In Cobra’s update van 22 april zegt hij: “Nu is het van het grootste belang voor alle Lichtwerkers en Lichtstrijders om het Licht aan te roepen en te verankeren, zoveel als menselijkerwijs gesproken mogelijk is, ook al ben ik mij er heel goed van bewust dat wij voorbij onze grenzen worden getest. Hier is een heel goed en effectief voorbeeld van hoe dit te doen: https://higherdensity.wordpress.com/tag/merging-with-i-am-presence/

Hieronder vind je de vertaling van deze meditatie.

Archangels and Devas Blog – Raising Your Vibration Through the Pillar of Pure White Light – Merging with the I Am Presence at the Throne of the I Am That I Am – 11-2-13

(Je trilling verhogen door de Kolom van Puur Wit Licht – Samensmelten met de Ik Ben Aanwezigheid op de Troon van de Ik Ben Die Ik Ben)

Rays of sunshine breaks through the dark clouds. Ñoncept of hope for the best, mood changes, enthusiasm, optimism, faith in our own strength, the breakthrough goal

Mijn Broeder van Licht, Ik Ben Michael.

Als je op het pad naar Verlichting beweegt kun je vinden dat ontberingen en obstakels op je pad zijn geplaatst om je te testen. Dit zal je sterker maken en je wijsheid brengen. Wanneer je deze testen doorkomt ontwikkel je verder. De obstakels zijn als rotte eieren. De angst om het obstakel onder ogen te zien is als de geur van een rot ei. Je kunt deze stank kwijtraken wanneer je het ei kwijtraakt. De anticipatie van hoe en wat je doet, de angst en opwinding van het zien van het obstakel brengt je naar beneden en verlaagt je Licht. Problemen en obstakels dienen om de mensheid af te leiden van het Licht. Toch, door de afleidingen, maken zij je sterker. Door jouw inspanningen om ze te verwijderen kun je kracht verdienen en meer vastbesloten raken om Licht te verkrijgen. Hoe meer Licht je hebt, hoe groter jouw vermogen om om te gaan met toekomstige afleidingen en obstakels. Als jij spiritueel ontwikkelt wordt je van groter Licht en daarmee komt het vermogen om alle obstakels te overwinnen.

Wanneer je in staat bent om de obstakels te zien als een afleiding en de afleiding als een poging om je te vertragen, dan kun je erop toezien dat je niet wordt afgeleid noch vertraagd. Om deze taak te vervullen zal ik je leren om de Kolom van Puur Wit Licht op te roepen om zich om je heen te vormen. Het doel van deze kolom is om jouw trillingsfrequentie te verhogen, om je te helpen dat jij je voelt verbonden met de Bron. Dan ben je niet makkelijk afgeleid of aangetast door problemen en obstakels. Obstakels kunnen alleen een nadelige impact op je hebben wanneer je dat toestaat. Je staat ze toe om zo’n impact te hebben omdat jij je alleen voelt, in de steek gelaten, angstig, en een verlies om ermee om te gaan.

Wanneer de Kolom van Licht volledig is gevormd en en je verblijft er permanent in dan kun losgekoppeld blijven van de angst voor falen en het gevoel van eenzaamheid, afgescheidenheid en afwijzing. Wanneer jij binnen de Kolom van Licht bent verbind jij je met de Perfecte Aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben, God in vorm. Dit is de geindividualiseerde aanwezigheid van God die vorm heeft gekregen en verblijft in de dertiende dimensie van realiteit. Door jouw twaalfde chakra ben jij in staat om te verbinden met deze dimensie en de geperfectioneerde aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben te ervaren, door te versmelten en verenigen met de aanwezigheid.

Dit is wellicht de meest belangrijke stap in het terugkeren naar de perfectie van jouw Oorspronkelijke Goddelijke Plan. Het Goddelijke Plan als oorspronkelijk bedoeld door God was om het jou mogelijk te maken verbonden te blijven met God en met het Pure Witte Licht, te allen tijde, en in alle omstandigheden. Dan zou er geen angst voor afscheiding of eenzaamheid kunnen zijn. De Geperfectioneerde Aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben, ook bekend als de Ik Ben aanwezigheid of eenvoudig de Ik Ben, wordt ook genoemd de Magische, Verlichte, Glorieuze, Overwinnende Aanwezigheid.

Om de energie in jou te veranderen en rondom jou, en om jouw eigen trilling te verhogen naar Hoger Licht, elke ochtend als je opstaat, roep de Kolom van Puur Wit Licht op om zich om je te vormen. Ga het Licht in en beweeg om te verenigen met de Aanwezigheid van de Ik Ben. Doe dit nogmaals ’s avonds voordat je in slaap valt.

Meditatie om puur Licht te ontvangen en vast te houden, en te verenigen met de Ik Ben Aanwezigheid

Ik geef je nu een procedure om je vibratie tot Hoger Licht te verhogen en om te allen tijde beschermd te blijven in het Pure Witte Licht van de Ik Ben. Neem nu een diepe ademhaling en zit of lig in een comfortabele positie om met deze mediterende oefening te beginnen.

Spreek deze invocatie:

“Ik roep op de Kolom van Puur Wit Licht om op mij neer te dalen en zich om mij heen te vormen. Ik roep op de aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben. Ik vraag de aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben om erbij te komen en met mij te versmelten.”

Je kunt het moeilijk vinden om een verandering of verschuiving in je eigen energieveld te voelen in het begin. Het is belangrijk dat je doorzet en doorgaat om te vragen voor de Kolom van Licht om je te omringen. Soms is je trilling zo langzaam geworden dat de aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben je niet kan bereiken. Dit komt doordat er een zeker niveau van energietrilling is waaronder het niet zal uitstrekken. Daarom moet je jouw eigen trilling verhogen naar een frequentie die omhoog zal reiken naar de aanwezigheid. De Kolom van Licht zal de trilling om je heen verhogen. Als je erbinnen in staat lossen de lagere trillingen op en dan begin je met meer Licht en Energie te verzamelen.

Vraag om de Kolom van Licht, Cilinder van Licht, Tunnel van Licht; het maakt niet uit hoe je het zegt; wat belangrijk is om jezelf te omgeven met Licht en het mogelijk te maken om je vibratie te verhogen. Visualiseer de aanwezigheid die op je wacht op de top van deze kolom, cilinder of tunnel. Stel je voor dat het daar is. Laat jouw hart je hoofd overtuigen dat het er is. Op dat punt, begin de energie omhoog te bewegen door jouw kruinchakra boven op je hoofd.

Beweeg omhoog binnen deze kolom van Licht in de richting van het Hogere Licht. Er zijn chakra’s boven je hoofd (chakra’s 8 t/m 12). Visualiseer dat de energie omhoog gaat naar je achtste chakra, pauzeert om deze chakra energie te geven, en omhoog gaat naar de negende. Herhaal dit voor de tiende, elfde en twaalfde chakra. Op deze manier beweegt energie chakra na chakra om omhoog te gaan naar de twaalfde chakra in de dertiende dimensie van realiteit naar de Troon van de Ik Ben Die Ik Ben. Daar zul je de aanwezigheid van de Ik Ben ontmoeten. De Ik Ben aanwezigheid, wat de essentie is van God gemanifesteerd in vorm, is gezeten op de Troon van Ik Ben Die Ik Ben.

Visualiseer nu dat je nadert om de aanwezigheid van de Ik Ben te ontmoeten, samensmelt, en ermee verenigt. De aanwezigheid heeft een etherisch lichaam dat Puur Licht uitstraalt. Licht straalt naar beneden van elke richting. Pauzeer en mediteer voor een tijdje terwijl jij je baadt in de energie van de Ik Ben aanwezigheid.

Elke keer dat je dit uitvoert zul je in staat zijn om een hoger niveau van Licht te absorberen, totdat je kunt beginnen met het opnemen en belichamen van het Licht van de aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben. Dan zou je kunnen worden uitgenodigd om plaats te nemen op de Troon van de Ik Ben Die Ik Ben en volledig het Licht absorberen. Wanneer je jezelf volledig versmolten voelt met de aanwezigheid kun je het vragen om met jou terug naar beneden te komen in je lichaam. Doe dit drie rondes:

Eerste ronde: Je ontmoet, versmelt en verenigt met de Ik Ben aanwezigheid. Breng de aanwezigheid terug en vul je lichaam met de aanwezigheid van de top van je hoofd helemaal naar onder je voeten, helemaal naar de kern van Moeder Aarde.

Tweede ronde: Beweeg weer binnen de kolom van Wit Licht in de aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben; mengend, versmeltend en verenigend in Eenheid. Trek deze energietrilling naar beneden en breng het in elke chakra van je lichaam en wezen, naar beneden onder je voeten en vanaf je voeten naar de kern van Moeder Aarde.

Derde ronde: Ga op dezelfde manier terug, en nadat jij je hebt vermengd met de Ik Ben aanwezigheid stel jouw vragen. Wanneer je klaar bent met je vragen luister naar enig antwoord. Antwoorden zullen blijven komen op het moment dat zij nodig zijn. Om je lichaam te completeren breng je de verenigde en versmolten essentie van de Ik Ben Die Ik Ben naar beneden in je lichaam.

Praktisch gebruik voor deze oefening: Wanneer je midden in een vergadering zit, een groepsconversatie, met een cliënt, een patiënt, een familielid of een kind, en je voelt alsof je woorden niet doorkomen, of je verliest te focus, excuseer jezelf voor een moment om jezelf bij elkaar te rapen. Ga naar de rustruimte als dat de enige manier is waarop je privacy kunt hebben. Heb een waardevol moment van Eenheid om te hergroeperen en de oefeningen hierboven uit te voeren. Het zal je eerst een paar minuten vergen om door de stappen te gaan. Het kan wat langer duren voordat je de impact voelt. Als je het doet en bekend raakt met de stappen zul je de veranderingen sneller voelen. Je kunt een plek bereiken waar de impact direct voelbaar zal zijn.

Om terug te keren naar de Eenheid en jezelf te bevrijden van de afscheiding, moet je eerst versmelten en verenigen met dat aspect van God dat vorm heeft, de aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben. De Verlichte Aanwezigheid van God in vorm mag voor jou een menselijk wezen lijken. Heet kan androgyn lijken, of verschijnen als mannelijk of vrouwelijk. Dat is jouw persoonlijke, individuele ervaring. Als je niet feitelijk het wezen ziet kun je flitsen van Licht krijgen of sensaties in je lichaam van kalmte en vrede. Je kunt een warm, soezerig gevoel krijgen alsof je bent teruggekomen in een liefdevol huis.

De aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben is jouw Goddelijk Recht. De aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben houdt de essentie van Eenheid. Je zult terugkeren naar de Ik Ben om deze Eenheid te kennen en te herinneren. De reis van God-Eenheid en de Ultieme verworvenheid van Verlichting is via deze aanwezigheid.

In de Verlichte Aanwezigheid van de Ik Ben,

Ik Ben je broeder Michael. Zo is het.

Uittreksels van “Path to Enlightenment Book I, The Pillar of Light” – pp 48-60 –

Meer op: http://www.nasrinsafai.com/angels/archangel-michael/

http://archangelsanddevas.wordpress.com/2013/10/02/raising-your-vibration-through-the-pillar-of-pure-white-light-merging-with-the-i-am-presence-at-the-throne-of-the-i-am-that-i-am/

Vertaald door Veronica

Meditatie: Samensmelten met je Ik Ben Aanwezigheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in