Oorspronkelijk artikel van Cobra’s blog: “The Veil”, gepubliceerd June 18, 2012.

 

De sluier (the veil)

De tijd is aangebroken om meer informatie te geven over de archons, want we gaan de periode binnen waarin over de bestemming van deze planeet is beslist en de mensen moeten worden geïnformeerd zodat ze beter keuzes kunnen maken.

Ongeveer 26.000 jaar geleden hebben de archons deze planeet tot hun eigendom verklaard en alle wezens erop tot hun gijzelaars en slaven. Zij hebben deze planeet een quarantaine status gegeven en elk ruimteschip dat deze planeet binnenkwam of verliet moest speciale toestemming hebben van de archons. Dit is de reden van de ‘non-interferentie’ waar we zo vaak van horen.

Het menselijk ras werd gedurende al deze millennia gegijzeld door de archons, en door het gesloten systeem van gedwongen reïncarnatie op steeds weer dezelfde plaats, is geheugenverlies en lethargie in ons gekropen.

De periode van geheugenverlies is bijna voorbij. Na 21 juni van dit jaar (2012) zal de intensiteit van de bevrijdingsoperaties, gecoördineerd door de positieve buitenaardsen worden verhoogd.

In het verleden was de enige manier waarop een menselijk wezen uit deze quarantaine kon ontsnappen het ascentie proces, gedurende welke hij alle verbindingen moest loslaten met alle fysieke, etherische, astrale en mentale realiteiten waarbinnen de archons kunnen opereren. Zodra de quarantaine oplost zal de mensheid een alternatieve optie hebben om vrijheid te verkrijgen doordat zij dan naar andere sterrenstelsels kunnen reizen.

Veil

De archons hebben hun controle behouden door een speciale technologie, ’the veil’ genaamd (sluier). Het is een elektromagnetisch frequentie scherm op de lagere astrale en vooral op de etherische laag, tot maximaal 8,6 mijlen omhoog en omlaag vanaf de oppervlakte van onze planeet, dat in grote mate verhindert dat het licht de quarantaine aarde binnenkomt. De sluier wordt geregeld door de niet-fysieke archons. Deze technologie kan het beste worden omschreven als etherische HAARP. Deze technologie verstoort de tijd / ruimte structuur op kwantum niveau en creëert daardoor grote problemen voor UFO-aandrijfsystemen van de positieve buitenaardse krachten. In het verleden heeft dit in grote mate de vooruitgang gehinderd van de positieve buitenaarde rassen naar deze planeet.

Naast het buitensluiten van de goede buitenaardsen, heeft de sluier de functie van het programmeren / deprogrammeren van de menselijke bevolking en om ze in het reïncarnatie / recyclingproces te houden. Ik zal een paar van de belangrijkste astrale / etherische programma’s voor geïncarneerde mensen toelichten die nu operationeel zijn:

1) Verlaging van bewustzijn en lichtlichaam / merkaba deactivering. Dit programma wordt onderhouden met etherische ‘standing wave’ resonantie technologie.

2) Blokkering van de vrije wil of positieve initiatieven. Dit programma wordt onderhouden met etherische ‘infrasound’ technologie.

Een deel van deze klank slaat neer in de richting van het fysieke vlak en sommige mensen kunnen het horen als een hele lage frequentie brom. Dit was de bron van de mysterieuze geluiden die mensen in het begin van 2012 hoorden, en dus niet de vernietiging van diep ondergrondse militaire bases, zoals sommige bronnen onjuist rapporteerden. Infrasound blokkeert zekere centrales in het fysieke brein en dit blokkeert positieve initiatieven. Deze infrasound is ook de oorzaak van ongewone vermoeidheid waar veel mensen zonder aanwijsbare reden aan lijden.

3) Verlaging van de intelligentie. Dit gebeurt door het opwekken van sterke magnetische velden in het etherische brein en in het membraan tussen het fysieke en etherische brein, en dit verstoort het denkproces. Dit programma veroorzaakt een mistig hoofd, vergeetachtigheid en gebrek aan focus.

4) Disharmonie opwekken in relaties. Dit wordt gedaan door het knoeien met de chakra’s van het etherische lichaam en het creëren van dissonante frequenties op het aura membraan met etherische infrasound. Dit programma resulteert in een onechte scheiding tussen liefde en seksualiteit, sluiting van het hart, overactiviteit in het hoofd en onbalans tussen vrouwelijke en mannelijke principes.

5) Armoede opwekken. Dit gebeurt door het projecteren van armoede hologrammen / afbeeldingen in het etherische brein.

6) Subcultuur scheiding. Dit programma werkt door zich te richten op verschillende subculturen met specifieke tegengestelde etherische holografische beelden, dat daardoor verdeeldheid creëert.

7) Eetpatronen / obesitas. Dit programma projecteert beelden in het etherische brein, van specifiek voedsel dat obesitas veroorzaakt.

8) Het allesziende oog. Dit spionageprogramma opereert vanuit het etherische veld en overziet alle activiteit van fysieke wezens en rapporteert dit aan de niet-fysieke archons.

9) Implantaten. Dit zijn etherische / astrale kristallen die in het aura van elk menselijk wezen zijn geplaatst vlak voor de incarnatie, als deze persoon moet afdalen van de mentale / hogere astrale velden door de lagere astrale / etherische, naar het fysieke om te incarneren. Deze implantaten verwijderen de herinnering aan de eerdere incarnaties en zijn de voornaamste reden waardoor wij ons meestal eerdere levens niet herinneren, noch het feit dat de archons over de planeet heersen. Implantaten worden wat poëtisch ’the veil of forgetfulness’ (de sluier van vergeetachtigheid) genoemd.

Er waren ook fysieke implantaten. De fysieke implantaten waren erg populair in Atlantis, maar daar is niet mee doorgegaan na de val van Atlantis. Er is geprobeerd om ze te herintroduceren na de Tweede Wereldoorlog, met fysieke biochips die in een groot deel van de mensheid zijn ingebracht door vaccinatieprogramma’s. Dit is de belangrijkste reden waarom de WHO de vaccinaties verplicht stelde.

Fysieke biochips versterkten andere programmeringen, maar zijn ongeveer twee jaar geleden succesvol volledig verwijderd uit de menselijke populatie, met een speciale technologie die vanaf afstand kon worden aangestuurd en die is ontwikkeld door de Resistance Movement. Daarom zijn angsten over de plannen van de NWO om de mensheid van een microchip te voorzien niet gebaseerd op de realiteit, aangezien de mensheid al is gemicrochipped en deze zelfde biochips zijn al verwijderd zonder dat iemand dat feitelijk heeft gemerkt.

De archons hebben begin 1996 de sluier gereactiveerd en vernieuwd, nadat begin 90er jaren een massa–ontwaking plaatsvond, die de interventie op deze planeet door de positieve buitenaardse rassen een reële mogelijkheid maakte.

Dit gebeurde door ongeveer 200 nucleaire explosies in de lagere astrale en etherische velden. Deze niet-fysieke nucleaire explosies hebben een breuk gecreëerd in het weefsel van ruimte / tijd wat duistere wormholes heeft geopend, waardoor vele reptilliaanse entiteiten vanuit de ruimte de planeet aarde zijn binnengevallen en haar astrale en etherische velden hebben besmet.

De sluier is in december 2004 opnieuw gereactiveerd na de massa-ontwaking tot de aanwezigheid van de godin, die plaatsvond na de eerste Venus transitie in juni 2004, en na enkele succesvolle operaties van de Pleiadiaanse vloot voor de bevrijding van de planeet.

Nu, na de tweede Venus transitie in juni 2012, vindt de ontwaking opnieuw plaats. Dit keer kan de sluier niet worden versterkt omdat er geen negatieve fysieke of niet-fysieke buitenaardse krachten in de ruimte zijn om de planeet binnen te vallen.

We zijn dus dichtbij de uiteindelijke overwinning.

Het succes van onze massa-meditaties was zodanig dat ca. 70% van de sluier op het astrale veld en ca. 35% van de sluier op het etherische veld al zijn verwijderd. Daarom is het zo belangrijk dat we doorgaan met de massa-meditaties totdat het werk volledig is gedaan en de sluier volledig is verwijderd.

Dit is voorzien voor de 7-maands periode die begon op 20/21 mei bij de ‘reboot of the grid’ en moet zijn gecompleteerd op 21 december 2012.

Fysieke archons en de rest van de fysieke cabal mag en kan verwijderd worden lang voordat de sluier volledig is verdwenen.

Fysieke en niet-fysieke archons hebben een plan met de codenaam Doom33, om te voorkomen dat de massa-arrestaties zullen plaatsvinden. Volgens dit plan zouden, wanneer de massa-arrestaties beginnen, de niet-fysieke archons een signaal doorgeven middels occulte rituelen naar de top van de fysieke archons binnen de SMOM (Knights of Malta) en onder de 33e graad vrijmetselaars. Deze personen zouden dan opdracht geven aan hun verbindingen binnen de militaire en ‘alphabet’ agentschappen om zoveel mogelijk vernietiging en verwoesting te creëren. Dit komt overeen met de Armageddon eindtijd profetieën die hogelijkst worden gerespecteerd door de fysieke archons. Zij zullen er alles aan doen om deze profetieën te laten uitkomen.

Je hoeft niet bang te zijn voor deze plannen want de lichtkrachten hebben gedetailleerde plannen om te voorkomen dat het meeste hiervan zal plaatsvinden.

Jezuïeten fysieke archons hebben nog steeds de controle over het ‘fuzzy logic artificial intelligence financial system computer program’ waar Benjamin Fulford over spreekt. De Resistance Movement heeft met de ‘reboot of the grid’ op 20/21 mei een computervirus in dat programma gebracht en kan nu het financiële systeem opnieuw laten starten als / wanneer dit noodzakelijk is voor de operaties van de lichtkrachten.

Jezuïeten fysieke archons zijn veel van hun macht kwijt geraakt over de bevolking in de maart-revolutie in 1848/1849. De meesten van hen zijn toen verdwenen naar de lagere astrale en etherische velden. Degenen die in het fysieke veld bleven hebben nog steeds indirect controle over de mensheid door middel van de Rotschilds.

De Rothschilds opereren niet onafhankelijk maar voeren orders uit van hun Jezuïet archon overheersers.

De zonnewende van 2012 is het punt waarop veel zaken rondom de archons en de planetaire situatie zullen worden besloten. ‘Sheliak timewave novelty graph’ toont een drastische afname van de entropie tot 21 juni, die dit keerpunt aangeeft:

2012 Sheliak

Zie ook: https://eventnl.wordpress.com/2015/06/06/de-sluier-the-veil/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in