“Er is veel entertainment op het internet, en terwijl de cabal kronkelt in zijn doodsweeën is de wanhoop duidelijk.”

(Red: dit is een reactie van PFC op het onzinnige bericht dat op internet circuleert met de titel ‘Cobra = cabal”. De wanhoop moet inderdaad groot zijn.)

In de laatste Situatie Update van Cobra op 22 april 2017 heeft Cobra alle Lichtwerkers en Lichtstrijders geïnformeerd dat, doordat de cabal niet in staat is geweest om de derde wereldoorlog te beginnen, zij een ‘elektronische oorlog’ voeren tegen sleutelwerkers en -strijders van het Licht. Hij heeft ook een krachtig ultimatum gesteld – een waarschuwing – naar de cabal, stellend: “Iedereen die een gericht energiewapen gebruikt tegen een burger doelwit, hetzij bewust hetzij onbewust, bedrijft een misdrijf tegen de mensheid en kan erop rekenen er op te worden afgerekend”. Hij stelde verder dat een “internationaal diplomatiek en politiek schandaal met ver reikende consequenties, dat bepaalde sleutelfiguren van de US ontmaskert die verantwoordelijk zijn voor het gebruik van deze wapens tegen de burger bevolking, snel kan exploderen”.

Cobra zei ook dat dit een duidelijke poging is om de werkers van het Licht van de oppervlakte van de planeet te verwijderen, aangezien de Lichtwerkers en Lichtstrijders met hun macht van hun gezamenlijk bewustzijn een van de belangrijkste obstakels zijn voor de plannen van de cabal om een wereldoorlog te creëren. Hij legde verder uit hoe deze wapens worden gebruikt door de cabal agenten, wereldwijd, een heel belangrijk segment van de burgerbevolking martelend. Hij vroeg iedereen om dit breed te verspreiden en voegde er een link bij waarin wordt uitgelegd wat “gerichte energiewapens” zijn.

(red: zowel Cobra’s post als de vertaling van deze uitleg vind je hier)

Cobra waarschuwt ons al jaren voor de energie en plasma scalar apparaten die negatief kunnen beïnvloeden en onze fysieke lichamen schaden. De chimera groep gebruikt deze apparaten om Lichtwerkers en Lichtstrijders aan te vallen door hun lichaamsfuncties te beïnvloeden, die ademhaling en hartritme verstoren. De chimera groep gebruikt deze scalar lasers ook om gedachtevormen te projecteren in de hoofden van Lichtstrijders, plasma infrasound om de frequentie van het aura membraan van Lichtwerkers te verlagen, en plasma ultrasound apparaten. Het is de ultieme spionage en surveillance machine.

Het blootleggen en tentoonstellen van de recente pogingen van de cabal om het werk van het Licht te stoppen heeft een zenuw geraakt en creëerde een onmiddellijke terugslag van de cabal. In basis is nu DE CABAL ZELF aan het claimen dat “Cobra is de cabal”, terwijl in realiteit Cobra het verste weg is van de cabal. Iedereen die gelooft dat ‘Cobra is de cabal’ is –  even bot gezegd – een idioot. Als je zulke waanzin gelooft zou het het beste zijn om jezelf te verdiepen in dit topic voordat je ongefundeerde beschuldigingen uit.

Sommige websites hebben correct gesteld dat deze recente dwaze commentaren die ronddwalen dat ‘Cobra ia de cabal’ eenvoudigweg laten zien dat de persoon die zulke dingen schrijft onwetend is van de feiten, Cobra’s werk niet heeft gevolgd, of enig onderzoek heeft gedaan. Gebalanceerde mensen die hun research hebben gedaan kunnen duidelijk door de laatste pogingen van de cabal heen zien om Cobra en zijn organisatie in diskrediet te brengen. Hier is een van deze gebalanceerde commentaren:

— Ik, persoonlijk, heb geen enkele intentie of zo waargenomen om ‘angst aan te jagen’ in de laatste post van Cobra, die hierboven is genoemd. Deze post was meer een ‘wees je hiervan bewust’ en ‘hier is hoe jij jezelf ertegen kunt beschermen’ artikel. Dat ‘andere artikel’ maakte de beschuldiging dat Cobra’s post was om angst aan te jagen en het creëren van angst. Dat artikel lijkt de intentie te hebben om Cobra (en zijn Licht gemeenschap) in diskrediet te brengen, en het werk dat zij hebben gedaan en doen om ons op ascentie voor te bereiden. Dit is een oude tactiek. Wat anders is nieuw? —

Als er op dit punt geen gevaar is voor de mensheid van de cabal, en desinformatie en leugens zijn niet langer toegestaan in dit land, zoals de beschuldiger die de vreemde naam gebruikt “iemand die weet” claimt, waarom zijn dan de CNN en al de andere MSM websites nog steeds gevuld met duidelijk ‘vals nieuws’ vanmorgen? Waarom hebben wij nu dan geen disclosure? Ik heb het over disclosure over de buitenaardse aanwezigheid. Buitenaardsen, zowel positief als negatief, zijn hier voor miljoenen jaren geweest.

Als er geen gevaar is voor de mensheid van de cabal omdat de “iemand die weet” en zijn team het nu allemaal onder controle hebben, waarom dan zijn er nog steeds oorlogen gaande in het Midden-Oosten? Waarom zijn de bankiers nog steeds huizen aan het inpikken van mensen en gaan door met het stelen van ieders geld? Waarom zijn er overal nog steeds massa’s die lijden waar niet over wordt gesproken en waarom gaan er nog steeds miljoenen dood door honger als de cabal al onder ‘hun controle’ is? Waar is de RV en GCR waarvan de desinformatie agent met de naam “iemand die weet” altijd claimt dat het VOLGENDE WEEK of VOLGENDE MAAND zal gebeuren … waarom komt deze ‘volgende week’ of ‘volgende maand’ nooit terwijl het gevecht TEGEN de RC en GCR non-stop is doorgegaan gedurende de laatste 10 jaar?

Waarom zegt deze persoon, die zichzelf “iemand die weet” noemt (die in het verleden andere kwaadaardige beschuldigingen heeft geuit), nu dat Cobra niet de waarheid vertelt maar angst aan het verspreiden is. “Iemand die weet” weet dus niet veel.

Waarom zegt hij in zijn artikel dat hij in Dinar Chronicles postte dat Cobra een ‘vrouw’ is terwijl iedereen die Cobra kent of heeft geluisterd naar zijn vele Youtube interviews die online zijn geplaatst als een feit weet dat Cobra een man is. Dit alleen al is een enorme leugen. “Iemand die weet” weet niet veel beste mensen, denk er altijd aan: “Door hun vruchten zult u ze kennen”. (Matthew 7:15-20)

Alle beloften en voorspellingen die door de agent provocateur met de naam “iemand die weet” zijn gemaakt zijn nooit bewaarheid geworden, alhoewel hij claimt om zijn intel te krijgen van de hoogste bronnen en van de ‘grandfather’ (wie dit dan ook moge zijn) zelf. Wakker worden mensen, hoe vaak moet er tegen je worden gelogen om in staat te zijn een leugenaar te zien?

Helaas hebben andere desinformatie agenten nu van de gelegenheid gebruik gemaakt en zijn bezig om meer leugens over Cobra en zijn organisatie te verspreiden. Andere desinformatie agenten zeggen dat Cobra zei dat marihuana slecht was omdat het ‘nanites’ bevatte. “Hoe slecht klinkt dit”. Deze claim is eenvoudig een verkeerde, onjuiste parafrasering van Cobra’s woorden. Leest Cobra’s laatste interview. Je zult zien dat hij alleen een vraag over marihuana beantwoordde.

Hier is dit stukje uit het interview:

Aaron – Volgende vraag. Ik vond dit volgende statement en ik zou willen dat je mij vertelt wat je erover weet. Dit statement begint met te zeggen: denk je echt dat je pure marihuana zult krijgen, of zuivere marihuana? Denk eens na! Dit is de marihuana, vooral de legale medicinale graad, die is gecatalogiseerd in Quantico Virginia bij de FBI; geïmplanteerd en gechipt … nano tech, het is allemaal GMO nanite compatibel, hele kleine computersystemen. Hetzelfde als met alle rookwaren, vape, junk food, enz. Hij vraagt, is dit waar?

COBRA – Ja, het is waar

Ja, dit is alles wat Cobra zei!

Denk je werkelijk dat de marihuana die speciaal wordt gekweekt, geproduceerd en netjes verpakt alleen voor jou, door jouw CIA, FBI en Monsanto vrienden, voorzichtig is gecreëerd met het hoogste goed voor jou in hun hoofden?

De ‘bottom line’ is dat al deze zogenoemde waarheidszoekers of zogenaamde blogs van het licht moeten beginnen hoger onderscheidingsvermogen te gebruiken wanneer zij artikelen plaatsen met zulke achterbakse en ongefundeerde beschuldigingen tegen zusterorganisaties die door de jaren heen hun toewijding aan het Licht hebben bewezen.

Wanneer je ermee doorgaat om te posten of mensen te interviewen die STEEDS WEER hebben bewezen dat hun informatie en claims onjuist zijn en onwaar, en hun vele voorspellingen altijd inaccuraat blijken te zijn – is dit alleen maar puur onverantwoordelijk! Door te helpen om leugens te verspreiden, bewust of onbewust, inclusief Youtube kanalen en blogs, maak jij jezelf het tegenovergestelde  van wat je claimt te zijn. Je wordt de indirecte kanalen en middelen van het duister.

Dit hele drama heeft mij een trieste les geleerd: Onze gemeenschap van “ontwaakte” blogs en sites is werkelijk niet veel anders dan de “valse nieuws” MSM kanalen, wij zijn dezelfde sensatiezoekers en even gemakkelijk te manipuleren als zij.

Op zijn minst, als je de adrenaline voelt vloeien en de drang om de eerste te zijn om ‘iets’ te posten, neem de tijd om je eigen onafhankelijke onderzoek te doen voordat je iemand beschadigt of het image van wat werkelijke Lichtstrijders verkeerd afschildert, alleen maar omdat het nieuws ‘sensationeel’ genoeg lijkt om te worden geplaatst op je blogs of Facebook pagina’s.

Deze link, http://2012portal.blogspot.com/  zegt:  “This blog is the official communication outlet for the Resistance Movement.” (Dit blog is het officiële communicatiekanaal voor de Resistance Movement)

De Resistance Movement zijn Pleiadians die leden zijn van de GFL (Galactische Federatie van het Licht) die hier zijn om deze planeet te bevrijden van de chimera groep die hem controleert. Beste vrienden, er is een oorlog in de hemelen gaande. Ja kunt klaar zijn voor de “Event” als je blijft luisteren naar degenen die hier zijn om je liefdevol te gidsen en je te helpen door het proces door het vertellen van de WAARHEID.

Of, in plaats daarvan kun je luisteren naar de agenten van de tegenstanders die hier zijn om je verward te houden door jou prachtige leugens te vertellen die je wilt horen.

Denk aan het advies dat Cobra ons verschillende malen heeft gegeven om desinformatie agenten te herkennen: “Een persoon die van zijn pad af gaat om publiek van anderen van het Licht de geloofwaardigheid aan te vallen en in diskrediet te brengen is een signaal dat de aanvaller een desinformatie agent is”.

Ik laat je achter met de volgende boodschap die deel uitmaakt van onze Prepare For Change organisatie Missie Statement: “Men moet onder ogen zien dàt wat IS zodat hij het kan veranderen naar een pad van glorie in plaats van een pad naar slavernij en vernietiging”.

Je zou kunnen vragen, “hoe kan het kennen van deze waarheden mij vrijmaken?”

Denk hieraan: de waarheid mag niet altijd prettig zijn om te kennen, vooral in deze tijden. Maar als je het eenmaal weet kun jij jezelf voorbereiden en herinneren hoe het God’s co-creatieve geest mogelijk te maken om je te helpen bij het maken van strategische plannen van actie om balans terug te brengen in alle ongebalanceerde omstandigheden.

Aan de andere kant, wanneer je onwetend bent van de waarheid, wat helaas de situatie is voor de meeste mensen op onze planeet, zul je niet in staat zijn om je voor te bereiden om de noodzakelijke gebalanceerde veranderingen te maken. Je zult in plaats daarvan lijden onder de consequenties van jouw inactiviteit of ongebalanceerde actie, wat een resultaat is van onwetendheid.

Waarheid is behoorlijk onaangenaam en op zijn minst onplezierig. Willen wij je van je stuk brengen of je plezier wegnemen? Nee – maar waarheid zal je vrij maken en je plezier brengen.

Maar alleen plezier zal je geen vrijheid brengen.

Wij houden van je.

Vertaald door Veronica

https://prepareforchange.net/2017/04/25/respond-to-the-latest-attempt-to-discredit-the-resistance-movement/

https://eventnl.wordpress.com/2017/04/26/reactie-op-de-recente-poging-om-de-resistance-movement-in-diskrediet-te-brengen-25-april-2017-door-edward-morgan-van-prepare-for-change/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in