese-zumi-sumner/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in