Oorspronkelijk artikel van Cobra’s blog: “The Masterplan”, gepubliceerd October 12, 2012.

 

Het Masterplan

De ervaringen van de laatste paar maanden laten zien dat de menselijke natuur erg gevoelig is voor de fysieke en niet-fysieke invloed van de archons.

Archons zijn erin geslaagd om de bevrijdingsbeweging te fragmenteren. Positieve groepen op de oppervlakte zijn geïnfiltreerd en gecorrumpeerd, deze die overbleven zijn belachelijk gemaakt en aangevallen.

Ideeën van jullie zijn meer dan welkom over hoe we de fragmentatie van de positieve groepen kunnen verminderen en hoe we meer eenheid onder hen kunnen krijgen.

Er waren ook groepen en individuen die vochten voor de controle over de ‘onderpand rekeningen’ en waarvan gedacht werd dat zij positief waren. Gebleken is dat hevige hebzucht de motivatie heeft overwonnen om dat geld terug te geven aan de mensheid.

Ik heb van een zeer geloofwaardige bron informatie gekregen dat Keenan niet de curator is voor de ‘onderpand rekeningen’. De identiteit van de echte curatoren moet nu nog verborgen blijven zodat zij ongestoord kunnen werken ten bate van de mensheid. Er zijn een paar positieve groepen die werken aan hetzelfde doel om de fondsen terug naar de mensheid te krijgen, maar je zult nergens op het net informatie over hen vinden. Zij zullen niets aankondigen. Als zij succes hebben zullen er gewoon dingen gaan plaatsvinden.

Alle hierboven beschreven factoren hebben vertragingen veroorzaakt, dat velen heeft gefrustreerd. Daarom is het originele plan uitgebreid en wordt hier gepresenteerd.

Het eerste deel van het Masterplan heeft betrekking op de doorbraak van licht op de niet-fysieke lagen. De lichtkrachten gebruiken geavanceerde vortex technologie om de niet-fysieke lagen te schonen. Al deze vortexen creëren een netwerk van licht dat dag na dag krachtiger wordt. Op een bepaald moment wordt een kritieke massa van licht bereikt en dat zal resulteren in een massieve aankomst van de lichtkrachten op de mentale, astrale en etherische niet-fysieke lagen binnen de dunne laag die de aarde omringt en die nu nog steeds enkele archons bevat en hun vele reptiilliaanse hulpjes met hun negatieve technologieën. Deze doorbraak zal alle overgebleven duisternis verwijderen uit de niet-fysieke lagen.

Dit is een cruciale stap en moet gebeuren voor The Event. Anders zouden de archons en hun reptillianen druk kunnen uitoefenen op de psychologisch zwakke punten van de mensheid en dit zou makkelijk kunnen leiden tot vele oorlogen en geweld. De menselijke massa’s staan erg open om onder stress, gecombineerd met de archon fysieke en niet-fysieke invloed, gewelddadig te worden, zoals we duidelijk hebben ervaren met nazi Duitsland en Rwanda volkerenmoorden.

Onder invloed van de archons zijn de mensen ook erg snel met het beschuldigen en aanvallen, en dat kan makkelijk leiden tot heksenjachten en ‘mobs’ die mensen lynchen die hun niet aanstaan. Iedereen kan worden aangevallen en gelabeld als ‘cabal medewerker’ of iets soortgelijks. Dit soort zaken moet worden voorkomen en daarom zal de Event NIET plaatsvinden voordat de reiniging van de niet-fysieke lagen heeft plaatsgevonden.

Triangulation

Het tweede deel van het Masterplan richt zich op het fysieke deel van de Event. Aangezien de meeste positieve groepen op de oppervlakte nu in stukjes uiteen zijn gevallen, zullen zij niet als groepen deelnemen aan de Event. De Pleiadiens en de Resistance Movement als twee belangrijke niet-op-de-oppervlakte positieve groepen zullen implementeren wat zij noemen ‘Fluid Group Masterplan Management’.

Eerst zal er een impuls komen van de Bron dat de tijd gekomen is om The Event te laten beginnen. De Pleiadiens en andere positieve buitenaardse rassen hebben een volledig overzicht van elk menselijk wezen, hun gedachten en motivaties, en zij kunnen makkelijk determineren wie deel kan uitmaken van de eerste fysieke groep die The Event zal triggeren. Zij zullen deze informatie doorgeven aan de Resistance Movement.

Uitvoerders van de RM op de oppervlakte zullen dan contact opnemen met de sleutelfiguren van deze oppervlaktegroep.

Sommige van deze sleutelfiguren zitten in de Russische, Chinese, en VS militairen. Deze sleutelfiguren zullen persoonlijk of telefonisch worden benaderd en hen wordt een eenvoudige keuze geboden. Zij zullen worden uitgenodigd om deel uit te maken van de Event-operaties. Zij zullen dit accepteren of afwijzen, overeenkomstig hun eigen vrij wil besluit. Zij krijgen een paar minuten om deze keuze te maken. Als zij het accepteren ontvangen zij verdere instructies over met wie contact op te nemen en wat te doen. Als zij het afwijzen zal er geen contact meer met ze worden opgenomen.

Deze mensen waarmee rechtstreeks door de sleutelfiguren contact wordt opgenomen zullen hun eigen besluiten nemen en zo zal de vloedgolf in actie komen. Dit hele proces zal heel snel zijn en het zal een verrassing zijn voor de cabal. Er zal waarschijnlijk geen ‘groen licht’ over het internet worden gegeven omdat daarmee het verrassingselement verloren raakt.

Terwijl de Event operaties voortgaan hebben de Pleiadiens en andere buitenaardse rassen het volledig overzicht hebben over sterkte en zwakte van elk menselijk wezen dat deel uitmaakt van de operaties. Op basis hiervan geven zij constant ‘real time updates’ door aan de RM over hoe de rollen te verdelen en de posities van de mensen in de groep.

Mensen die cruciale fouten maken zullen de groep moeten verlaten en zullen de toegang tot de informatie over de operaties verliezen, en andere mensen zullen worden toegelaten. Op deze manier zal de groep beschermd zijn tegen cabal-infiltratie en ook tegen negatieve aspecten van de menselijke natuur.

De uitvoerders van de RM zullen niet rechtstreeks in de operaties worden betrokken maar zij zullen alleen assisteren met informatie en instructies. Om succesvol te zijn moet deze hele operatie worden gecoördineerd door wezens die verstandiger zijn dan de mensheid.

Na The Event zullen de menselijke massa’s psychologische hulp krijgen en spirituele heling om te worden gedesinfecteerd van het archon virus. Het archon virus is in de menselijke massa’s gehouden door de trauma-gebaseerde ‘mind control’ van generatie op generatie door te geven. Als dit is verwijderd zullen de mensen ontdekken dat geweld lelijk is, NIETS oplost, en geen wezenlijk deel uitmaakt van de menselijke natuur.

Een van de sleutelfactoren wat de controle door de duistere krachten in stand hield was dat de mensen is geleerd elkaar niet te ondersteunen. Een van de eerste lessen die de mensheid moet leren is de les van ondersteuning. Mensen zullen hun vrije wil beginnen te gebruiken en kiezen voor liefde. Zij zullen enorme hulp krijgen van de lichtkrachten om opnieuw te leren hoe van elkaar te houden.

Wraakacties tegen de cabal worden niet toegestaan. Elk lid van de voormalige cabal heeft het recht op eerlijke rechtspraak en degenen die bereid zijn te getuigen en mee te werken kunnen wellicht integreren in de gemeenschap. De Event is niet over wraak, het gaat over het stoppen van ALLE geweld op deze planeet door de cabal hun macht te ontnemen.

Door de vertragingen veroorzaakt door menselijke factoren zal mogelijk alleen het eerste deel van het Plan van 2012 in dat jaar plaatsvinden. De rest van het plan (herstructurering en eerste contact) zal later gebeuren.

 

Zie ook: https://eventnl.wordpress.com/2015/06/05/het-masterplan/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in