Oorspronkelijk artikel van Cobra’s blog: “Fall of the Chimera”, gepubliceerd July 7, 2014.

 

Val van de Chimera

De tijd is gekomen om meer informatie vrij te geven over de Chimera groep. Voor sommige mensen mogen onderdelen van deze informatie ongelooflijk lijken, maar de waarheid is vreemder dan fictie.

De groep omvat de leiders van de duistere krachten van de Andromeda galaxy. Zij kwamen 25.000 jaar geleden naar de aarde in menselijke fysieke lichamen en hebben de planeet gegijzeld. Zij hebben een ‘scalar’ elektromagnetisch ‘hek’ rond de aarde gebouwd (de ‘Veil’, ofwel de sluier), en op die manier effectief voorkomen dat contact kon worden gemaakt met positieve buitenaardsen, waardoor de mensheid werd geïsoleerd. Daarna hebben zij een enorm netwerk van ondergrondse steden geconstrueerd, waarbij Draconians als slavendrijvers werden gebruikt en Reptillians als slaven, en daarvandaan controleerden zij de menselijke populatie op het oppervlakte van de planeet.

Ship06

In die tijd bevonden hun belangrijkste bases zich onder Afrika, China en Tibet. Zij hadden geen rechtstreeks contact met de oppervlaktebevolking tot het begin van de 20e eeuw. Die tijdsperiode heeft een interessante occulte ontwikkeling laten zien.

Om te beginnen vormden de lichtkrachten in 1917 de Thule society in Duitsland. Deze was heel snel geïnfiltreerd door de door archons gecontroleerde Rotschild agent, Adolf Schicklgruber genaamd (Hitler) en het werd een instrument van het duister, waarna het zich verder ontwikkelde tot de Vril society die het geheime Duitse ruimteprogramma ontwikkelde:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_vril08.htm

Toen de Chimera groep dit zag realiseerde ze zich dat de oppervlakte menselijke bevolking een voldoende niveau van technologische ontwikkeling had bereikt om de sterren te willen bereiken en daarmee de sluier (the Veil) te doorboren. Om dit te onderdrukken hebben zij hun eerste contact gelegd met de oppervlaktebevolking via Karl Haushofer, tijdens zijn reizen naar Tibet. Nadat dit contact was gelegd, was de door de Chimera gecontroleerde Haushofer de belangrijkste occulte kracht achter nazi Duitsland:

http://www.gnosticliberationfront.com/Karl%20Haushofer%20Geo-Politics%20and%20the%20Occult%20Third%20Reich.htm

Nadat de nazi’s de tweede wereldoorlog hadden verloren zijn zij via Operatie Paperclip de Verenigde Staten binnengebracht, waar zij de ruggengraat vormden van het militair industrieel complex. Zij gingen verder met de ontwikkeling van hun geheime ruimteprogramma en begonnen diep-ondergrondse militaire bases te bouwen, gefinancierd met Yamashita goud. De chimera groep volgde dit achter de schermen, zorgvuldig de bewegingen van het VS militair industrieel complex volgend, en veilig stellend dat de quarantaine status van de planeet werd gehandhaafd en intact bleef. Het groeiende nucleaire arsenaal van de negatieve militairen was een grote zorg voor de Galactische Confederatie krachten en zij voerden een experiment uit om het bereik van de thermonucleaire bom te minimaliseren; de Castle Koon nucleaire test in 1954:

http://en.wikipedia.org/wiki/Castle_Koon

Nadat de Confederatie succesvol het bereik van de bom had verminderd met bijna 90%, werd het militair industrieel complex bang en zij verenigden hun krachten tegen de waargenomen dreiging van de ’tall whites’. Dit was precies wat de chimera wilde, want zij hadden nu een wereldwijde organisatie van negatieve militairen die samenwerkten voor hetzelfde doel van het in stand houden van de quarantaine. Er werden hele strikte geheimhoudingsprotocollen vastgesteld en er werden geen lekken toegestaan over diepgaande gebeurtenissen die de quarantaine status zouden verstoren. Dit is de reden waarom je geen echte bewijzen kunt vinden over het bestaan van buitenaardse beschavingen waar dan ook, en het meeste ‘bewijs’ is gefabriceerd door de CIA om het onderwerp nog verder te verwarren. Dit is ook de reden waarom je op het internet geen diepe informatie kunt vinden, maar in plaats daarvan alleen een eindeloze recycling van bekende feiten. Je zult al hebben gemerkt dat bijna alle informatie over UFO’s en diep-ondergrondse militaire bases al tientallen jaren oud is.

De enige aanwijzing over de chimera groep vind je in een James Casbolt’s interview. Hij is een van de weinigen die toegang heeft tot diepe informatie en dit publiek maakt. Ook al is niet alles hierin correct, het is de moeite van het lezen waard:

http://educate-yourself.org/mc/casboltagent6chap.shtml

De chimera groep aanbidt de Zwarte Zon, wat hun symbool is voor de Galactische Centrale Zon. Hun leider is nog steeds in het bezit van een enkel stuk van de Zwarte Steen, wat een stuk is van zwaar ’top/antitop quark condensate’. Het is van Rigel naar de Aarde gebracht in 1996. De Zwarte Steen is het centrum van de primaire kosmische anomalie van duister en is vele malen gevaarlijker dan de strangelet bom, omdat ’top quarks’ veel zwaarder zijn dan ‘strange quarks’:

http://cerntruth.wordpress.com/2011/12/14/how-it-will-happen-earthquakes/

De leiders van de chimera groep zijn de bewakers van de elektromagnetische nul zone.

De chimera groep had zijn eigen netwerk van ondergrondse bases totdat zij recentelijk vernietigd zijn door de Resistance. Deze bases stonden met elkaar in verbinding met een hogesnelheids-trein-systeem. Om de situatie te verduidelijken; tot recent bestonden er drie ondergrondse treinsystemen: een die de diep ondergrondse militaire bases van de negatieve militairen verbond, een die de chimera bases met elkaar verbindt, en een die de bases van de Resistance met elkaar verbindt. In 1977 heb ik het treinsysteem gezien van de Resistance. Het bestaan van het ondergrondse treinsysteem van de negatieve militairen is gelekt naar de oppervlaktebevolking met dit RAND document:

http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/03files/The_Tubes.html

Nu is alleen het ondergrondse treinsysteem van de Resistance volledig operationeel. De chimera groep is voornamelijk aanwezig in de hoogste ondergrondse secties van de oppervlakte militaire bases, binnen 30 meter onder de oppervlakte. Hun belangrijkste bases op dit moment, waarvandaan zij de oppervlakte van de planeet controleren, zijn:

*Borgo Santo Spirito, Rome, Italy

*Aviano NATO base, Italy

*A certain classified location, Central Europe

*Another classified location, Central Europe

*Ramstein NATO base, Germany

*Fairford RAF base, UK

*Montauk, NY

*Wright-Patterson AFB, OH

*Sandia / Los Alamos, NM

*White Sands / Area 6413, UT

*Nellis AFB / Area 51, NV

*Edwards AFB, CA

Elk van deze locaties heeft zijn eigen strangelet bom op zijn terrein. Deze strangelet bommen zijn heel gevaarlijk en zij zijn de hoofdreden waarom de positieve militairen nog niet hun beweging naar de Event maken:

http://cerntruth.wordpress.com/2010/03/29/open-letter-to-science/

http://cerntruth.wordpress.com/2011/12/27/119-terrorists-will-start-production-of-strangelets-irony-or-destiny/

Een locatie nabij het Montauk ingang/uitgang punt is Cold Spring Harbor, een genetisch laboratorium waar de chimera clones maakt van de top-cabal leden, zoals sommige onbevestigde bronnen laten weten:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_Spring_Harbor_Laboratory

http://alcuinbramerton.blogspot.com/2008/01/bilocation-of-hillary-clone-clinton.html

De krachten van de Galactische Confederatie monitoren deze locatie constant, en zij zullen het cloningsprogramma stoppen zodra de situatie er klaar voor is:

http://www.ufostalker.com/ufostalker/UFO+Landing+in+Cold+Spring+Harbor+New+York+United+States+on+September+4th+2013/50441

De chimera groep heeft in het laatste decennium het globale financiële systeem uit de handen van de centrale bankiers gekaapt middels de PROMIS software en door hogesnelheids-handelsprogramma’s. De Resistance en de Organisatie (zijn voorganger) waren al geruime tijd op de hoogte van deze programma’s en zij waren in staat om ca. 70 triljoen dollar weg te sluizen van de zwarte fondsen van de cabal. Dat geld zal na de Reset aan de mensheid worden teruggegeven door de onderpandrekeningen.

CompressionBreakthrough

De chimera groep moet niet worden verward met de ‘uitbreek-civilisatie’. Deze laatste kwam voort uit het nazi occulte ruimteprogramma en ging verder in een militair industrieel complex met vele zwarte projecten, terwijl de chimera groep de drijvende kracht is àchter de uitbreek-civilisatie, het manipulerend om de quarantaine status van planeet Aarde in stand te houden. De demarcatielijn tussen de chimera groep en de uitbreek-civilisatie wordt de ‘phase boundery’ genoemd, waarover verder niets meer openlijk kan worden gezegd, en de Event / de Compressie Doorbraak kan eveneens de ‘phase transition’ worden genoemd.

De lichtkrachten hebben een protocol ontwikkeld om de chimera groep te verslaan en dit protocol wordt uitgevoerd.

The Victory of the Light is near.

 

Zie ook: https://eventnl.wordpress.com/2015/06/21/val-van-de-chimera/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in