mierebeamship6See also:09-29-16 Cobra Interview   08-31-16 Cobra Interview     07-29-16 Cobra Interview     o6-20-16 Cobra Interview    05-26-16 Cobra Interview   05-03-16 Cobra Interview   3-2016 Cobra Interview   10 – 2015 Cobra Interview     8 – 2015  Cobra Interview    2 –  2015 Cobra Interview

Cobra is een Pleiadian contactpersoon en staat al meer dan 35 jaar in contact met het verzet. Hem is door de Resistance Movement (RM) gezegd anoniem te blijven, en hij heeft doorgaande communicaties met wezens van planeet X die de RM assisteren. Als een Aardse representant van het Agartha netwerk en de Lichtkrachten streeft hij ernaar om de mensheid voor te bereiden op de aanstaande Event horizon.

Het is onze intentie om angst en onbegrip weg te nemen, en om inzichten te geven in wat er werkelijk gebeurt achter de dagelijkse krantenkoppen. Voor meer achtergrond ben je uitgenodigd om zijn blog archief te lezen, met tot vandaag totaal 759 publicaties. Zie 2012portal.blogspot.com (noot van de vertaler: een groot deel hiervan is vertaald naar het Nederlands, zie eventnl.info, wij zijn dit blog in juni 2015 begonnen voor de Nederlandse vertalingen van de berichten van Cobra, maar je vind er ook vertalingen van berichten die zijn gerelateerd aan Cobra’s informatie; op de INDEX pagina heb je het hele overzicht).

Klik hieronder om te luisteren via het MP3 format

sc_embed_player_template1 fileurl=”https://prepareforchange.net/radio/161108%20November%20Cobra%20Interview.mp3″]

Transcript van het November 8, interview, geplaatst op November 16, 2016

 Reposting Rules: All Prepare for Change Cobra Interviews must be reposted in their ENTIRETY with all the content included, unedited, complete as they appear on the pages and in the audio files as well.

COBRA INTERVIEW 11/08/16

November PFC (prepareforchange.net) & Cobra interview 2016

Lynn begint de uitzending met een update over Malawi, deze is niet vertaald. De vertaling naar het Nederlands begint bij het feitelijke interview met Cobra.

Enock has sent me pictures of 8-year-old George Andrew and his siblings: Estery, Lukia and Daniel (they range in age from 5 to 10-years old). These 4 children lost both of their parents due to Malaria. Now the children live with their young auntie. Their house, like all the village houses is made of the adobe bricks which are made of dirt and water then dried in the sun. They sleep on the dirt floor; no beds. They are happy to have a blanket and that too is usually shared. There is no indoor plumbing, no kitchen; cooking is done outdoors with the neighboring villagers.

It is because of the good will and generosity of our Prepare for Change family that Enock was able to give this family a 50 kilo bag of maize. This will last about 1 week. We are really making a difference with these people’s lives. If it weren’t for you, our listeners that have opened your hearts and your wallets for this village in Malawi, Africa; there would be more people dying of starvation.

Another area where we have made a difference this month is that we have sent money to buy mosquito nets for the orphanage children. The children sleep under the mosquito nets to protect them from the mosquitos that carry Malaria. Enock has just delivered the mosquito nets and will be sending me pictures of the children with their nets. Of course, I will share the pictures with you. We are creating a place on our website where you will eventually be able to see those who you are helping. Be sure to watch for the upcoming Smaly7 YouTube Channel video of this month’s Cobra interview which will begin with pictures from Malawi.

My dear friends and contributors to this Feed Malawi project, please include your email address when you send money for Malawi so that I can thank you for your heartfelt effort. I don’t spend money on stamps because Malawi needs all the help they can get right now. When our foundation is funded, Malawi will be the first recipient of much needed aid in order to create a community that can thrive. Please continue to help me, so that I can help them. Please send your checks to: 4530 Whittier Blvd. Los Angeles, CA 90022. Please indicate on your check whether it is for Malawi or for Prepare for Change (PFC). I thank you with all my heart for your generosity.

(www.prepareforchange.net is happy to bring you this Cobra update, November 2016.)

Nederlandse vertaling van het transcript van het interview met Cobra, 8 november 2016, door Prepare for Change

Lynn – Welkom weer Cobra bij ons maandelijkse intel update. Vandaag is het dinsdag 8 november, de dag van de verkiezingen in de US. We hebben veel activiteit aan beide zijden gezien sinds de laatste update. De grote geld corporaties hebben ons constant gebombardeerd, bij elke gelegenheid, met commercials om ons aan te sporen om te stemmen voor hun doel, of om ons te vertellen waarom iemand “slecht” voor ons is, of het waar is of niet. Ik hoop dat iedereen de voorstellen heeft gelezen en stemt naar zijn bewustzijn. Wij weten op dit moment nog niet wat mensen als de top spots gaan nemen maar een ding is zeker, wij – de mensen – ontwaken en wij zullen winnen! Overwinning van het Licht!

Het ene ding dat wij kunnen doen is om zelfverzekerd te blijven, kalm en vredig. De beste manier waarop wij dit kunnen doen is met gefocuste meditatie. We hebben nu een geweldige gelegenheid om onze vreedzame natuur te manifesteren. Vandaag zullen wij onze vragen beginnen met onze wekelijkse ASCENTIE MEDITATIE en ALGEMENE MEDITATIE VRAGEN.

Lynn – Cobra, de eerste vraag is: kun je uitleggen waarom de overgang was van de wekelijkse Event Meditatie naar de wekelijkse Ascentie Meditatie? Wat is het verschil?

COBRA – OK, de overgang is gemaakt omdat de situatie is verbeterd tot het punt dat zo’n wijziging noodzakelijk werd, want onze focus op dit punt is niet alleen de Event, niet alleen de doorbraak, maar ook het uiteindelijke doel – wat Ascentie is. Met deze meditatie versnellen wij dit hele proces aangezien de trillingsfrequentie van de planeet hoog genoeg is om dit mogelijk te maken.    (Geweldig, ik ben blij dat te horen)

Richard – Cobra, dus, als een alternatief voor degenen die niet kunnen mediteren op het aangegeven tijdstip heeft deze lezer een suggestie voor de wekelijkse meditatie. Kunnen wij elk deze meditatie elke dag doen en de intentie erop zetten, bijvoorbeeld, “mijn meditatie heeft effect op …[het tijdstip van] de gezamenlijke meditatie”? Zou dit het effect met zevenvoud vermenigvuldigen, als wij elke dag mediteren met deze intentie?

COBRA – Het zou niet het effect met zevenvoud vermenigvuldigen, maar ja, het zou helpen, dus voor degenen die het niet op zondag om 4pm GMT (in Nederland – wintertijd – 17.00 uur) kunnen doen is dit een goede suggestie.   (dank je)

Lynn – Deze vraagsteller heeft opgemerkt dat er veel vormen zijn van de wekelijkse Ascentie Meditatie. Cobra, kun je ons vertellen wat de meest belangrijke elementen zijn om op te nemen in de groepsmeditatie die wij samen op de zondagen doen? Zou dit het roze ei zijn, of de godinnen spiraal? Wat is belangrijk wanneer wij dit opnemen?

COBRA – OK. De officiële versie van de wekelijkse Ascentie Meditatie staat op mijn blog aan de rechterkant. Je kunt klikken op het plaatje met de “group hug” en je zult daar je instructies krijgen. Geschreven, en er is ook een video gemaakt. De video is in veel talen gemaakt en de basis versie bevat niet het roze ei of de godinnen spiraal want het moet zich verspreiden naar zoveel mogelijk mensen als mogelijk is, maar degenen die denken dat het deze elementen zou moeten bevatten zijn natuurlijk zeer welkom om dat te doen.   (dank je)

Richard – Cobra, kun je wat zeggen over het doel van gebed en meditatie en hoe het effect op ons heeft, op anderen, en het universum?

COBRA – Het doel van meditatie is altijd om je te verbinden met jouw eigen ziel, met jouw eigen hogere zelf, en de aanwezigheid van ziel brengt meer licht en hogere vibraties in de situaties op de planeet. Dus het is altijd, als een kritieke massa van mensen mediteert zijn zij feitelijk de positieve tijdlijnen aan het stabiliseren en honderdduizenden mensen die elke dag mediteren hebben feitelijk verzekerd dat deze planeet tot dusver niet is vernietigd.

Richard – En het doel van gebed?

COBRA – Het doel van gebed is om je te verbinden met je bron, om te communiceren met jouw bron van creatie, met de bron, en dit is een van de vele manieren hoe wij ons kunnen verbinden met de bron.   (dank je)

Richard – En hoe heeft dat effect op het universum en hoe heeft dat effect op anderen?

COBRA – Het creëert feitelijk een kanaal tussen de fysieke laag en hoger dimensionale lagen en dit kanaal maakt het mogelijk dat de Lichtkrachten meer ingrijpen. Maar meer dan gewoon een algemeen gebed, wat meer effectief is, is een gefocuste meditatie met een intentie op een specifiek punt in ruimte en tijd en dit kan de efficiency van deze meditatie vele, vele malen vergroten.   (dank je)

Richard –   Kun je ons daar een voorbeeld van geven?

COBRA – De wekelijkse Ascentie Meditatie is daar een voorbeeld van.   (dank je)

Algemene Meditatie Vragen

Lynn – Cobra, de volgende vragen gaan over meditatie in het algemeen. Deze persoon schrijft: in onze gesynchroniseerde meditaties, onze “Trisphere” groep, voelen wij sterk de aanwezigheid en assistentie van de Lichtkrachten. Ik voel de aanwezigheid van de archons tot op zekere hoogte, vooral in de laatste drie weken, terwijl ik mij voorbereid om te mediteren of tijdens de meditatie. Op dat moment is de helderziende visie gestopt. Geloof jij dat deze 2 issues gerelateerd zijn aan de archon interferentie?

COBRA – In basis, wat in de laatste weken aan het gebeuren is, is weer een toename van de activiteit van de archon krachten en ik zou zeggen, op de plasma laag, de etherische laag en tot op zekere hoogte op de astrale laag, en dat heeft tot op zekere hoogte ook effect op meditatie. Deze situatie zal langzaam keren terwijl wij voortgaan naar december.   (dank je)

Richard – Mediteren hoge-dichtheid wezens ook?

COBRA – Ja.

Richard – Wat is hun doel van meditatie? Is dat dezelfde als de onze?

COBRA – Hetzelfde ja.

Richard – Is er een eenvoudige meditatie die je voor iedereen kunt geven?

COBRA – Ik zou dat niet doen want ik denk dat het voor iedereen het beste is om zelf de meest optimale techniek te vinden, overeenkomstig je eigen energiestructuur en je eigen status van ontwikkeling.   (OK, dank je)

Lynn – Cobra, is het een must om te gronden voor de meditatie?

COBRA – De sleutel hier is balans, en de balans is gecreëerd door in jouw dag wat tijd te besteden aan fysieke activiteiten en aan spirituele activiteiten, en dit is de sleutel die feitelijk jouw evolutie kan versnellen. Ga niet in extremen.   (dank je)

Richard – Deze lezer zegt: ik heb een probleem met het balanceren van mijn zenuwsysteem, en mijn sympathisch zenuwsysteem neigt ertoe te domineren waardoor ik moeilijk in een meditatieve staat kom. Wat kan ik hieraan doen?

COBRA – OK. Mogelijk gebeurt dit om een paar redenen, een daarvan is de excessieve stress en de andere is onderdrukte emoties die naar de oppervlakte komen. Als je de stress vermindert, bijvoorbeeld door wat tijd in de natuur door te brengen en toestaat dat de onderdrukte issues naar de oppervlakte komen, zal dit de neiging hebben om zichzelf te balanceren.   (dank je)

Lynn – In plaats van je hoofd te stoppen wanneer je mediteert, is het net zo effectief om een zeker plaatje to overpeinzen wanneer je mediteert?

COBRA – Ja, dit is eenvoudigweg een andere benadering van meditatie.   (dank je)

Richard – Kan iemand mediteren als hij moe is, of wanneer zijn vibratie laag is, of wanneer er een gebrek aan concentratie is? Zal meditatie in dit soort gelegenheden negatieve effecten hebben op andere leden van de “Trisphere” meditatie groep?

COBRA – Nee, in feite, als je moe bent kun je wat tijd besteden aan het eenvoudig relaxen en het niet hoeven te focussen op concentratie voor de grit meditatie, en ga dan door met je gebruikelijke techniek en dat kan positieve effecten hebben.    (dank je wel)

Lynn – Deze persoon schrijft: gedurende een paar jaar heb ik spiraalvormige regenboog lichten gezien vanuit een witachtig gat, in mijn visie wanneer ik mijn ogen sloot, gevolgd door veel dichte elektrische blauwe cycli die verschenen, en patronen die elke keer anders zijn. Als ik mij een paar minuten concentreer kan dit de wanorde genezen en de pijn in mijn lichaam. Het lijkt op de godinnenvortex van de meditatie videoclip in youtube. Is dat wat ik zag gerelateerd aan de godinnenvortex?

COBRA – Ja, in feite ervaar jij een godinnenvortex zelf die jouw bewustzijn binnenkomt en dit is een heel goed signaal.   (mooi)

Richard – Zijn er suggesties wat zij kan doen om het krachtiger te maken? Of gewoon doorgaan met wat zij al doet?

COBRA – Gewoon doorgaan.   (dank je)

Richard – Cobra, deze schrijver zegt: ik merk dat zaken zich een behoorlijk lange tijd nadat ik ze heb gevisualiseerd manifesteren. Is er een reden voor deze lange vertraging?

COBRA – Ja, natuurlijk, de reden is de fysieke laag die behoorlijk dicht is en het neemt, het heeft een lange reactietijd voor de manifestatie impuls.

Richard – Dus als zij willen manifesteren of denken over wat zij willen, vaker visualiseren wat zij willen, zou dit het sneller laten gebeuren?

COBRA – Misschien iets, maar niet veel. Het idee hier is ga gewoon door met wat je doet en focus op de visie en begrijp gewoon dat het op de fysieke laag wat tijd nodig heeft om te manifesteren.    (ik begrijp het, dank je)

Lynn – Is meditatie nuttig in drukke omstandigheden, zoals in een trein of wanneer je loopt? Kan het net zo effectief zijn als in een rustige situatie?

COBRA – Het kan nuttig zijn als je in staat bent om niet te worden afgeleid door deze omstandigheden.   (dank je)

Richard – Cobra, gezien dat er zoveel activiteit op de Maan is, en dat is gezegd dat de Maan een kunstmatige satelliet is met veel bases aan de andere kant van de Maan, is het zinnig om te mediteren overeenkomstig de maancycli?

COBRA – OK. Ik ben het niet eens met het statement dat de Maan een kunstmatig object is.   (OK)    En ik zou zeggen, ja, natuurlijk, want de Maan is een van de belangrijkste, zou ik zeggen, een van de meest belangrijke lichamen in het zonnestelsel, die feitelijk fungeert als een lens voor krachtige godinnenenergie. Uitlijning met de maancycli zal je in contact brengen met de godinnenenergie.

Richard – Je bent het niet eens met dat statement, dus wat zou jij zeggen dat de Maan is. Ik heb gehoord dat het kunstmatig is. Er is geen signaal dat het leeft naar wat de wetenschappers zeggen.

COBRA – Dus wat is je vraag?

Richard – Is het kunstmatig of is het natuurlijk?

COBRA – Nee dat is het niet. Het is een natuurlijke satelliet met veel, zou ik zeggen, levensvormen en kunstmatige technologie daar, maar de Maan zelf is een natuurlijk object.    (dank je zeer)

Lynn – Deze vraagsteller schrijft: ik heb gedurende de laatste paar maanden mijn mentale energieën gefocust om onze groepmeditaties te beschermen. Ik voelde eerst dat de energieën van de groep samenkwamen en ik voelde de warmte aan de achterkant van mijn schedel die ik voel wanneer ik positieve energieën uitstuur. Maar wanneer ik mijn energieën focuste op het niet toestaan dat de duistere draconische reptillian de energieën zouden verstoren, voelde ik dat de verbinding onmiddellijk verbrak en mij bijna pijnlijk achterlatend, verstoord en lichtelijk verdwaasd voor een paar uur. Ik zou willen weten wat de beste manier is om de groepmeditaties te beschermen?

COBRA – De beste methode is eenvoudig om te focussen op het doel van de meditatie en het te doen met dit doel in je hoofd en niet worden afgeleid door andere zaken zoals de archons.   (goed advies)

Dus het is hier passend om het te hebben over de Wekelijkse Ascentie Meditatie. Wij als een wereldgemeenschap stoppen met wat wij ook aan het doen zijn, elke zondag om 4pm GMT (Nederland – wintertijd – 17.00 uur) samen met onze broeders en zusters rondom de wereld, met de intentie om vrede te brengen in onze wereld, met volledige disclosure om samen te komen met onze galactische familie. Als je nu nog niet met ons mediteert op zondag, nodig ik je uit om mee te gaan doen. Je kunt de juiste meditatietijd in jouw land hier vinden:

http://www.worldtimeserver.com/convert_time_in_UTC.aspx

(of ga naar Cobra’s of PFC’s website waar een klok aftelt tot het moment van de meditatie)

Richard – Wij gaan naar de update over de BEVRIJDINGSVOORTGANG. Was oktober een betere maand voor de Lichtkrachten met betrekking tot het bevrijdingsproces?   (Beter vergeleken met..?)    Vergeleken met september.

COBRA – Ja natuurlijk.

Richard – Zijn er updates die je ons hierover kunt geven.

COBRA – Niet op dit moment. De updates…. wij hebben instructies gekregen om geen enkele update te geven over de planetaire situatie totdat deze verkiezingstoestanden over zijn en dan zal ik meer updates geven, ook over de planetaire situatie en de situatie over de vooruitgang van de Lichtkrachten.    (prachtig, kan niet wachten, dank je)

Lynn – Cobra, kun je ons iets vertellen over de voortdurende oorlog van het neerhalen van de chimera?

COBRA – Hetzelfde als met de eerdere vraag op dit punt.

Lynn – OK, en over de status van Yaldabaoth?

COBRA – Ik kan daar iets over zeggen. In basis zijn de Lichtkrachten aan het werk om de tentakels van deze entiteit los te snijden van zijn hoofd en er is wat vooruitgang gemaakt.   (dank je)

Richard – Wat is de situatie met de scheuren in de sluier? Zijn er meer openingen of is het zo’n beetje hetzelfde?

COBRA – De situatie is nog steeds niet erg aan het verbeteren maar er zijn plannen om bepaalde zaken te introduceren na, ik zou zeggen, medio november.   (mooi, dank je)

Lynn – Kun je ons een update geven over de geopolitieke situatie?

COBRA – OK. Ik zou het zo zeggen. Ongeacht wie de verkiezingen wint; de Lichtkrachten zullen doorgaan om vooruitgang te maken wat betreft de verwijdering van de cabal en meer vooruitgang op dit gebied zal worden gevoeld en gemerkt vanaf medio november.   (dank je)

Richard – Cobra, kun je enige update geven over de exopolitieke situatie?

COBRA – OK, weer, dit is een heel sensitief onderwerp op dit moment en ik zal, nadat deze verkiezingensituatie voorbij is, zal ik wat updates op mijn blog geven.   (mooi, dank je)

Lynn – OK. Dit is de laatste update. Deze persoon wil weten over de ondergrondse situatie? Is er iets wat je daarover kunt zeggen?

COBRA – Ja, de Resistance Movement is bepaalde acties aan het voorbereiden, weer -zoals ik eerder stelde- na 15 november.   (OK)

Richard – Cobra, zijn alle van de 144.000 volledig geactiveerd op dit moment of …

COBRA – Nee, Nee, zij zullen volledig actief worden na de Event.   (begrepen, dank je)

Lynn – Cobra, kun je ons een globaal cijfer geven over waar wij staan op onze reis naar de Event?

COBRA – Ik zou zeggen dat wij hebben, OK, ik zou zeggen …. Het is moeilijk om je een exact aantal te geven om vele redenen, maar ik zou zeggen dat wij steeds dichterbij komen. Ik kan geen definitief antwoord geven op deze vraag om duidelijke reden.   (ik begrijp het, dank je)

Richard – Cobra, is ons geld nu door goud ondersteund?

COBRA – Nee.    (dank je)

Lynn – OK. Zijn  de “laarzen op de grond” aan het doen wat nu nodig is? Zijn de mensen aan het ontwaken en nemen zij enige vorm van actie om zaken te veranderen?

COBRA – Ik zou zeggen dat de basis acties die ondernomen moeten worden zijn aangepakt en deze hele situatie met de verkiezingen zal dienen als een katalysator voor verdere ontwaking en dit is feitelijk heel goed. Maar ik zou zeggen dat de echte actie er nog niet is, wij zijn er nog niet, wij zijn er nog niet op dat punt.   (begrepen)

Richard – Cobra, wat zijn jouw gedachten over de grote aankondiging die door Swissindo is gemaakt op 16 oktober?

COBRA – OK. Ik weet dat er veel gezegd wordt over Swissindo, maar mijn bronnen kunnen absoluut niet bevestigen dat wat deze claims vertegenwoordigen waar zijn.   (dank je)

Lynn – Dit is een maand met veel gebeurtenissen met de dagelijkse Wikileaks onthullingen. Elke dag dieper en dieper gaand in de corruptie die over ons is gepleegd. Cobra, is er iets dat je ons kunt vertellen over de effectiviteit van deze onthullingen. Helpen ze?

COBRA – Ik zou zeggen, ja, ik zou zeggen dat deze onthullingen een klein aspect van de cabal structuur blootleggen en zij dienen feitelijk als een goede katalysator voor de ontwaking die veel later zal plaatsvinden. Dat zal veel later gebeuren, wanneer wij veel dichter bij de Event zijn. Het legt een goed grondwerk, een solide fundering voor latere acties. Dus, ook al zouden we hier geen effecten van zien, de lange termijn  resultaten ervan zullen veel spectaculairder zijn.

Richard – Cobra, is er iets dat je ons kunt vertellen over Julian Assange? Sommige mensen willen weten of hij feitelijk voor de Lichtkrachten werkt.

COBRA – Ja.   (dank je)

Lynn – OK. Ik heb een paar vragen over het FINANCIELE GEBIED. Cobra, kunt je ons een update geven over de wereld financiële situatie. En is het hetzelfde rondom de wereld?

COBRA – OK, het oude systeem is in een staat van langzame instorting, maar al deze geruchten over de reset, re-evaluatie, dit alles, wanneer deze dingen gebeuren zul je het zien, je zult het behoorlijk rechtstreeks ervaren. Ik zou niet te veel focussen op deze geruchten. Doe gewoon wat je kunt voor de planetaire bevrijding en je kunt ook wat van je energie gebruiken om overvloed te manifesteren in je eigen leven, geen geruchten, door het gebruiken van de principes van manifestatie.    (heel goed advies)

Lynn – Ik heb mensen die zouden willen weten of er enige mogelijkheid is, vooral voor de humanitaire fondsen, om te worden vrijgegeven vóór 2017? Is dat een mogelijkheid?

COBRA – Het is een buitengewoon ver verwijderde mogelijkheid.

Richard – Cobra, kun je wat zeggen over de rol van goud en zilver voor de Event en na de Event?

COBRA – OK. Voor de Event, zou ik zeggen, is er een proces van het gedeeltelijk op de goud standaard zetten van de werelds financiële systeem, en dit zal het wegschuiven van manipulaties, van de mogelijkheden van manipulatie, die de cabal in de laatste, ik zou zeggen 60-70 jaar, behoorlijk effectief uitvoert. Na de Event zal de rol van goud en zilver afnemen, gewoon omdat er geavanceerde technologieën zullen worden geïntroduceerd die het de mensen mogelijk maken om goud en zilver rechtstreeks van de etherische substantie te materialiseren, met replicatoren.    (begrepen)     Goud en zilver zullen hun spirituele en symbolische waarde terugkrijgen maar zij zullen niet worden gezien als middelen om overvloed te manifesteren. Zij zullen geen mediums voor uitwisseling meer zijn want ware spirituele waarde van een gereïncarneerde ziel zal vaststellen dat dit de basis van het nieuwe systeem zal worden wat langzaam zal worden ontwikkeld na de Event en naar het eerste contact. En vooral na het eerste contact.   (ik snap het, dank je zeer)

Lynn – Wij gaan nu van onderwerp veranderen naar MUZIEK. Is er muziek zoals wij dat kennen op andere planeten?

COBRA – Ja, daar is muziek. Het is gewoonlijk meer melodisch en het is meer als muziek zoals het was duizenden jaren geleden op deze planeet en niet wat wij kennen als moderne muziek in de laatste paar decennia, behalve een paar uitzonderingen.

Richard – OK. Cobra, wij leren muziektheorie hier op Aarde, zoals de Circle of Fiths, en hoe sleutels, zoals Key of C of B-flat samen zijn gezet. Hoe is de muziek op Aarde anders dan de muziek op andere planeten?

COBRA – OK. De basisprincipes zijn hetzelfde maar de woorden en exacte beschrijvingen van deze principes kunnen van planeet tot planeet variëren, maar wat basis resonanties blijven hetzelfde.

Richard – Dus het zou als muziek kunnen klinken waar wij bekend mee zijn zoals jij zei duizend jaar geleden, maar het is anders samengesteld.

COBRA – Dat zou kunnen, dat zou kunnen.    (OK, dank je)

Lynn – Is de muziektheorie die wij leren een realistische weergave van muziek, of is het eenvoudig onze manier van waarnemen over hoe muziek is gecreëerd? Is de perceptie van muziek elders vergelijkbaar met hoe mensen muziek waarnemen?

COBRA – Het hangt af van wat jij definieert als “elders”. Rassen die mensachtig zijn, rassen die op mensen lijken neigen ernaar om muziek waar te nemen op een vergelijkbare manier, want hun oorlel en hun gehoor neigt ernaar hetzelfde waar te nemen, ik zou zeggen, ruwweg dezelfde perceptie van geluid. Er zijn veel rassen die verschillende structuren hebben en hun frequenties van geluid. Op hoger spirituele lagen is dat rijker, dieper en meer diepgaand.   (wow)   En het omvat meer van het spectrum dan deze nauwe band van frequenties die wij ervaren op de fysieke laag.   (dat is geweldig, dank je)

Richard – Cobra, zijn er algemene rituele dansen op andere planeten?

COBRA – Zij dansen, maar het is niet zo geformaliseerd als het gewoonlijk op deze planeet is, vooral de laatste paar eeuwen. Want de controlerende machten hebben dans gebruikt, hebben in feite de dans geformaliseerd om de menselijke bevolking te controleren. In het verleden was dans veel minder geformaliseerd en veel meer spontaan.   (OK)

Richard – De volgende vragen gaan over CHAKRAS. Er zijn claims dat mensen hun chakra’s kunnen verwijderen. Is dit zelfs mogelijk, en wat zijn de vertakkingen van dit te doen?

COBRA – OK, ik zou de mensen willen vragen om hun gezonde verstand te gebruiken en om niet te proberen chakra’s te verwijderen. Allereerst kunnen zij dit niet en ten tweede, als zij proberen dit te doen zal het alleen de energiegolf in hun energielichamen verstoren. Het zou hetzelfde zijn als te proberen om een orgaan te verwijderen uit je fysieke lichaam, claimend dat het je situatie zou verbeteren. Chakra’s zijn er voor een reden.    (dank je zo zeer, dank je)

Lynn – Wat kun je ons vertellen over menselijke astrale en etherische lichamen?

COBRA – OK. Menselijke etherische en astrale lichamen zijn, zou ik zeggen, het etherische lichaam is ons energielichaam dat ons in stand houdt met energie, en ons astrale lichaam is ons lichaam met wat wij uitdrukken en ervaren met onze emoties, en beide zijn veel meer nodig en noodzakelijk voor onze spirituele en ook persoonlijke ontwikkeling.

Lynn – En deze vraagsteller wil weten, als in mensen deze lichamen onderontwikkeld zijn?

COBRA – Ik zou niet zeggen onderontwikkeld, maar ik zou zeggen -waren ontwikkeld onder extreme druk, dus zij groeiden niet op de manier die optimaal zou zijn voor menselijke ontwikkeling, vooral door alle controle en alle negatieve technologieën waar mensen aan zijn blootgesteld.    (OK)

Richard – Cobra, hoe zijn astrale en etherische lichamen, vergeleken met de ziel?

COBRA – De astrale en etherische lichamen maken deel uit van de 4e dimensie, zielen beginnen bij de 6e dimensie.    (dank je wel)

Lynn – Het Asperger Syndroom is soms beschreven als een milde vorm van autisme. In het verleden was het Asperger Syndroom zeer uitzonderlijk, of mensen waren er niet mee gelabeld. Waarom is dit syndroom nu naar voren gekomen? is het Asperger Syndroom een ziekte in het astrale, etherische of plasma lichaam van een persoon?

COBRA – Dit is toegenomen eenvoudig omdat de archons het gebruik van hun negatieve technologieën hebben vergroot, zoals biochips, zoals implantaten, scalar technologieën en dit alles heeft het trauma gecreëerd in hogere energielichamen, en het Asperger Syndroom is gewoon een uiterlijke manifestatie van dit trauma.

Lynn – Zie jij dat Asperger en autisme kunnen worden genezen na de Event?

COBRA – Ja, natuurlijk.    (dank je)

Richard – Cobra, is Alcoholics Anonymous iets van de cabal?

COBRA – Nee.    (dank je)

Lynn – Wie “ontwierp” het oorspronkelijke sjabloon van het menselijke lichaam? Was het geprogrammeerd om te in stand te blijven door dichtheden?

COBRA – Het was een ontwikkeling van heel hoog ontwikkelde schepperwezens die een missie hadden om leven te ontwikkelen in de fysieke vorm om de primaire anomalie te transformeren.

Lynn – Is het primaire sjabloon hetzelfde door het universum?

COBRA – Ja.    (dank je)

Richard – Hoeveel van het sjabloon is verstoord door genetische experimenten?

COBRA – Ik zou zeggen behoorlijk veel. Je zou kunnen zeggen rond de 50%.   (wow, dank je)

Lynn – Nu hebben wij een paar vragen over IMPLANTATEN. Een Scandinavische heer gaf commentaar op jouw blog dat hij eindigde met twee maal zoveel implantaten als daarvoor. Hoe kan iemand voorkomen dat het duister implantaten die zijn verwijderd terugzet?

COBRA – OK. Eerst – mensen claimen implantaten te krijgen of claimen dat implantaten zijn verwijderd terwijl dat in veel gevallen niet gebeurde. Ik zeg dat mensen dubbel moeten checken dat dit gebeurt, of is het hun eigen interpretatie van wat gebeurt. Want het aantal implantaten is ten eerste niet zo groot, en ten tweede zijn zeer moeilijk te verwijderen. En als iemand dat implantaat zou verwijderen zou dat drastische impact hebben op de persoonlijke situatie van deze persoon.    (mooi, dank je)

Richard – Cobra, in een van de posten op je blog gaf je aan dat implantaten van bepaalde Lichtwerkers toplet/strangelet bommen bevatten. Is dit iets dat nog steeds gebeurt en hoe kunnen wij ze detecteren?

COBRA – Dit is opgelost. Hier is mee afgerekend.    (geweldig, dank je wel)

Lynn – OK. Ik heb een vraag over ENERGIE; aangezien wij allemaal slachtoffers zijn van elektronische kwelling, kun je beschrijven hoe dit kan worden verwijderd voor de Event? Zal het automatische gebeuren als een omkering in het veld of zullen wij bepaald protocol moeten volgen om weer “normaal” te worden?

COBRA – Het zal in feite allebei zijn. Veel ervan zal automatisch worden verwijderd of, ik zou niet zeggen automatisch, het zal worden verwijderd door de activiteiten – intensief werk van de Lichtkrachten, en deel ervan zal actieve deelname van de mensen nodig hebben.    (dank je)

Ons kleine Prepare for Change Leadership Council is groeiende. Ik zou aan u willen introduceren onze coördinator van vrijwilligers: Bruce. Hij nodigt jullie uit om met hem te communiceren als je bij ons vrijwilligersteam zou willen komen bij Prepare for Change. Hij zal jullie vrijwilligersverzoeken ontvangen en jullie helpen om bij een team te gaan dat je interesse heeft. Er is altijd werk te doen. Je kunt Bruce per e-mail bereiken: brucec@prepareforchange.net.

Richard – De volgende sectie gaat over NIEUWE TECHNOLOGIEEN. Cobra, ben je bekend met dr. Grgorij Grabovoi, de Russische wetenschapper die mensen kan genezen van ziekte en dingen kan manifesteren?

COBRA – Ja, ik weet van deze persoon.

Richard – Kun je ons vertellen hoe hij dit doet, en of het echt is en wat je over hem weet?

COBRA – In feite is wat hij doet is het leren van een aspect van het manifestatieproces. Door gebruik te maken van het manifestatieproces in zijn interactie met mensen kan hij resultaten krijgen.

Richard – Werkt hij aan de positieve kant, of niet?

COBRA – Ja, hij werkt aan de positieve kant.   (mooi, dank je)

Link naar zijn website: http://www.grigori-grabovoi.ru/eng/

Lynn – Zijn de nieuwe “kabelloze” iphone met bluetooth/wifi koptelefoons bedoeld om de mensen te controleren via boodschappen die worden gestuurd door de oordopjes?

COBRA – Ja, dit is een manier waarop zij feitelijk kunnen opereren. Ik zou zeggen dat de meeste van de mobiele telefoons feitelijk zijn gebruikt als een middel voor de cabal om menselijke wezens te controleren.   (wow)

Richard – Cobra zijn er andere nieuwe technologieën die schade toebrengen aan mensen?

COBRA – De meest beschadigende technologieën die ik hier zou willen noemen zijn de mobiele telefoons en natuurlijk de scalar golf technologieën die nog steeds behoorlijk …. zij zijn nog steeds behoorlijk aanwezig op de oppervlakte van de planeet.

Richard – Is er iets dat je ons kunt aanbevelen om deze technologieën tegen te werken. Anders dan ze niet te hebben.

COBRA – OK, ik heb daar eerder over gesproken. Er zijn wat protocollen die tot op zekere hoogte kunnen helpen en er zijn door de Lichtkrachten technologieën ontwikkeld die in de nabije toekomst via mijn blog zouden kunnen worden gepresenteerd, die behoorlijk effectief zullen zijn tegen scalar plasma technologieën.   (dank je zeer)

Lynn – Cobra, is deze doorgaande schade die wij krijgen van voortdurend gebruik, zal dit kunnen worden omgekeerd?

COBRA – Ja, natuurlijk.

Lynn – Hoe kunnen wij de technologie nu ontwikkelen om de grond te regenereren?

COBRA – Er zijn een paar dingen die moeten worden gedaan. Een daarvan is het zoveel mogelijk verwijderen van de vergiften uit de grond, en er zijn daarvoor wat andere protocollen die je zou kunnen vinden op het internet. En het andere ding dat je kunt doen of wat kan worden gedaan is om te gebruiken, zou ik zeggen, positieve orgone, positieve etherische technologieën om resonantievelden in de grond te creëren, om positief etherisch licht in de grond te brengen, en dat zal enorm helpen met deze situatie.   (dank je)

Richard – Cobra, hoe zal de grond worden herschept na de Event?

COBRA – De Lichtkrachten zullen heel geavanceerde technologieën gebruiken om de grond te verjongen.   (mooi)

Richard – Cobra, wat is het met beetrekking tot de grond of tuinprocessen ondergronds of in de ruimte dat maakt dat gewassen zo groot groeien en goed voedend?

COBRA – Het is eenvoudigweg de liefde die deze wezens aan de grond geven en positieve energie, en dit maakt natuurlijk de grond veel meer, ik zou zeggen, het hele proces is dan meer effectief dan het is op planeet Aarde wanneer de meeste mensen dit benaderen vanuit een strikt fysiek of winst perspectief.   (ik begrijp het, dank je)

Lynn – Cobra, welke vorm van water is het veiligst en het meest genezend?

COBRA – Levend water uit natuurlijke bronnen is het beste.

Richard – Verandert de Cintamani steen tijdens het gebruik? En zo ja, welke veranderingen treden op?

COBRA – Nee, het verandert niet door gebruik.   (OK)

Lynn – Bepaalde kristallen worden verhit in de zon, terwijl andere dat niet doen, waarom?

COBRA – Het is eenvoudig door hun thermale geleidingsvermogen. Sommige kristallen hebben deze hogere waarde en sommige hebben het lager.

Richard – Cobra, is plastic een uitvinding van de archons?

COBRA – Nee.    (dank je)

Lynn – Is het mogelijk om de effecten van de archon implantaten te overheersen, de sluier en andere duistere kracht technologie, door het vragen van assistentie van Lichtkrachten daar – door hen toestemming te geven tussenbeide te komen voor ons belang zonder de negatieve consequenties te triggeren zoals het detoneren van strangelet bommen?

COBRA – Ja, dat is een heel goed idee.

Richard – Zou het in feite enig verschil maken als je niet geloofde dat deze dingen effect op je kunnen hebben, deze negatieve implantaten of technologieën, zoals – bewust geloof je gewoon niet dat het effect op je heeft. Zou dat enig verschil maken in het effect?

COBRA – Niet veel.   (dank je)

Lynn – Kan gedachte plasma transformeren in fysieke materie?

COBRA – In feite is een aspect van plasma al in de fysieke materie en ja, zeer gefocuste gedachte kan dat proces beïnvloeden.

Lynn – Kan gedachte bepalen hoe atomische sub partikels combineren en dus chemische bestanddelen van “niets” creëren?

COBRA – Ik zou niet zeggen van niet, maar ik zou zeggen, ja, gedachten kunnen atomen in chemische delen herarrangeren. Het is mogelijk.

Richard – Cobra, is “duistere materie” potentieel dat niet fysiek heeft gemanifesteerd in het huidige universum?

COBRA – In feite is duistere materie een speciale vorm van materie die zich bevindt tussen de plasma en de fysieke laag. Het is eenvoudig een ander partikel dat niet sterk uitwisselt met reguliere materie, en is in feite noodzakelijk voor manifestatie, voor ik zou zeggen plasma en etherische substantie in de fysieke laag.   (dank je)

Lynn – Cobra, volgens de laatste onderzoeken voorspellen wetenschappers een mini ijstijd over zo’n 15 jaar wat zou kunnen leiden tot een terugval van de zonneactiviteit van 60%. Is dit zo of zal de RM in staat zijn deze temperatuurschommelingen en extremen te voorkomen?

COBRA – De Lichtkrachten zullen in feite de effecten van deze mini ijstijd minimaliseren. Zij zullen ze niet volledig verwijderen, maar zij zullen ze tegengaan met hun Licht technologieën.

Lynn – Kun je wat zeggen over deze technologieën en hoe de oppervlaktebevolking hiermee kan helpen?

COBRA – Dit zijn geavanceerde technologieën die nu moederschepen in bepaalde posities aan het positioneren zijn rondom de Aarde, en de leylijnen activeren en balanceren. Wat de oppervlaktebevolking kan doen is hun eigen manier gebruiken om de leylijnen te genezen en te balanceren. Een voorbeeld hiervan is het plaatsen van Cintamani stenen op leylijn vortex punten, wat veel mensen al zeer effectief aan het doen zijn de afgelopen paar jaar.   (mooi)

Richard – Cobra, wat is een veilig alternatief voor Google dat wij kunnen gebruiken om te verzekeren dat wij niet worden geïnfiltreerd door de cabal?

COBRA – OK. Er zijn een paar browsers die veel veiliger zijn, maar zij zijn veel langzamer voor zover mij bekend. En ook zijn zij niet 100% veilig.

Richard – OK. Zou je ons een voorbeeld van een kunnen geven, of een naam?

COBRA – Ik heb nu geen voorbeeld. Als je het mij de volgende keer vraagt zal ik er een zoeken die meer geschikt is. Er zijn er die veel veiliger zijn dan Google maar zij zijn behoorlijk onpraktisch en langzaam.   (OK, dank je)

Lynn – Cobra. OK. Deze vraag gaat over SCHEPEN. In de zomer van 1987, op elke avond van juni, juli en augustus, zag ik 15 briljant witte lichten, pulserende piramidevorige sterrenschepen. Zij maakten een show voor mij in de lucht. Ik voelde ook dat de schepen levend waren. Telepathisch werd mij verteld dat wanneer zij terugkomen ik met ze zal werken. Maar twee andere mensen die ik ken hebben deze schepen gezien. Wie zijn het en waar komen ze vandaan?

COBRA – Het waren Pleiadians en ja, zij zullen weer contact met je opnemen na de Event.   (dank je)

Richard – Cobra, deze vragen gaan over de EVENT. Is het zeker dat de Event soepel en succesvol zal zijn?

COBRA – Ja, de Event zal succesvol en behoorlijk vreedzaam zijn want de meeste obstakels naar de Event zijn al verwijderd.   (prachtig, dank je)

Lynn – Welke locaties zijn het veiligst en secure? Is er zoiets?

COBRA – OK. Ik zou zeggen dat de Aziatische landen veel meer stabiel zijn en veiliger dan de westerse wereld op dit punt, maar ik zou ook zeggen dat als jij je eigen leiding gebruikt je de beste plek voor jezelf zult vinden.

Richard – Is het nog steeds waar dat zij zeggen dat veel mensen de boodschap krijgen dat zij 100 mijl verwijderd van de oceaan zouden moeten zijn?

COBRA – Het is niet nodig.   (mooi, dank je wel)

Richard – Hoe zal de Zon veranderen ten tijde van de Event? Zullen wij op Aarde een verschil zien?

COBRA – De Zon zal hetzelfde blijven maar er zouden wat coronale massa uitbarstingen kunnen zijn van de Zon en sommige daarvan zouden zichtbaar kunnen zijn, maar ik garandeer dat niet.   (dank je)

Lynn – Je hebt gezegd dat dualiteit zal stoppen na de Event. Maar dualiteit is gewoon een product van het hoofd, het is niet echt. Het is eenvoudig een manier om de wereld te zien. Het is onze verbinding aan dualiteit en het geloof dat het echt is dat de bron van onze problemen is en van ons ‘niet-verlicht’ zijn. Als wij onze hoofden zo houden, hoe precies zou dualiteit zijn geëlimineerd en waarom zou zoiets noodzakelijk zijn?

COBRA – OK. Ik ben het niet eens met de basis aanname van deze vraag, dus ik kan deze vraag niet beantwoorden op een manier die de vraagsteller tevreden zou stellen. Dualiteit is niet een product van het hoofd. Het is een objectieve interactie tussen de Bron en de primaire anomalie. En wanneer dit, zou ik zeggen, de heftigste aspecten van dualiteit zijn verwijderd, zal dit ons bevrijden voor hogere spirituele evolutie.    (begrepen, dank je)

Richard – Cobra, zal het fysieke aspect van de galactische puls ons bereiken op een vastgestelde datum of kan het worden uitgesteld?

COBRA – Nogmaals, het exacte moment van de galactische puls is een resultaat van interactie van ons bewustzijn met het galactische bewustzijn, en de datum is nog niet vastgesteld.

Richard – Het is iets als het blijven wachten voor ons tot wij het punt bereiken dat wij er klaar voor zijn.

COBRA – Het heeft de planeet nog niet bereikt zoals je duidelijk kunt zien.   (ja)    En buiten een bepaald gebied van het zonnestelsel reist de fysieke golf met super luminal snelheden. Het reist niet met de snelheid van licht, maar met een veel grotere snelheid.

Onze website rekeningen gaan door, dus ik vraag je hulp voor https://prepareforchange.net/ Jouw bijdrage laat zien dat je blij bent met onze inhoud en voortgaande inspanningen om onze site te upgraden. Gebruik alsjeblieft de DONATE knop aan de rechterkant van de website, of gebruik het postadres in ons transcript. Zorg dat je aangeeft dat deze donatie voor Prepare for Change (PFC) is. Stuur alsjeblieft je check aan: 4530 Whittier Blvd. Los Angeles, CA 90022

Lynn – Deze volgende twee vragen gaan over PLASMA & DE SLUIER. Wat zien mensen in de luchten, die engelen zien …. of andere plasma vormen….? Is dit een resultaat van scheuren in de sluier?

COBRA – Engelen zijn niet plasma, zij zijn geen plasma fenomeen. Engelen zijn heel geavanceerde wezens en ja, door de scheuren in de sluier zijn engelachtige aanwezigheden behoorlijk toegenomen, vooral in het laatste half jaar, en dit zal zelfs nog verder toenemen.   (dank je)

Richard – Kun je ons vertellen wat zij doen om ons te helpen? Of de veranderingen te maken?

COBRA – Zij verhogen de aanwezigheid van Licht in de quarantaine en zij assisteren ons in onze evolutie naar het Licht. En zij zijn natuurlijk ook aan het helpen bij het planetaire bevrijdingsproces.    (fantastisch, dank je)

Richard – Cobra, was het de bedoeling van de Bron dat dualiteit of de kwantum anomalie zou plaatsvinden in deze kosmische cyclus?

COBRA – Nee.    (dank je)      Het had niet de intentie dat de kosmische anomalie zou plaatsvinden. Het gebeurde tegen, of zou ik zeggen, buiten de scope van de intentie van de Bron.

Richard – Was het altijd een mogelijkheid dat het zou kunnen gebeuren?

COBRA – Ja, en deze kosmische cyclus is eenvoudig een focus, een focus punt in ruimte-tijd continuüm wanneer deze anomalie kan zijn getransformeerd.   (mooi, dank je)

Lynn – In het augustus interview is gezegd dat de leider van de archons was gearresteerd, zich bij het Licht voegde, en zich toen vrijwillig wilde laten desintegreren in de galactische centrale zon; en dit was toegestaan. Kan elke entiteit zich ‘aanmelden’, om het zo te zeggen, om te worden gedesintegreerd ….

COBRA – Ja, de wens kan worden ingewilligd als er een hoger doel voor is.

Lynn – Als er een hoger doel is, OK. Dus, als je zult worden gedesintegreerd in de galactische centrale zon en koos, vanuit vrije wil, om niet langer te bestaan, wie besluit om deze wens van de entiteiten toe te staan en waarop is het gebaseerd?

COBRA – OK, ik zou zeggen dat het heel, of extreem onwaarschijnlijk is voor enig lichtwezen om die wens te hebben, want erna zullen zij zijn bevrijd van de condities op de oppervlakte van de planeet. Zij zullen willen bestaan. Zij zullen willen doorgaan te bestaan. Zij zullen die wens niet meer hebben. Voor degenen van de andere kant die zich beginnen te realiseren wat zij hebben gedaan, die zouden die wens kunnen hebben en in de meeste gevallen zal het worden ingewilligd.    (dat klinkt logisch, dank je)

Richard – Cobra, hoe zijn wezens met kwaadaardige intenties in staat om in de 4e dimensie of hoger te zijn?

COBRA – De 4e dimensie is nog steeds niet voorbij dualiteit en natuurlijk kunnen deze wezens 4e dimensie zijn. Er is geen reden waarom zij dat niet zouden zijn.   (dank je)

Richard – Op welk niveau worden kwaadaardige intenties volledig gestopt? 5e dimensie?

COBRA – 4e dimensie, hogere 4e dimensie is het hoogste waar zij kunnen komen.   (dank je wel)

Lynn – Die cabal leden die naar de centrale zon gaan; welke levensvorm zullen zij hebben wanneer zij hun nieuwe evolutionaire proces beginnen?

COBRA – Zij zullen hun nieuwe evolutionaire proces beginnen als hele simpele elementale levensvormen, zoals zij hun hele cyclus helemaal opnieuw zullen moeten beginnen, vanaf scratch.    (dank je)

Richard – Wat zou je beschrijven als een hele simpele elementale levensvorm? Zoals een rots?

COBRA – Zelfs eenvoudiger dan dat.   (dank je wel)

Richard – Dus de volgende vragen gaan over ASCENTIE. Zullen er maar enkelen van ons zijn die het 5e dimensie ascentieproces overleven op Aarde? Wat zal gebeuren met degenen die dat niet doen?

COBRA – Het ascentieproces is niet iets dat je overleeft of niet. Het is iets dat je transformeert.

Richard – Zal iedereen worden getransformeerd?

COBRA – Iedereen zal worden getransformeerd, op de ene of andere manier, maar niet iedereen zal ascenderen.

Richard – Wat gebeurt met anderen die niet ascenderen? Zullen zij verdwijnen naar andere planeten; zullen zij scheppers zijn van andere universa? Wat gebeurt met hen?

COBRA – Uiteindelijk, wanneer het hele proces voorbij is, een lange tijd na de Event, zullen mensen die niet ascenderen worden meegenomen naar andere delen van de galaxy waar zij door zullen gaan met hun evolutie.

Richard – Wat gebeurt met lagere dimensies wanneer het ascentieproces plaatsvindt?

COBRA – Zij zullen worden getransformeerd.    (getransformeerd, dank je)

Lynn – Als wij allemaal vreedzame, liefdevolle species op Aarde worden, zullen wij machteloos zijn tegen andere buitenaardsen die proberen om bij ons binnen te vallen vanaf andere planeten?

COBRA – Niemand zal nog langer proberen deze planeet binnen te vallen want het zal het einde van het duister zijn.   (prachtig, dank je)    En zelfs als wij een vreedzame gemeenschap zullen zijn zullen wij weten hoe wij onszelf moeten verdedigen als er een noodzaak is, en natuurlijk zal er geen noodzaak zijn.    (dank je)

Richard – Cobra – gaan wij de vroegere levens van onszelf kennen en van alle opgestegen meesters na de Event?

COBRA – Ja, wij zullen onze vroegere levens kennen en wanneer dat noodzakelijk is zullen wij weten over de vroegere levens van de opgestegen meesters.

Richard – Is de informatie over de vroegere levens van opgestegen meesters die nu wordt verteld waar of niet?

COBRA – Meestal niet, maar er zijn wat delen ervan die waar zijn.   (dank je)

De methode van het verzamelen van Cobra vragen is veranderd. Vanaf nu zal ik geen vragen accepteren die op een andere manier bij mij komen dan via de website: https://prepareforchange.net/cobra-questions. Wij krijgen veel meer vragen dan wij mogelijk kunnen stellen in een 1 uur interview. Ik vraag dat je de vragen limiteert tot maar 1 of 2 per week. Wees alsjeblieft respectvol naar andere mensen. Wij zullen Cobra zoveel vragen stellen als hij kan beantwoorden in dit uur. Het is beter om je vragen vroeg in de maand te stellen, want op enig moment moeten wij stoppen met het ontvangen en samenstellen wat wij hebben. De interviews vinden gewoonlijk plaats later in de maand (met uitzondering van deze maand). Dus er zijn altijd uitzonderingen. Ik waardeer jullie medewerking.

Richard – Dit gaat over STARGATES en PORTALEN. Cobra, wat is het verschil tussen een stargate en een ‘jump room’.

COBRA – OK. Een stargate kan een natuurlijk portaal zijn dat je overbrengt naar een andere locatie via hogere dimensie. Een jump room is eenvoudig een technologisch portaal dat was gecreëerd tussen toegang en entreepunten.

Richard – Dus de jump room zou van het ene punt naar het andere gaan, en de stargate geeft je de mogelijkheid om waar dan ook naar toe te gaan vanaf die punten?

COBRA – In basis is dit een deel van de definitie, ja.   (dank je)

Lynn – Cobra, deze persoon vraagt of je alsjeblieft iets wilt zeggen over het mysterie van de Orion Nebula. Zij willen weten of het een gateway of doorgang is naar God of hogere dimensies?

COBRA – In feite is het centrale deel van Orion, de Orion Nebula en de drie sterren in de Orion gordel, een heel hoge doorgang naar de 8e dimensie en daar voorbij.    (dank je)

Lynn – Wat zeg jij over de Orion Nebula Cobra? Is er enig ander iets dat je ons wilt vertellen?

COBRA – Dit is de basis informatie. Het is een stargate voorbij de 8e dimensie en buiten deze sector van de galaxy naar het galactische centrum en verder.    (wow, dank je)

Richard – Cobra, deze sectie gaat over LICHTKRACHTEN. Is het concept/bestaan van Zelf een mysterie zelfs voor de meest geavanceerde wezens in de kosmos?

COBRA – Nee.

Richard – Dus iedereen is zich behoorlijk bewust van zijn hogere Zelf?

COBRA – Ja.    (dank je).      Het is een aberratie en anomalie om je niet bewust te zijn van je hogere zelf en dit vindt plaats in dit niet-bevrijde zonnestelsel op dit moment.

Lynn – Cobra, heeft er ooit een verdedigingsgrit bestaan door het zonnestelsel en verder?

COBRA – Het bestond en het bestaat nog steeds en het is in feite opnieuw gemodelleerd en vernieuwd.   (dank je)

Richard – Cobra, wat zijn de echte identiteiten van Confucius en Lao Tzu?

COBRA – Zij zijn nu op dit moment opgestegen meesters en zij werken vooral met de Chinese bevolking, vooral met het meest ontwaakte deel van de Chinese bevolking bij het helpen met het planetaire bevrijdingsproces.   (dank je)

Lynn – Elon Musk van de Tesla Car Fame en SpaceX lijkt op beide zijden van licht/donker te spelen. Aan welke kant staat hij werkelijk Cobra.

COBRA – Hij werkt voor de Lichtkrachten. Hij is op een bepaald moment geïnspireerd door de Pleiadians en hem is een visie gegeven om de mensheid op Mars te krijgen en zijn deel van het grotere plan voor de planetaire bevrijding.    (dat klinkt geweldig, dank je)

Lynn – Sekhmet behoudt haar vorm van leeuwachtig of is zij alleen op Aarde afgebeeld als half vrouw half kat? Helpt zij de Aarde naar onze ascentie, direct of indirect, Cobra?

COBRA – Zij werkt heel rechtstreeks in bepaalde specifieke situaties, vooral wanneer bepaalde limieten moeten worden gezet naar de duistere krachten, en zij is de doorgave van heel krachtig Licht van het Sirius sterrenstelsel naar dit zonnestelsel en maakt deel uit van de Galactische krachten van Licht op dit moment.   (dank je)

Richard – Cobra, wat zijn de meest gebruikelijke vormen van beweging als het gaat over de Pleiadians? Doen zij dat zoals wij dat hier op Aarde doen?

COBRA – Niet op dezelfde manier. Zij houden van beweging maar zij hebben geen geformaliseerde oefeningen zoals wij dit nu op deze planeet hebben.

Richard – Dus het zou zoiets zijn als yoga, of zoiets?

COBRA – Zelfs geen yoga, maar meer als een golf van spontane beweging en dans.   (OK)

Lynn – Is de Indiase premier Nerndra Modi een belangrijk lid van het Licht en zou je ons kunnen vertellen wat zijn rol is?

COBRA – Ik zou zeggen dat hij is, tot op zekere hoogte werkt hij samen met de Lichtkrachten en is een belangrijke persoon in de BRICS beweging en deel van de oosterse alliantie.   (dank je)

Richard – Zijn er positieve buitenaardsen die aspecten van menselijke culturen consumeren (voeding, muziek, dansstijlen, etc.)?

COBRA – Ik zou zeggen dat er positieve buitenaardsen zijn die houden van bepaalde aspecten van de menselijke cultuur, maar ik zou niet zeggen dat dit een belangrijk deel van hun cultuur is.   (dank je)

Lynn – Denk je dat de Pleiadians naar de Aarde zullen willen reizen nadat de quarantaine ervan af is?

COBRA – Geleidelijk ja, wanneer de mensheid zijn bewustzijn begint te verhogen zullen zij meer en meer naar de Aarde willen reizen.

Richard – Cobra, hebben de positieve militairen cabal leiders en handlangers uitgeschakeld?

COBRA – Nee.

Lynn – Er is een show met de naam Mr. Robot, je sprak over het feit dat de Resistance Movement deze show heeft geïnfiltreerd. En deze persoon wilde graag wat meer informatie hierover.

COBRA – In basis had de RM wat agenten in Hollywood en zij hadden wat ideeën in deze films geïnfiltreerd. Een daarvan is Avatar, de andere is de Matrix, Elysium, dat soort films. De RM heeft via deze films wat intel doorgegeven.    (dank je)

Richard – Cobra, zal er een film zijn die de kosmische geschiedenis laat zien van toen de kwantum anomalie plaatsvond zo’n 26.000 jaar geleden tot nu, vanuit het perspectief van de Lichtkrachten?

COBRA – Ja, er is een plan voor zo’n film na de Event.   (mooi, dank je)

Lynn – Corey Goode zei dat disclosure van laag niveau militairen / inlichtingendiensten SSP die opereren in de lage Aarde baan onderweg is. Is de ‘Flying Dorito UFO’ die weer verscheen boven Wrekin Hill in Engeland een lage Aarde SSP voertuig?

COBRA – Nee.    (OK)

Lynn – Ik heb wat vragen over DUISTERE KRACHTEN. Volgens jouw biochip update wordt verondersteld dat de biochips audio / video streams kunnen uitsturen naar de chimera computer. Er zijn hier drie vragen over:

1 Chimera weet van alle ontwikkelingen van de positieve militairen op de oppervlakte.

2 Chimera kent alle strategieën van de oosterse alliantie en andere oppervlakte positieve groepen.

3 Chimera kent alle identiteiten / adressen van de ontwaakte oppervlaktebevolking, is bekend met alle publieke en privé informatie van deze 144.000 mensen, vooral de meest ontwaakten, wat betekent dat zij agenten kunnen uitsturen om de Lichtwerkers en Lichtstrijders te vermoorden indien noodzakelijk.

COBRA – Wij moeten hier stap voor stap gaan. De chimera heeft dat allemaal maar zij kunnen niets doen want de Lichtkrachten van een hogere natuur houden ze tegen in hun acties.

Lynn – OK. En deze persoon zegt dan: Hoe kunnen wij deze oorlog winnen als wij bekend zijn en zij niet, dus wij krijgen hulp.

COBRA – Ja, de oppervlaktebevolking en alle positieve militairen alleen kunnen deze oorlog niet winnen, en dit is waarom de massa arrestaties niet plaatsvonden in 2012. Hogere Lichtkrachten als de RM, Pleiadians en de Galactische Force of Light, zijn aan het helpen met de verwijdering van de chimera groep, en dan zullen de grondkrachten als de positieve militairen en de oosterse alliantie extreem effectief en succesvol zijn in hun operaties. Wanneer hun tijd is aangebroken op dat punt.

Lynn – Is er iets dat wij kunnen doen om onze privacy te beschermen tegen de chimera?

COBRA – Ja, zij kunnen niet jouw privé gedachten lezen.   (zo dat is mooi, dank je)

Richard – Helpt het hierbij ook om de bescherming te vragen van de engelen of van de hogere dimensies?

COBRA – Ja.    (dank je)

Richard – Cobra, als reptillians 4e dimensie wezens zijn, waarom moeten zij dan negatieve gebeurtenissen creëren om massaal de vibraties te VERLAGEN om portalen te openen om uit te wisselen op de huidige menselijke Aarde laag?

COBRA – Omdat zij negatieve energie nodig hebben wat in resonantie is met hun eigen energievelden om door deze portalen te reizen.   (mooi, dank je)

Lynn – Kun je wat zeggen over schaduw mensen Cobra?

COBRA – Wat sommige mensen zien als schaduw mensen zijn in basis plasma wezens van een negatieve natuur.

Lynn – Wie zijn de fysieke chimera? Hoe zouden wij ze herkennen?

COBRA – Je zou niet in staat zijn om ze te herkennen. Zij zijn in hun fysieke lichamen en zij zijn vooral aanwezig op posities binnen het leger en inlichtingendiensten op dit moment. Degenen van hen die op de oppervlakte zijn.

Richard – Cobra, hoe beheersen positieve buitenaardsen stress en beschermen zichzelf tegen negatieve emoties?

COBRA – Zij creëren eenvoudigweg een prachtige positieve omgeving voor zichzelf en stress komt niet voor, tenzij in hun interactie met het bevrijdingsproces in het zonnestelsel, en dan gaan zij deze stress tegen door een behoorlijke tijd in een positieve omgeving door te brengen. Verwijder de stress en dan gaan zij zich weer bezighouden met deze quarantaine omgeving.    (begrepen, dank je)

Lynn – Cobra, maakt Nirmal Baba deel uit van de illuminatie?

COBRA – Nee.    (dank je)

Lynn – Cobra, ik wil je bedanken dat je vandaag weer bij ons was en deze tijd besteedt aan het geven van zulke goede antwoorden, en wij kijken vooruit naar ons volgende bezoek met jou. Is er nog iets anders dat je tegen de luisteraars zou willen zeggen?

COBRA – Ja, ik zou aan iedereen willen zeggen om gewoon kalm te blijven. Focus niet zoveel op dit drama wat plaats vindt in de media, maar focus meer op jouw individuele en spirituele groei. Wat je kunt doen voor de planetaire bevrijding; verspreid informatie en wij komen dichter en dichterbij, elke dag weer. Ik weet dat dit alles te lang duurt, maar wij zullen de overwinning hebben.   (mee eens, dank je wel)

Lynn – Dank je wel Cobra.

Als laatste zou ik het hele team willen bedanken dat dit interview mogelijk heeft gemaakt:

Cobra als onze gewaardeerde gast. Zijn website is: http://2012portal.blogspot.com/

Richard—mijn interview partner

DOV voor ons themalied: Voices of the World

DaNell voor haar transcriptie expertise

CobraQuestions team: Megan, Miranda, Shawn & Robert voor hun organisatorische hulp

Aaron voor geluid

Untwine voor modulatie en editing

Eduardo & Dane achter de schermen

en al onze geweldige luisteraars!

En bedenk altijd dat …. WIJ ZIJN ALLEMAAL STEMMEN VAN DE WERELD.

Muziek: Voices of the World

Zie ook: 09-29-16 Cobra Interview   08-31-16 Cobra Interview     07-29-16 Cobra Interview     o6-20-16 Cobra Interview    05-26-16 Cobra Interview   05-03-16 Cobra Interview   3-2016 Cobra Interview   10 – 2015 Cobra Interview     8 – 2015  Cobra Interview    2 –  2015 Cobra Interview

Kijk voor de Nederlandse vertalingen op de Index pagina van eventnl.info, onder het kopje interviews met Cobra.

 

Vertaald door Veronica

 

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in